סקר - ביקורים אחרי לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה טיפוס את?
    מהנשים שישמחו לקבל אורחים נון סטופ
    תשבי, תזרמי, תהני?
    או ההיפך? תרצי את השקט שלך, את המנוחה?
    מדברת עם על ביקורים בביה"ח וגם בבית.

25 תגובות
עמוד 1
  • אמאאאאא...

כשילדתי!!! והייתי עם קרעים והתאוששות בחדר הלידה רבע שעה בלבד(!!!) אחרי הלידה!

המשפחה של בעלי באה לבקר! האחיות עם הבעלים! ומה הן הביאו?!?! גחנון קובנה וזה...

נכנסו לחדר הלידה כשאני עוד שוכבת עם קרעים ןמחכה לרופאה!!!! לא ידעתי איך לאכול את זה.

ואחרי שעברתי לחדר רק רציתי לנוח ולישון ולא הפסיקו לזרום אנשים אליי.

וככה זה היה יומיים שלמים. כשחזרנו הביתה חשבתי יופי נוכל לנוח בבית (הלכתי להורים) איזה לנוח ואיזה נעליים.

עד כדי שהגעתי למצב שהתחלתי לסנן אנשים.

• תלוי מתי, בימים הראשונים בבי"ח אני צריכה את הזמן לנוח..
    בד"כ אחרי לידה ההנקה לא הולכת טוב, כואב, עייפות, דימום..
    בקיצור- אני מרגישה כמו זומבי.
    לכן אני לא אוהבת שבאים לבי"ח בכלל!!! לא מבינה את הקטע הזה של לבוא בחמולות לבי"ח ולעשות שישו ושמחו ליד היולדת, עם החלוק, עם הפגישה הראשונית עם חוסר בשעות שינה, שמרגישה זוועה..
  • מעדיפה שלא יבוא...
    {לא כולל הורים ואחיות}
    לכן עשינו מסיבה גדולה באולם מי שרוצה לבוא ולראות את הנסיכה/להגיד מזל טוב ושות'
    מוזמן לאולם וסלמאט'
  • לבית חולים רק הורים וחברות ממש קרובות (אני גם לא אוהבת ללכת לבית חולים לבקר יולדות) כי בבית חולים לא מרגישה הכי בנוח, וכואב, ומדממים וכו'...
    בבית, מעדיפה "זרימה דלילה" שפרוסה היטב על השעות שאני לא ישנה.

[
  • אני הייתי מעדיפה שישאלו קודם כי בימים הראשונים
    או בת את השקט שלי וצריכה את ההסתגלות.
    אח״כ אין לי בעיה אוהבת לארח ולהתארח
  • בבית חולים - אף אחד!!! גם כשהגיעו, ביקשתי שיכלו כי הייתי תשושה ומדממת!
    ההורים והאחיות הגיעו אבל לא הטרידו אותי וישבו בעיקר עם בעלי
    אחרי זה אני גם מעדיפה שלא כי אני שונאת שאנשים רבים מרימים תינוק בן יומי
    אחרי שבועיים - אוהבת לארח ולהתארח

• אנחנו מארחים עשרות חברים בשבוע, יש תנועה גדולה בבית שלי..
    ומאמינה שיהיה גם אחרי הלידה- אני באופן אישי מאוד אוהבת ואשמח אם יבואו אליי והרבה
    אבל עדיין לא הייתי בסיטואציה הזאת אז אולי זה ישתנה
  • לי פחות או יותר היה את הסיפור של שלי
    וווואי, זה היה פשוט לא אמיתי.
    אנשים החליטו לבוא דקה אחרי שילדתי
    אפילו לא העבירו אותי עדיין למחלקה.
    איך שהאח הסיע אותי לחדר עם המיטה אחרי התאוששות
    (ואחרי שהאפידורל החל לסגת

• אני העדפתי בבית החולים מבקרים.. מהסיבה הפשוטה ששעות הביקור מוגדרות ויש מאבטח שיסלק כשהן מסתיימות... גם אנשים מרגישים פחות נוח מאשר בבית ואני לא הרגשתי צורך ״לארח״.. ההפך המבקרים הביאו איתם כיבוד ושתיה

• אני אומנם זורמת אבל לא תמיד אוהבת שבאים....דווקא אצלנו כולם ממש עם טאקט אין כזה דבר שבאים ישר..........לפחות 6 שעות מהלידה....לפחות בחדר....(חוץ מאמא כמובן)...ולפחות לשאול "אפשר לבוא"???אחים/אחיות שלי/בעלי לא באו בלי לשאול לפניי וכמובן היו 10 דק' וכול הזמן שאלו אם זה בסדר ולא רוצים להפריע.....
    אח"כ בבית.....אחיות שלי קצת מרגישות בנוח לבוא מתי שבא להם..וזה בסדר.....והם באות לזמן קצר אבל האחינים הקטנים באים בהמוניהם ופשוט מתנחלים ועושים בלאגן עם הילדים וזה לא בסדר.............
    בשבת שלפני הברית(יום ראשון ברית) היו אצלי עם ההורים שלי 10 אחינים אחה"צ ועושו וואחד בלאגן.....ואני אני אני הייתי צריכה להחזיר את הבית למסלול....למה???????מה הן חשבו לעצמם??????בעלי כמובן התעצבן...אבל שכחנו מזה כבר......
  • בלידה הראשונה רציתי ביקורים כמה שיותר, משפחה חברות..
    כי זה ילד ראשון מה גם שחיכיתי לו 3 שנים ורציתי "להשוויץ"
    גם בבית חולים אחרי הלידה וגם בבית אבל היו שעות שרציתי מנוחה.

בלידה השניה כבר נרגעתי קצת חח אז לא היה אכפת לי בבית חולים אבל בבית רציתי שקט מביקורים!! פשוט להתענג עם הקטנה החדשה שהצטרפה למשפחה ולאזור כוחות לנסיך שיגיע אחרי המעון..
  • וואו עכשיו קראתי כמה סיפורים, לא ולא אין אצלינו את חוסר הטאקט הזה למזלי, מתקשרים להודיע מראש אם באים ולבית חולים הגיע משפחה קרובה וחברות מממש קרובות בלבד.

אח"כ בבית גם התקשרו לשאול אז לא היו המוניםםםם אבל זה כיף בסה"כ הכללי אני אוהבת ביקורים ומתנות אחרי הלידה
  • אז אני המוזרה שמעדיפה שיבואו לבית חולים. כי נורא משעמם לי ולבד הזה לא עושה לי טוב, אני מתחילה להתעמק בכאבים שלי ולהיכנס לדיכי. במיוחד אחרי קיסרי, הייתי צריכה שיבדרו אותי ויסיחו את דעתי כל הזמן
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
  • דווקא אני העדפתי שלא יבואו לבקר אותי בבית החולים, הייתי עייפה ורציתי זמן לעצמי.
    ההורים שלי כן באו לבקר אבל בקושי ראו אותנו כי לגברת היתה קפיצת גדילה ביום למחרת והיא היתה צמודה לי לציצי.
    כשחזרנו הביתה כבר ביום הראשון באו אנשים לבקר אבל שאר האנשים הפחות קרובים דווקא באו בכמויות קטנות והביקורים התפרשו על פני השבועיים הראשונים, ככה היה לי הכי נוח
  • כמו פיתוש

• בשבוע הראשון שלא יבואו !!
    אם כבר מישהו בא אז שיביא סיר עם אוכל, או שיבוא לקפל כביסה
  • בגלל זה עשיתי בריתה וחסכתי מעצמי את הסבל הזה בבית

• כול עוד באים בביהח לביקור קצת אז בכייף לא היה לי בעיה אם זה זה דווקא היה נחמד... כי יש שעות מוגדרות מראש... למרות שאני שואלת אם אני הולכת ליולדת מראש אם ניתן לבוא...
    בבית רק בתיאום מראש ולא בהתחלה של השבוע הראשון שחזרנו
    ילדתי סמוך לראש השנה ובראש השנה כל המשפוחה הייתה אצל סבתא אז על הדרך קפצו להגיד שלום עשיתי טובה שהתייחסתי לא היה לי כוח לאף אחד...
    מי שקבע אחכ מראש בכייף...
    אחד הריבים שהיה לנו עם חמתי זה שהיא רצתה שאני אהיה זמינה 24/7 כולל נגישות עבורה לדלתנו והיא תוכל לבוא עם חברותיה ומשפחתה כשמתחשק לה
  • אני מאווווד אוהבת אנשים וביקורים ולארח..
    אבל אחרי הלידה הייתי מותשת ובאיזשהו שלב כבר לא היה לי כח לאנשים
  • בעקרון אני מאוד אוהבת לארח
    אבללל

אחרי הלידה בבית חולים רציתי רק לישון ולא רציתי שיבואו בכלל חוץ מבעלי
    בבית- רק חמתי כדי שתבוא לעזור וכל השאר שיבואו לבקר בברית או בארוע אחר שנעשה

היתי מאוד מותשת אחרי הלידה ולא רציתי אף אחד חוץ מהמיטה שלי
  • בס"ד

אני אחרי הלידה הראשונה למרות העזרה הרבה שחמותי גיסתי עזרו לי ועשו בשבילי הכל
    רק רציתי שקט לא היה לי סבלנות לאף אחד רק רציתי שקט לא אני לא זורמת
    שאלד בע"ה בפעם הזו בעתו ובזמנו אני מקווה להרגיש אחרת ולהיות יותר נחמדה

http://pregnancy.baby-gaga.com/]
  • תלוי ותלוי ותלוי
    מי בא ומתי בא

מי שבא בתיאום איתי בשעות שנוחות בכיף אשב איתו
    מי שבא בלחץ ובתזמון מגעיל - אני אהיה גם קצרת רוח סבלנות ..

אפילו אנשים קרובים מאד יבינו את הרמזים שלי ..
    פעם הלכתי לישון בזמן שגיסי בא לבקררר - יותר מזה?

• לא בית חולים

• בבית חולים אני דווקא אוהבת שמבקרים אותי
    בבית פחות
    בבית אני זקוקה למנוחה בשבוע הראשון שאני בבית
    ואין לי כח לארח
    למרות שתלוי במי מדובר
    יש אנשים שהייתי שמחה שיבואו תמיד
    ויש כאלה שגם היום לא הייתי רוצה שיבואו (ראה ערך חמות

• זה תלוי ! כמובן איך תעבור הלידה, כמה זמן היא תימשך וכו'.
    אני בטוחה שיעבור בשלום אבל חושבת שגם אהיה עייפה וחסרת סבלנות לכולם !
    שאגיע לחדר- אהיה חכמה יותר.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה