היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
"חסכתי לך 250 ש"ח, תיקנתי את הסתימה בכיור!" אני אומרת לו: "איזה יופי!, חסכתי לך 350 ש"ח ניקיתי את כל הבית לבד!"
21 תגובות
עמוד 1
צודקת
כן הם מרגישים מתנדבים בבית
כשבעלי אומר לי דברים כאלה... הוא חוטף תגובת נגד... אהבתי
אהבתי
חחחח גדול [/center]
אני הולכת לחסוך לו עוד כסף עכשיו ולהתחיל לבשל לשבת
כל הכבוד
ענק
חחחח חזקה את גדולללל
זה כל כך מעצבן!!!!!!!!! גם בעלי לפעמים מרגיש שהוא עושה לי טובה.....סליחה? אתה לא גר בבית הזה?! אולי אנחנו אשמות בזה! לא דורשות מספיק!
אני יכולה להגיד על עצמי שכל פעם שהוא היה עושה משהו קטן הייתי אומרת לו תודה כדי לתת לו הרגשה נעימה (סידר מיטה כשקם, דפק איזה מסמר בקיר) כי בבית שלו אמא שלו לא נתנה לו לעשות כלום. אז הבנתי שזו טעות!!!! היום קמנו יחד, הוא סידר את המיטה (ממש שמחתי) אבל כאילו ולא שמתי לב :( זה גם בשבילו!!!!
יפה מאוד בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!