היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוקי אז ברור לי שעוד מוקדם לספורט או דייאטה יש לי לפחות עוד חודש עד לכפיפות הבטן האהובות שלי. אבל זה הדבר הראשון שמעסיק אותי ברגע שאני יוצאת מהקשיים הטריים אחרי לידה וזה יותר ממעסיק.
אז איך הורדתן את הבטן שלכן? יש למישהי איזה טיפ? איזו דרך מוצלחת שעבדה? איזו שיטת קסם? ספרו שתפו
16 תגובות
עמוד 1
גם אני רוצה לדעת
אני עדיין לא מכירה "את הבטן אחרי לידה"
אני חושבת שזה עניין כמה היית בכושר לפני ( חוזק שרירי הבטן) וגנטיקה... לי אמרו קייססרי... חודש+ עד שלא תראי בהריון... כבר בברית של נימי לבשתי חצאית גבוהה וגופייה ומי שלא הכיר אותי לא ידע שהייתי בהריון... מה שכן מתה לחזור להתאמן כידי לחזק כי היא רכה מאוד
עם נהוראיוש חזרתי ישר. למשקל ולגזרה בגדים ישנים ושום זכר להיותי הריונית אי פעם אבל לידה שניה...? מקווה מאוד שאעשה קופי פסט.
ביום אחרי הלידה רק הכאבים הזכירו לי שילדתי אחרת הייתי חושבת שקמתי מחלום
הורדתי?????
נושא כאוב
לא עשיתי כלום אני עצלנית הכל ירד ואפילו יותר לדעתי בגלל ההנקה כי ברגע שהפסקתי עליתי
ירדה מתישהו מעצמה לבד ואם אני חזרתי אחרי קיסרי בטוח שאת תחזרי גם יפתי
אויש אני מתכחשת לקיומה של הבטן שלי
ירדה מעצמה.. אבל היא נשארה רכה כמו בצק רך ואני לא אוהבת את זה:( בגלל ששברתי את הרגל אני עדין לא יכולה לחזור להתאמן. ברגע שאוכל אני אעוף על הליכות וכפיפות בטן.. מקווה שזה יעזור.
האמת שבשניים הגדולים היא ירדה מעצמה ורק בשלישי נשארה לי בטן שהפריעה לי מאוד. מה שעזר אולי לא יתאים כאן לכולן...... נרשמתי למכון רצתי 5 קילומטרים פעמיים בשבוע ו10 קילומטרים פעמיים בשבוע. כפיפות בטן שורפות וכואבות קיק בוקסינג פילאטיס..... לא לאכול אחרי שבע בערב
זהו. תוך חודש וחצי הצטמקה לה הבטן והשומן הפך לשריר
שירוש תחכי. רק ילדת???
שירוש סבלנות.... ליבי ואין לי טיפים גם הבטן שלי אבל נדמה לי שאולגה של בריאל נתנה פה טיפים לא מזמן..
אני לא יודעת כמה שמעתן על זה אבל לפחות אצלנו יוצאי ברית המועצות לשעבר עדיין יש לחשושים על זה למרות שבקולי קולות כולן אומרות שזה שטויות מיד אחרי הלידה צריך לקשור את הבטן. לא יודעת מה הרעיון מאחורי זה או איך זה תורם אבל אומרים שמיד אחרי הלידה צריך ללבוש איזה מחטב או משהו שיכניס את הבטן חזרה וככה לא יהיה את הגלגל ההצלה שיש להרבה נשים. אמא שלי טוענת שהיא ואחיותיה הן ההוכחה לכך שזה עובד: שלוש אחיות - 2 עשו את זה, היא לא. שתי האחיות בלי הגלגל, היא עם....
נשמע לי עינוי....
שומרת על זכות השתיקה .
אין לי סמני מתיחה אבל הבטן נפולה עדיין
הליכות עובדת על הבטן התחתונה - שוכבת ישר על הגב, מרימה את הרגליים בזוית מסוימת עד שאני מרגישה רעד בבטן התחתונה - סימן שהשרירים מתחילים לעבוד וככה כמה סטים כל יום כמעט. יש לי עוד לעבוד ולהתחטב בכללי אבל הבטן דווקא התחזקה