היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול היינו אצל אחותו של בעלי ויש לה שלוש בנות שתיים גדולות (7 ו8) ואחת בגיל של לוקאס (גדולה ממנו בחצי שנה). כל פעם שלוקאס לקח צעצוע לשחק בו היא מיד חטפה אותו מהיד שלו בלי תגובה של אף אחד. שראיתי שלא אומרים לה כלום פשוט לקחתי את לוקאס ובחרנו משחק ביחד ושיחקתי איתו שכל הזמן היא הפריע ולקחה חלקים עד שלוקאס פשוט בכה מהתיסכול, אז לקחתי אותו למטבח לשתות כדי "לשבור" את האירוע. זה כמובן המשיך שהשיא היה שהיא פשוט נתנה לו סטירה ששמעתי עד למטבח שהם היו בסלון כמובן שלוקאס בכה הבעל של האחות התחיל לצרוח על הילדה וזהו בלי עונש בלי כלום אני ממש רציתי להגיד ללוקאס להחזיר לה. פה הבעיה אני צריכה ללמד את הילד להלחם ולעמוד על שלו. הוא גם צריך לדעת להחזיר אם מרביצים לו כמו שאנחנו ידענו להחזיר אבל מצד שני אני לא יכולה ללמד את הילד שלי ללכת מכות זה פשוט לא נכון. מה עושים? כבר הבנתי שמהם הישועה לא תבוא, מותר לי להגיד לו להחזיר? (אני מדברת אליו בעברית והם לא מבינים מה שאני אומרת)
6 תגובות
עמוד 1
נתחיל דבר דבר: זה שהיא חטפה לו מהיד את הדברים שלה זה בסדר גמור והגיוני. להבנה - זה הרכוש שלה, בהבנה שלה הוא חודר לה לפרטיות ומשתמש לה בדברים - מה הית עושה אם חברה שלך היתה באה אליך הביתה פותחת לך את מגירת האיפור ומתאפרת באיפור שלך, או שמה בושם שלך ולובשת את הבגדים שלך. לגבי הסטירה - בהחלט היתי מעירה לה (היא האחיינית שלך לא?) ואומרת שזה בכלל לא נעים ללוקאס שמרביצים, וכמו שאת לא רוצה שירביצו לך אני מבקשת שלא תרביצי ללוקאס. תציעי לה לגשת ולהגיד לו סליחה. אני לא בעד להחזיר. אבל אם השיטה הזו לא עובדת בהחלט היתי מציעה לך להגיד לו בעברית תחזיר לה.
[
אני נחשפתי להתנהלות בין שני אחים (אח בן 4 אחות 3). הם שיחקו יפה ביחד אבל כמה פעמים האח הפגין יותר דומיננטיות. כשאח הכאיב לאחותו והיא התחילה להתבכיין לאבא הוא אמר לה "מה את בוכה, תחזירי לו"
הייתי לפני שנתיים בקורס של חינוך ילדים עם מרצה מספר אחת באזור המרכז, היא טענה שאין לחנך את הילדים "להחזיר" לילד שהיכה אותם אבל כן להיות בעל מנגנון שמגונן עליו וללמד אותו "לתקוף" בהגנה.
קשה קצת להסביר בפורום בלי לראות את הפעולה בעיניים אבל פשוט ללמד את הבן שלך לא להיות פראייר כי זה יפגע בביטחון העצמי שלו ללמד אותו להגיב לה ולהגיד את לא תרביצי לי!! בתקיפות עם הידיים כאילו הוא בא להכות אותה אבל בעצם הוא רק מבהיל אותה ומראה לה שהוא יכול להחזיר לה אם הוא רוצה.
מסכימה עם כל מילה של ליבי (למרות שהיה בא לי להעייף לה סטירה איזה מעצבנת!!!!!!!
תודה בנות!!! אני ממש הייתי צריכה את הצד השלישי כאן.
נראה לי שאני יהפוך את העיברית לנשק הסודי שלי
ממש ממש לא צריך להחזיר. זה חיזוק שלילי - ככה הילדה תפנים שלהכות זה בסדר. זה כמו שהאחיינית שלי התחילה לנשוך כל אחד כי אמא שלה נשכה אותה מאהבה וזה מה שהיא הבינה. אז לא צריך לחזק, צריך להעיר. היית צריכה לקחת את הילד איתך, שישחק לידך.