סקר - מתנת לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה מתנת לידה קבלתן מהבעל בלידה הראשונה?
    איזה מתנת לידה קבלתן מהבעל בלידה השניה?
    איזה מתנת לידה קבלתן מחמה/אמא?

אז ללידה של שניאור הבן הבכור:
    מבעלי קבלתי טבעת יהלום מדהימההה וצמיד "ילדים" זהב עם בן מזהב חח
    לידה שניה בת מזהב
    אמא קנתה לי את כל החדר שינה - שידה, ארון, מיטה, סל כביסה
    חמתי קנתה לי את העגלה ושאר אקססוריז לחדר וחלק מהחבילת לידה
    וכמובן שהביאו מללללא בגדים צעצועים וכסף

מה אתן? שתפו..
24 תגובות
עמוד 1
  • בעלי בשתי הלידות כלום (מה אני צריך להביא לך מתנה?? עשיתי לך ילדים מושלמים!!! חחחחחח)
    חמותי - טבעת ושרשרת עם ילד וילדה (אני התבכיינתי שהבן המניאק שלה לא קנה לי כלום אז היא רצה לקנות במקומו... חחחחחח)
    אמא - מזומאני!

[
  • כל הכבוד לחמה לפחות פיצתה על הבעל

יפה לו לבעלך שהוא חושב שהוא עשה אותם מושלמים
  • בעלי לא קנה לי כלום עשה דברים שהיו יותר טובים ממשהו חומרי.
    דודה שלי קנתה לנו את העגלות.
    ההורים שלי וחמותי עד היום קונים מלא דברים אין מצב שנבוא לשם,
    ולא תחכה לנסיכה שלי מתנה
  • להריון קיבלתי טבעת משובצת יהלומים מסביב לכל הטבעת.. מהאיש המדהים שלי שהניח לי את זה ערב לפני הניתוח מתחת לכרית וכמובן שאני פרינססה הרגשתי ישר שמשהו מציק לי .. פתאום ראיתי שהכרתי שלי לא מסודרת איך שאני אוהבת.. האמת חטפתי עצבים כי ידעתי שהוא בילגן.. מזל שהוא היה עם הכלב בטיול אחרת הייתי צורחת עליו..( גם הייתי לחוצה לקראת הניתוח).. באתי לסדר אותה וגיליתי את הקופסה..

מההורים/ חמים הם קנו יחד את כל חבילת לידה + מלא בגדים/ צעצועים..
    בנוסף ההורים שלי קנו אליהם לול עם מלא דברים שיהיה כשאנחנו באים

• אוו לידר איזה חמוד בעלךך בהחלט מזזל שהוא לא היה בשעת העצבים שלך חח
  • חחחח וועליה,
    שירשור פיצוצים

• שירה את האמת?!

אין כמו זר פרחים

אני מתחננננתת לבעלי שיקנה לי זר פרחים בהפתעה וזה עדיין לא הגיע!!
    תכשיטי ז-ה-ב ברוך ה' הוא קונה לי בשפע אבל פרחים ב20 ש"ח?

הוא טוען שזה מיותר לקנות פרחים, כי אני שמה באגרטל וזהו לא נהנת מזה ותוך כמה ימים הם נובלים אז מבחינתו זה לא שווה אפילו 20 ש"ח

ובעיני זה הכי רומנטי שיש......
  • אני מכורה מאוהבת מטורפת על פרחים
    הוא יודע איזה ובאיזה צבעים...

• ללידה של רז סט עגילים וטבעת מזהב מהמם!!!!
    ללידה של ליאם כלום, כי ככה ביקשתי, אני חולה על זהב אבל יש לי כבר טונה של זהב שזה כבר לא מלהיב אותי.
    מההורים שלי לא קיבלתי כלום ללידה חוץ מקצת בגדים לילדה ושטויות
    מחמי וחמתי גם כלום
    עם ליאם עשינו בריתה אז קיבלנו מחמתי 3000₪ ומההורים שלי 1500₪
    ובואי נגיד ככה שאנחנו לא מסכנים

• ...
    ללידה של אגמי הנסיכה קיבלתי חיים חדשים-את אגמי פרי אהבתנו והאור בחיי.
    ובלי שום קשר קנה לי שרשרת עם בת מזהב שתמיד רציתי וחיכתי שיהיו לי כבר ילדים שאוכל לקנות אותה . ובנוסף חזיות,פיגמה ותחתונים.. אבל הוא תמיד מפנק ככה שאני לא מסתכלת על זה.
    מההורים שלי קיבלנו 5000 שקל.
    מההורים שלו-המון בגדים,מצעים,שמיכות,משחקים ומעבר לזה הם נותנים לנו לגור כאן בחינם כבר שנה וחצי אז אין מתנה יותר טובה מזאת.
    [בקרוב הבית שלנו יהיה מוכן אז נעבור אליו]
    מסבא מצד האבא[כי סבתא נפטרה שהיתי בחודש שביעי] קיבלנו 2500 שקל
    ומסבא וסבתא מצד אמא קיבלנו 50.000 שקל לאגם ,כסף שסגור לה.

• ווואאוו מיכלי שאפו עננק לסבא וסבתא מצד אמא

• ילדתי ב- 07/03 כאשר ב-08/03 אנחנו חוגגים את יום האשה אז בעלי הביא לי זר ענק ללידה ב-07/03 ועוד אחד יום למחורת. היה לי בסביבות ה20 זרים בחדר

• טוב וויקי הבנו שהמשפחה של בעלך עם "שריטה קלה" בראש

• כן, למדתי לא לצפות מהם.
    גיסתי הגיע אלינו בפעם הראשונה חודשיים אחרי לידה והביאה טרמולינה (אחת, לשני תינוקות)!

• דיי את רצינית??

• עזבי, אין שכל, אין דאגות!

• טוב בעלול לא הביא כי כך ביקשתי מצבנו לא מאפשר.. ואני לא חובבת פרחים..
    הורי והורי התחלקו חצי חצי בקנייה הראשונית...
    ואחרי הורי כול הזמן מפנקים תנסיכה במה שרק אפשר...
    והוריו לא בקשר איתנו...
  • ווואי זה ממש עצוב...

• מה זה נראת?! אני רוסיה

• אהה נכון קוראים לך וויקטוריההההה

• וואי קיבלתן מתנות שוות!!!

אני כבר הודעתי לבעלי שאני לא רוצה שום תכשיט! אלא מנוי לחדר כושר טוב :)
    כי אני יודעת שאני אתעצל לעשות לי מנוי.
    אהה וכבר כמה פעמים טיפטפתי לו שבלידה הוא יביא לי זר פרחים גדווווול עם בלונים. הוא מביא לי פרחים בכל חג וימים מיוחדים אבל הם תמיד 5 ורדים אדומים. אני רוצה משהו יותר חגיגי ללידה הראשונה.

ההורים שלי כבר מתחילים לדבר איתי שהם יקנו הכל לילדה שאין לי מה לדאוג או לחשוב על קניות. אחותו רק אמרה לנו ש"לא נדאג, יש לה מלא בגדים מהבת שלה שהיא שמרה ותתן לנו" מי ישמע אנחנו נזקקים. ברוך השם יש לנו הכל ונקנה לבד.
    אמא שלו בטח תביא לתינוקת דברים משוק העיר שלהם כמו שהיא תמיד קונה בטענה ש"גם ככה הכל אותו איכות" כן בטח....... אפילו לחתונה לא שמו כסף אפילו לא של המנה, להפך היא ביקשה ממנו כסף לנסיעה שלה לחו"ל שהיה שבועיים אחרי החתונה כשההורים שלי הביאו יחד איזה 8000$.
    מבאס אבל זה מה יש. לפחות יש לי את הבעל הכי מושלם. זכיתי
  • אז ככה בלידה הראשונה ההורים משני הצדדים התחלקו בחבילת לידה, בלידה השניה חמותי קנתה לילדה מיני חב׳ לידה ורודה, נתתי לה לבחור לפי טעמה כל מה שרצתה כי זו היתה נכדה ראשונה אחרי 4 בנים ו3 נכדים, היא חיכתה 40 שנה לבת!!! אמא שלי גם קנתה לה קולקציה שלמה של בגדים מצעים ומה לא.... שתהיינה בריאות שתיהן! מעבר לזה אמא שלי בכל לידה מפנקת אותי בסט מצעים חדש למיטה שלנו + מליון ממתקים ועוגות ״ אולי יבוא מישהו״.. וכמובן מתקתקת לי את הבית לפני שאני חוזרת. אמא מרוקאית:-). בעלי קנה לי בשתי לידות שרשרת ילד/ ה לפי בקשתי!
  • בלידה-הראשונה קיבלתי מהוריי את הסכום לעגלה 1,500+למיילדת-פרטית (3,300) ועזרה!
    מהורי בעלי חבילה עם ביגוד,צעצועים וכו' (אז הם גרו בחו"ל).

כעת,זה היה מדהים,אימי שוב נתנה את הסכום למיילדת-פרטית (3,400) וזאת המתנה הכי שווה שיש בעיני,זה מה שהכי רציתי! והמון עזרה מכל-הלב לנעמה שלי ובבבית.
    חמותי בישלה לי אוכל מייד לאחר-הלידה (הם תמיד עניים,מסכנים, בעיקר בשל התנהלותם-הפיננסית השגויה ופזרנותם)..והיא רצתה לקנות לי מתנה משילב,אז שכנעתי אותה שאין-צורך ואם היא מאוד רוצה להביא משהו אז סיר-אוכל תמיד ישמח אותי).

המתנות מבעלי: תמי4+מדיח! אילו המתנות שהכי רציתי,שיקלו על ההתנהלות בבית!
    האמת שהוא רצה לקנות עוד יותר ממני..לי לקח זמן להשתכנע להוציא את ההוצאות הללו. והמתנה הכי גדולה,זה כל היחס,העזרה והתמיכה..אפילו כעת,לאחר-שאיבה אני יושבת כאן עם כוס תה בחלב שהוא הכין לי.

• בעלי: דובי ענק, סלסלה לחדר של איילה, פרחים ומלא שוקולדים וצמיד זהב מדהים ששבועיים לפני הלידה אמרתי לו שזה יפה ויום אחרי הלידה הוא מביא לי את זה לבי"ח בהפתעה גמורה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה