אני אוהבת את בוטן שלי!!! *הודעה קשה* - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הלכנו אתמול לא.ס ראשון... איך התרגשנו ללכת לשם!.. הריון ראשון..כבר דמיינו את התינוק המהמם שיהיה לנו בעוד פחות משנה..דמיינתי את הריסים שלו, את הפה הקטן והמתוק... חיכיתי לחבק אותו.. שירגיש כמה אני אוהבת אותו. נכנסנו לחדר הא.ס, וכשראו על המסך את שק ההריון ככ התרגשנו.. בעלי הוציא מצלמה לצלם תמסך מרוב התרגשות... ואז היא אמרה ״אני לא רואה דופק״. הסתכלתי עליה והבנתי שמשו רע קורה פה... למרות שלא הבנתי כמה רע זה כבר יכול להיות.. ישבתי שם עוד כמה דקות על הכיסא הזה שהתחיל להרגיש לי כמו כסא עינויים ונשלחנו לאחות שתפנה אותנו לאיזה רופא עלינו ללכת. ירדנו למטה ונכנסנו לאחות. היא הסתכלה על הדפים ואומרת לנו ״אתם יודעים שזה הריון לא תקין״. פה הבנתי שהמצב לא טוב... היא הפנתה אותנו לרופא והלכנו לחכות לו.. שני אנשים שלא מבינים מה הולך ליפול עליהם... ואז נכנסנו אליו... וציפיתי שכאן אקבל הסברים.. אבל זה לא קרה. הוא הסתכל על הדפים, שאל האם היו לי דימומים והאם המחזור שלי סדיר בד״כ והופססס.. בקושי חיכה לתשובה ושלח אותנו לגרידה. הרגשתי שהעולם נופל עלי. בוטן שלי.. בוטנית של בעלי.. זהו.. נגמר. הוא/היא לא יהיה קיים עוד מעט... למה הוא הפסיק לגדול??? מתוק שלי. כזה קטן וחסר ישע.. ואני מרגישה עכשיו קצת כמוהו.. קטנה, עלובה וחסרת אונים... עם עולם גדול מסביב שלא מספק תשובות.. אני מרגישה מתה גם. מאתמול אנחנו לא מפסיקים לבכות. הוא היה כל החיים שלנו ב8 השבועות האחרונים... וזהו. אני כותבת לכן אתזה בדמעות חנוקות (לא רוצה להעיר את בעלי... שיישן קצת..שיחלום חלומות טובים...) ובתקווה שכן יש משהו שאפשר לעשות. אני בחורה בריאה וכנל גם בעלי... בריאים ותמימים. ובעצם כבר לא תמימים... אתמול חטפנו סטירת לחי כואבת במיוחד... ואני מקווה שמתישהו יבוא גם ליטוף.. משהו במקום... ואני תמיד אזכור את בוטן שלי. היצור המתוק כל כך ששכן לי בבטן והביא לי כל כך הרבה שמחה ואושר לחיים. התינוק המתוק שנוצר מאהבה אמיתית שלנו... תינוק שיישאר תמיד תינוק. אוהבת אותך בוטן. ילד בלי דופק שלי.
29 תגובות
עמוד 1
אמאללה עשית לי צמרמורת...
יקירה אין הרבה מילים לנחם.. אני מאחלת לך שתקלטו שוב במהרה עם הריון תקין ועובר עם דופק בריא ושלם שיכניס אותכם שוב לשמחה אמיתית.
הכל תקין אצלכם אלו דברים שקורים.. שלא נדע ושאתם לא תדעו יותר לעולם וכל עמ"י..
בע"ה בקרובחדש ובריא
בנתיים קבלי מלאא
ווווואוווווו... אני קוראת את מה שכתבת עם צמרמורת ודמעות בעיניים... אין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שתיהיו חזקים! ושולחת לכם המון
יקירה אני יושבת וקוראת את ההודעה ונחנקת בעצמי מדמעות!
מאחלת לכם הריון תקין ומלא בהקדם
אוי... את כל כך מרגשת שתמיד יהיה לך כוח! מאחלת לך הריון תקין וארוך ושתצאי בידיים מלאות
שולחת לכם מלא
ואייי למה ישר? מה עם בדיקות נוספות? אולי העובר קטן לשבוע שלך? אולי ביוץ מאוחר?
עצוב לי לשמוע
ווואי אני כ"כ מבינה את הכאב שלך כי גם אני חוויתי אותו כאב בהריון הראשון שלנו...כ"כ לא ציפיתי...כ"כ חיכיתי כבר מהא.ס הראשון לראות אותו/אותה כבר...ו.....אופס..... אז קודם כול אני יודעת שום דבר לא ינחם אותך עכשיו......וגם לא ניחם אותי בזמנו....אבל דבר אחד כן הצליח לעורר בי קצת זיק של תקווה....הסימן הזה שנשלח אליי שאני יכולה להרות באופן טבעי.... זה קורה המון פעמים-הפלות(לי לצערי מאז היתה עוד אחת ז"א שאני עם היסטוריה של 2) אבל ב"ה אחרי זה יש גם הריונות תקינים..לי נולדו 3 ילדים בריאים ב"ה....בלי טיפולים...עם הגדול נכנסתי להריון חודש אחרי ההפלה......
טיפ אחד לחיים:תחשוב טוב יהיה טוב...... זו לא סתם קלישאה זו אמת לאמיתה........ את תראי עוד מעט את תיקלטי ל-9 חודשים מלאים ולתינוק מתוק בעז"ה......
קודם כל אני ממש כואבת את כאבך ושבורה בשבילך הדברים שלך חדרו עמוק עמוק צר לי בשבילכם שנאלצתם לחוות כאב שכזה לצערי הרב נתקלתי בכל כך הרבה מקרים שכאלו בפורום ובחיים לא דמיינתי שקיים בכלל דבר כזה.. מאחלת לך הריון תקין מלא משעמם ובידיים מלאות בקרוב.
ועכשיו התנצלות כנה כי אני מבינ שאת חדשה פה ולא מכירה את ה"כללים"... על מנת למנוע חרדות אצל הריוניות אנחנו תמיד תמיד נוהגות לקטלג בכותרת הודעות קשות שכאלו אז שוב אני מתנצלת מראש שאני נאלצת להעיר בהודעה כזאת. אבל אשמח אם תוכלי רק להוסיף לכותרת "הודעה קשה" תודה וסליחה
ב"ה
מתוקות אתן. אכן לא מנחם אבל לפחות נותן זיק של תקווה... תודה על ההתייחסות.. הייתי צריכה אותה עכשיו..
לולי.. סליחה אכן לא ידעתי... אנסה לשנות את הכותרת.. מקווה שאצליח.
מותק, אני לא יכולה להבין מה שעבר עליכם שם, כמה ציפייה וכמה אכזבה. אני בוכה וכואבת יחד איתך. אני באמת מאחלת לכם שתעברו את זה יחד. הכי חשוב שמתוך המקרה המצער הזה, תשמרו על גחלת האהבה. תישארו אוהבים, צמודים. קחו את כל הזמן שבעולם ואז תנסו שוב. זה לא שהכל אבוד. הכל יהיה בסדר. ואנחנו כאן, לתמוך, לעזור, לקרוא ולהגיב.
אתם לא לבד. אתם כאן. שלא תדעו עוד בשורות רעות.
שולחת חיבוקים.
אוףף
וואו, מתוקה, אני כל כך מצטערת לקרוא גם אני לא הצלחתי לעצור את הדמעות לא יודעת מה לומר ואיך לנחם... אני מאחלת לכם את הכי טוב בעולם
אני מאוד מודה לך ומתנצלת מעומק ליבי שנאלצתי להעיר בהודעה כזאת. תודה על ההבנה
על הדרך קבלי עוד חיבוק
שולחת לך המון
שולחת לך
וואי לא קל המוני ובע"ה שתקלטי ל9 חודשים תקינים קלים ובידיים מלאות בעה אנו פה בשבילך
מאחלת לך הריון תקין בידיים מלאות ב"ה.
הרבה זמן לא בכיתי כמו שבכיתי ממה שרשמת פה.. פשוט נוגע ללב וכל כך עצוב.. אין לי מילים מלבד לשלוח לך חיבוקים וכוחות עם איחולים חזקים להריון תקין במהרה..
תודה לכן יקרות על כל התגובות... אין לכן מושג כמה שזה מקל לפרוק כאן ובמיוחד כשמקבלים חיבוקים והבנה כזו... אנחנו לא מאבדים תקווה. היום נשתף את אמא שלי שתייעץ... בטוחים שיש ניסים. ואם אנחנו צריכים להיות הורים בקרוב אנחנו נהיה.
מותק שלי, יש דברים שהם גדולים יותר מאיתנו. מחזקת אותך, מחבקת אותך, ומאחלת לך שבעזרת השם תיקלטי מהר מהר להריון תקין.
אני ממש מצטערת לשמוע ויודעת כמה זה קשה. כשעדן שלי הייתה בת שנה ותשעה חודשים נכנסתי להריון שני. בשבוע 7 נסענו לאילת ובערב התחילו לי דימומים. היה לי תור לגניקולוג שלי לשבוע אחר כך לבדיקת דופק. עלינו לבית חולים באילת. עשו לי שם אולטרסאונד וראו שאין דופק והעובר הפסיק להתפתח. אמרו לי שכנראה הייתה בעיית כרומוזומים. אז נכון שזה היה כואב וקשה אבל בדיאבד אני חושבת שמזל שזה קרה כי זה עדיף על חלילה ללדת ילד עם בעיות לכל החיים. הגוף פשוט חכם ויודע להפסיק את ההתפתחות של ההריון. חודש וחצי אחרי ההפלה נקלטתי שוב להריון והיום יש לי את אגם הקטנה שהיא שכפול מדהים שלי ואני יודעת שאם לא הייתה הפלה אז לא היה לי את אגם ואני לא רואה את החיים שלי בלעדיה ובלעדי עדן. אני יודעת שעכשיו קשה לך ואת מתאבלת וזה בסדר גמור ומותר לך אבל את תראי שבקרוב תיקלטי שוב ובע״ה אני מאחלת לך הריון תקין, ארוך וקל ושבסופו תצאי בידיים מלאות בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אוי כמה שאני זוכרת את זה...
את ההרגשה של חוסר אונים והמבטים לא מובנים אחד על השני והיחס של הרופא שלא מסביר אלא רק נותן הפניה...
גם לי זה היה בשבוע 8 וגם ללא דופק...
את לא תשכחי את זה אבל עם הזמן תביני יותר והכי חשוב בע"ה תוך פרק זמן קצר ביותר תיקלטי להריון תקין ובריא למשך 9 חודשים והכל יהיה בסדר.
תחזיקי מעמד ותתני לעצמך להתפרק כי את זקוקה לזה.
מחבקת חזק ומחזיקה אצבעות שהודעה הבאה שתפתחי כבר תספרי לנו חדשות מדהימות!!!!