היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
וואי זה ממש מרגש...את השלישית השבוע שמתבשרת על הריון ניראה לי... הריון קל ותקין. בשורות טובות
רבקה
אתן פשוט מתוקות!! עדיין לא סיפרתי לבעלי, הוא בצבא.. נראלי אחכה לבטא... ואז אספר לו (: כל כך קשה להתאפק ולא לספר... רק אמא יודעת... ושאלה, אם בדיקה זיהתה הריון זה אומר שמה? היתה השרשה? הפריה? אשמח להסברים...
תודה יפותיי...
היי מותק מזל טובבב ענקי הייתי בכיף עונה לך על השאלות אבל אני לא מבינה בזה כלום לצערי..
בכל אופן שיהיה מלא מזל טוב
תודה מותקקקקק!!!(: מישי יכולה לענות על השאלות?
זה אומר לדעתי שהייתה השרשה.. כי אם עברו כבר מספיק ימים מאז הביוץ בשביל שזה יזהה את ההריון, אז גם מן הסתם הוא כבר הושרש.. ולמה את לא מספרת לבעלך??
הייי מותק
לגבי השאלות שלך אני לא ממש יודעת לענות לך אבל אני יכולה להציע לך להיעזר באתר כתוב בצד ימין ״שבועות הריון״ את רושמת שם את השבוע שאת נימצאת לפני המחזור האחרון ואז את מקבלת הסבר מלא לגבי השבוע שאת נמצאת בו
מזל טוב איילת המקסימה !! שיהיה לך הריון קל ונעים :)
תספרי לנו כמה זמן ניסית ? ואיך ?:)
שיהיה שבוע טוב עם בשורות טובות לכל בנות הפורות היקרות!
מזל טובבבבבבבבבב!!:))) איך זיהית ביוץ?
היי מתוקות!! בפועל ניסינו 3 חודשים לפי זיהוי ביוץ על ידי ערכה לביוץ ביתית. ניסינו טבעי..
כרגע אני בשבוע 4+4 , יש לי בדיקת דם בשלישי ואני ממש בלחץ!!!
והמחזורים סדירים היו ?:)
אני פשוט מתלבטת אם להמשיך לנסות טבעי או לקחת איקוקלומין שהרופאה הציעה לי לקחת.
אני חושבת שסדיר, כן. בין 35-32.. למרות שהיתה לי חריגה של 28 יום... תראי, האם עשיתם בדיקות מקיפות? בעקרון אני לא כל כך מבינה בתרופות וכאלה, בשמחה הייתי עוזרת. אך תפתחי כאן הודעה ויענו לך.. יש כאן הרבה בנות שמבינות יותר ממני..
אם עברו 12 ימים מהביוץ אז היתה השרשה ואם הפסים ממש חזקים זה אומר שהבטא כבר דיי גבוה לי יומיים אחרי שני פסים יפייפיים היתה בטא 1400 בעזרת ה' אצלך אין לך מה להיות בלחץ מאמי שיהיה לך המשך הריון קל תקין ומשעמם ביותר!!
מעין, תודה לך מתוקה!! יש לי תור ביום שלישי לרופא משפחה כדי לבקש הפניה...
יש לי פחד נוראי מבדיקת דם בכללי..אני אפילו לא יודעת איך אני אעשה אותה..במיוחד שבעלי בצבא:)
הלחץ בציצי פשוט..לא נורמלי! זה פשוט...מאגניב בטירוף!! איך הציצי שלי גדל ממש!!!
חח את האמת גם לי יש פחד מבדיקות דם וכרגע אני כבר חודש שביעי והבדיקה היחידה שעשיתי כל ההריון זה בשבוע 5 בדיקת בטא זהו!!אני פחדנית רצח בקשר לחזה זה עוד ירד לך גם לי זה היה ככה תנסי ללכת עם חזיה רפויה כמה שפחות שילחץ לך באיזור
גם לי החזה ממש גדל... זה כיף.. ויש לי רגישות בבטן ובחילות.. יש לי תור לאולטרסאונד לבדיקת דופק בתאריך 16.1.13... אני כולי לחוצה.. מקווה שיהיה בסדר רק שבוע הבא יש לי תור לרופא שלי לקבל הפניות לויטמנים ולהמשך בדיקות דם..