בנות יש משהו שנורא מבלבל אותי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ואני צריכה לדעת מה הדעה שלכן!
    לבכות ליד ילד בגיל של ליעד (שנה ושלושה חודשים) בידיעה שהוא מבין הכל אבל עדיין לא להצליח להשתלט על זה.. זה עלול לגרום לו לאיזשהי טראומה או עצבות או דכאון בעתיד???
11 תגובות
עמוד 1
  • הדעה שלי שלפעמים זה בסדר לא בהגזמה את אנושית זה קורה לכולנו לדעתי וזה חלק מלמידה על רגשות והאופציה לבטא אותם ולא לשמור בבטן... הכל במידה ובפרופורציה נכונה כשאת משתפת ללמה...בשורות טובות בובה...
  • תודה רבה מאמי :)
  • מצטרפת לדובונית:)
  • לא חושבת.

אבל אם זה לא סתם לבכות וזה חלק מדכאון, שזה לא רק בכי זה גם עצב בכללי
    זה אני חושבת יכול. אבל סתם לבכות מה פתאום. מי לא בוכה? למה לא לבכות?
    זה דבר לגיטימי!
  • את שואלת על עצמך?

אני בדעה שלא כדאי ולא מומלץ.

אבל קורה לפעמים.....גם לי קרה לא פעם שחטפתי מכה לידן ובכיתי והן פשוט היו בשוק.......רצו אליי אמא קרה לך משהו, הכל בסדר?! כשהייתי חולה הן כל הזמן דאגו לי.....הילדים שלנו מאד קשורים אלינו. אני ממש משדלת שלא לבכות לידן ושלא להלחיץ אותן בלי סיבה

[email protected]

• אני חושבת שעדיף ללכת לצד
    ולא להראות שום מצוקה כי בעיניי הילדים שלנו
    אין שום דבר ששובר אותנו כמו גיבורי על כאלה
    אני בד״כ מחזיקה את עצמי ואם לא יכולה הולכת רגע לצד
    בכדי שתאיר לא תראה אותי בוכה
    [/center]

• אין בעיה עם הבכי עצמו, הבעיה זה שאם הילד לא מבין על מה הבכי הוא עלול להיכנס לסרטים שמשהו רע מאוד קורה וזה גורם סטרס בגיל צעיר.

אם אפשר עדיף ללכת לצד, ואם אי אפשר ללכת אז תסבירי לליעד מה קרה,למשל: "ליעדי, הכל בסדר, פשוט אמא קיבלה מכה וכואב לה/אמא עצובה". אם הקול שלך רגוע אני מאמינה שהילד ישתכנע שהכל כשורה.

• בכי זה דבר מאוד אנושי וטבעי אבל בגיל צעיר כמו שלהם לדעתי עדיף ללכת לצד

פעם אופק ראתה אותי בוכה והסתכלה עליי ממש בהלם. מאז אני נמנעת לבכות לידה...

• תודה:)
    כן אני שואלת על עצמי.. היום בבוקר גרסה לי הבטן כל כך!ולא היה אף אחד שישים עליו עין אפילו ל 5 דקות שאני אוכל לאכול משהו לקחת כדור ולשכב טיפה על הבטן.. אני מתכוונת לכאבים ממממש חזקים התכווצויות רצח!אז התחלתי לבכות לא יכלתי לשלוט על זה.. והוא הסתכל עליי המום ואז בא לחבק אותי והניח עליי את הראש.. הרגשתי נורא אז אמרתי לו בקול שקט שהכל בסדר פשוט קצת כואב לאמא..
  • אוףףףף לא גרסה!!כאבה! טלפון מעצבן

• עשית טוב.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה