היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חרא לי היום......... פשוט ככה........ מצטערת אם אני נשמעת אגואיסטית או סתם מניאקית..... נולדה לבעלי אחיינית שבוע שעבר, מתוקה ומקסימה, זו פעם ראשונה שראיתי, הרחתי, הרמתי תינוק כ"כ קטן..... אבל כל השבוע אני מסתובבת עם גוש בגרון........ קשה לי ואני מצטערת שאני מוסיפה אפרוריות לפורום היום......... אני ממש צריכה חיבוק
26 תגובות
עמוד 1
שום אפרוריות בשביל זה אנחנו פה והתחושות שלך טבעיות את עדיין מתאבלת ממי קבלי גם טריליוני חיבוקים
אהובה שלי... חייבת לומר כל הכבוד על האומץ להתגבר שהרמת אותה וואו, אני יודעת כמה היה קשה לך את מותק של בחורה מגיע לך את כל הטוב שבעולם. מחבקת חזק
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
[/center]
את ממש לא צריכה להתנצל!! בשביל זה אנחנו כאן!!!!!! את אישה ממש חזקה!!!!!! כל הכבוד לך שהתמודדת והרמת...
קבלי מלאאאאא
יום יבוא במהרה בקרוב הוא יבוא
וגם את תרימי תינוק/ת שיהיה רק שלך. רק על זה שהרמת מגיע לך שאפו גדול ! את אמיצה ומתמודדת נפלא עם המצב. טבעי שקשה לך אבל את בדרך הנכונה.
זה מה שחשוב.
תהיי חזקה...
בכלל לא אגואיסטיתת אלו תחושות טבעיות . תרגישי חופשי לכתוב ולהתפרק פה.. גם לבכות זה בסדר
מחבקת אותךך חזקקקק ומאחלת לך שתקלטי מהר ותחבקי את האוצר שלך במהירות
היי מותק
כל החיבוקים שיש בעולם את מוזמנת להתקשר אליי תמיד ממתינה לשיחה !
טריליון חיבוקים!!!
טריליון חיבוקים!!!
מאמי שלי!!! זה טבעי!!!!
לי היו שתי תינוקות במשפחה בדיוק בתקופה שאיבדתי את ארבל. אז כן היה קשה, אבל הכרחתי את עצמי להחזיק אותן, לחבק, להריח ולאט לאט הקושי ירד והיום לשתיהן יש מקום מיוחד אצלי בלב בגלל הקישור שעשיתי לאבדן של ארבל.
אוהבת אותך ומחבקת אותך ותמיד תמיד פה בשבילך
מאמי מלא
גם אצלינו תהיה שימחה בקרוב!!!
היום החלטתי שדי. זהו. הריון הבא יהיה בריא !!!
מחבקת אותך טריליון פעמים תתקשרי בהזדמנות
מותר לך!!!! זה הכי טבעי בעולם!!! אוי ואבוי למי שישפוט אותך. קבלי המון המון