המחזור הגיע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עברה בערך חצי שנה מאז שהתחלנו לנסות להיכנס להריון. מרבית מהזמן גיליתי את הביוץ עם מקלונים והוא יצא כמעט תמיד בול בסביבות יום מחזור 14 (ביי זה בוק). עשינו כל מה שצריך. היום הייתי אמורה לקבל מחזור והוא אכן הגיע!!! זה לא ממש הפתיע אותי כי בדקתי עם בדיקת הריון ביתית ביום ביוץ 12 ויצא שלילי... למרות זאת עדיין קיוויתי וניסיתי להיאחז בכל מיני "סיפורים"...
    טוב, אז עכשיו התחילו השבועיים ה"כיפיים", ממשיכים לנסות ואולי אם לא ילך נתחיל לעשות קצת ברורים...
    מחזיקה לכולנו אצבעות
5 תגובות
עמוד 1
  • תהני מהשבועיים הכיפים...אצלי הם הרבה יותר רגועים... מאחלת לך חודש הבא 2 פסים מהממים

• היי בובה

תהני מהשבועיים האלו
  • לי כרגיל הופיעו סימנים לפני מחזור- ההפרשות החומות דומה למחזור.
    כזה מבאס - ולא בנות זה לא אולי הריון כי הגוף שלי עובד ככה לפני מחזור,

אני ממש מאוכזבת- זה לאחר סבב ראשון של אקוקלומין
    הייתי בטוחה שאין ספק והצליח
    לא יודעת כבר איך להגיב חוץ ממצב רוח ירוד....
    הכל לטובה אני יודעת אבל לפעמים קשה להבין...

בשורות טובות לכולם!
  • לא יכולה לשמוע יותר את הפרסומת ברדיו את בהריון??? ו-שוקלת לעשות הפלה
    אויש... כמה אנרגיות השקעתי תמיד להיזהר, כמה גלולות, כמה? אפילו לקחתי פוסטינר פעם אחת מזמן... אויש, נו טוב. מקווה כבר שיבוא היום ואני אשמע את הפרסומת ואענה כן ולשאלה השניה לא!!!!
    bbm זה נורא מבאס, נאסוף את עצמינו יחד... אנרגיות מחודשות ויאללה בלאגן. זה יקרה. בטוח!!!!
  • היי,
    שיהיה בהצלחה בסבב הבא, ושתיזכרי בימי ה"כיף כף" בערגה כשצאצא מצווח יפריע לכם באמצע ה"מעשים טובים" - בקרוב בימינו אמן! כולנו באותה סירה מעופשת, הורמונלית ומעצבנת ומייחלות לגעגועים הללו.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה