סקר קטן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתי הפסקתן למרוח לתינוקות שלכם קרם גוף אחרי האמבטיה?

אחרי כל אמבטיה אתן מנקות לתינוק אוזניים?

אני אענה... עד לפני חודש בערך אין מצב שלא הייתי מורחת ליהונתן קרם אחרי האמבטיה אבל לאחרונה יוצא לי יום כן יום לא...
    ולשאלה השניה גם ממש הייתי מקפידה לנקות אוזניים כל יום עד ששמעתי שזה לא בריא אז יום אני מנקה ויום לא.

10 תגובות
עמוד 1
  • אני מורחת כל יום קרם אחרי אמבטיה אני פשוט מכורה!!!!!!!!!!!! גם אם שוטפת לה רק טוסיק אחרי קקי או משהו כזה אני מורחת...
    והכי מכורה לבייבי כייף יש לו ריח מושלם

אוזניים אני מנקה לה פעמיים בשבוע כי זה לא בריא לנקות הרבה וגם ככה לא יוצא כלום

• ועד מתי אני אמרח לה...?

כמה שיותר, עד שתדע למרוח לעצמה
  • אורטל גם אנחנו משתמשים בבייבי כייף הוורוד הוא מושלם
  • נכון... אין על הבייבי כייף

ניסיתי את כל הקרמים לתינוקות והוא מנצח
  • אף פעם לא מרחתי לו קרם גוף

• קר בצפת. אני מורחת לה כדי שלא יתייבש לה העור ויגרד לה.

אני מנקה לבר אוזניים כמעט כל יום, אבל בזהירות ותנועות כלפי חוץ, שלא תידחף שעווה פנימה. אסור לנקות יסודי מידי כי יכולות להיות דלקות אוזניים. מנקים רק את עודפי השעווה ולא עמוק מידי - רק עד העומק שאפשר להכניס את הזרת.

• קרם גוף בקביעות רק כשהייתה תינוקת פיצית. עכשיו רק מתי שיש יובש בעור... רופא המשפחה שלנו אמר לי לא למרוח בקביעות, רק באזורים יבשים...

אוזניים לא מנקה, אחרי מקלחת מנגבת את האוזניים עם מגבת, לא מומלץ לנקות...(למרות שלעצמי אני לא עומדת בזה...ואני מנקה המון את האוזניים שלי, אבל זה עושה נזק...).

• קרם גוף רק כשהייתי פיצית וגם זה פעמיים בשבוע.

עד גיל חצי שנה השתמשתי בבלנאום ואיתו אין צורך בקרם גוף.

עכשיו מידי פעם אבל ממש מידי פעם כי אני משתמשת בסבון שיש בו לחות.

אוזניים אף םעם בפנים רק מבחוץ עם מגבת ופעם בשבוע עם קיסם מיוחד שוב רק בחוץ.
  • קרם גוף משתדלת כל יום, עדיין לשלושתם
    לא מנקה להם אוזניים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה