בנות שעברו לידה רגילה אחת או שתיים או שלוש.. - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאוד מעניין אותי ומדאיג אותי בו בזמן- האיזור שם למטה, הכל חוזר למה שהיה לפני?
16 תגובות
עמוד 1
בעלי אומר שכן
כן..
בטח !
חוזר
כן אותו דבר. אצלי יש אבל איזה שינוי מינורי לטובה. רוצים פירוט? חחחחח אזהרה-פירוט: נכון מסביב לנרתיק, לחור עצמו, (לא שפתיים חיצוניות) יש כזה מין אקסטרה עור שכאילו סוגר את הפתח? ואז בחדירה לפעמים הוא איכשהו מתקפל ומנסה להכנס גם או מפריע? אז אחרי הלידה קרה לו משהו והוא התקצר\התכווץ או (מה שיותר סביר נראה לי) לא היו לי תפרים תפרים רק איזה קרעים ממש מינוריים איזה 2 משהו כזה לא רציני, אבל תפרו בקטנה, וכנראה איכשהו התחילו מהאקסטרה עור הזה והוא נתפר שם איכשהו. בקיצור עכשיו לא מפריע
חוזר
חוזר כמו גדול ועכשיו יפה יותר
בעלי אומר שחוזר להיות אותו דבר
חזר להיות אותו הדבר, ומה שמיצוש פירטה
חוזר אבל זה לוקח זמן ... לא מיד וגם כדאי לעשות תרגילים לרצפת האגן לכל אישה שהיית בהריון