היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא עדיין לא עשיתי בדיקת בטא. נראה לי שאני אחכה כבר לבדיקה אצל הרופא בחודש הבא.
בשעה טובה לילו המשך קל ותקין
חסויה מתי הרופא שנתכונן חחחחח
זה כל כך מייאש. יש לו מקום רק בסוף ינואר. איך אני אמורה לחכות לבדיקת דופק חודש. רק ב-27/1.
אין לכם שעה וחצי של מיון כזה???? או שיכניסו אותך אליו בין לבין ותמתינו עד שכן תוכלי להיכנס תמיייייייד עושים ככה בהצלחה מתוקה
יש מצב אניושקה
רמז....? דקיק אפילו
נתנה לך רמז היא אצל רופא נשים ולא רופאה והוא מבוקש חחחחחחחחח
אם את חיפאית אני יכולה להמליץ לך על רופא טוב הבעיה היא שהוא גם מבוקש מקסימום אתן לך את התור שלי ב7 לינואר חחחחחחחחח וככה בדיוק אגלה מי את
ראית אניה ככה מנסים לקבל רמזים
עכשיו נדע אם היא צפונית או לא חחחחחחח
סיוי את תחמנית!!! חחחחח
חחחחחחחחח אניוש מודה באשמה
אה כן דרך אגב הרופא מקבל את כל הקופות חחחחחח
חחח סיון למה לך יש תור בינואר? בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
מה ליאת את לא הולכת לביקורת לרופא נשים בלי קשר להריונות? אני מאוד היסטרית לביקורות שגרתיות - במיוחד בגלל כל העבר עם אמא שלי. אז לא אני לא בהריון. וגם ממש לא מוכנה לזה נפשית או כלכלית כרגע אבל יש לי בעיה עם המחזור יש לי ייומיים כן יומיים לא כבר במשך חודשיים וכלום לא עוזר כנראה כל שינויי הת**** והירידה במשקל נותנים את אותותיהם - אז אני רוצה ללכת אליו לראות מה אפשר לעשות כי אני יוצאת מדעתי כבר. אבל בואי נגיד שלהריונית שרוצה לבדוק דופק אני מוכנה לתת את התור שלי ולקבוע לשבוע שבועיים אחרי
האמת סיון שלפני ההריונות הייתי הולכת פעם בשנה להיבדק. מאז הלידה של אגם לא הלכתי. אצלך אין ספק שזה חשוב ואפילו חובה עם ההיסטוריה המשפחתית שלך. מקווה שהכל יסתדר לך. יש בהחלט סיכוי שהדיאטה עשתה לך באלגן. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
חבל תלכי זה באמת חשוב בלי קשר לעבר.
ובלי קשר הצעתי לחסויה קיימת בכיף ואהבה.
בינתיים היא פינתה לנו את השיחה חחחחחחחח ונעלמה
איזה מצחיקות אתן חחחח יצאנו בבוקר לטייל עם הילדים קצת אז לא יכולתי להגיב. בכל מקרה תודה על ההצעה לולי אבל אני לא אסע לצפון בשביל גניקולוג עוד רמז בשבילכן: אני לא צפונית.