עדכונים על הגמילה של בר + שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• בגדול הולך לנו נהדר!

24 תגובות
עמוד 1
  • רגע
    סדר בבלאגן
    גמילה בלילה זה שבר תקום עם טיטול יבש במשך תקופה מסוימת
    זו גמילה קצת אחרת
    ביום, בעקרון את עובדת טוב כשרואים שיש הצלחה והילד מקשר בין הסיר לפיפי קקי מורידים טיטול
    אני בשלב הזה כבר מורידה
    אהל, בר צריכה לבקש זאת צריכה להתחיל להיות יוזמה שלה
    יש אפשרות של לעשות תמונה שלה על הסיר להניח במקום נגיד שהיא תביא לך
    או ללמד אותה לסמן...

• כשגמלתי את בריאל (בגיל שנתיים ו-4) הורדתי לה את הטיטול ולא החזרתי.
    ב3 הלילות הראשונים היא ישנה עם טיטול ואח"כ הורדתי גם בלילה.
    היו פספוסים ביום פה ושם, אבל תוך שבוע אפשר להגיד שהיא כבר הייתה גמולה!
    אני בעד להוריד בבת אחת ולא להחזיר, אחרת זה מבלבל לדעתי...

• אולגה ומה לגבי זה שעכשיו חורף וקר? ועושים יותר פיפי?
    הבית שלי לא מחומם והחדר שלה מאוד קר בלילה.היא ישנה עם 2 שמיכות ותנור.

• האמת שברגע שהחלטתי גמילה זה היה וטאלי
    להב היתה וכנה מדברת שוטף בוגרת מאוד מאוד
    הורדנו גן בית שינה הכללללל
    תוך יום לא היו פספוסים הייתי שוק שהלך ככה בקלות
    אחרי חודשיים היתה התאונה בגן וחלה ריגרסיה עצומה שנפתרה ביום בתוך כחודשיים ומתבטאת עד היום בהרטבת לילה

נשמע שאת׳ם אני בדרך! הנכונה המון בהצלחה

• גולי - אני מנסה ללמד אותה להגיד לי לפני, או להביא לי את הסיר, או פשוט לשבת עליו. הבעיה כשהיא עסוקה במשחק היא שקועה כל כך שבורח לה. כשהיא לא שקועה היא מחליטה לשבת בלי שיגידו לה. אני לא יודעת איך עוד אני יכולה לגרום לה לסמן לי כשהיא צריכה לעשות משהו.

לגבי הלילה - סבבה, אני אחכה שהיא תקום עם טיטולים יבשים בבוקר.

בר גם ניסתה הערב ללבוש את התחתונים שלה על הפיג'מה. היא אוהבת אותם.

• כבר כתבתי בעבר, אני בשבילך אפרט עוד הפעם:
    אני אישית בעד להוריד חיטול לגמרי. גם יום, גם לילה, פשוט להוריד וזהו, אין, לא קיים! גמלתי את נתנאל בגיל שנה ו 8 והוא עדיין לא דיבר. יום הראשון היה עם הרבה פיספוסים, יום שני הרבה פחות וראיתי שמיום ליום נהיה הרבה יותר קל. כבר ביום השלישי, נתנאל התחיל לזהות מתי יש לו פיפי או קקי. קקי הוא היה מזהה מראש ומבקש "אה אה אה". אז מבחינת קקי לא זכור לי פיספוסים בכלל. פיפי לרוב (בימים הראשונים) הוא היה מזהה כשהוא כבר כמאט בורח. כלומר הוא היה אומר לי פיפי והיה לי בדיוק 5 שניות להושיב אותו על הסיר
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
  • אלה, בגלל החורף והקור התחלנו גמילה אחרי פסח, כשכבר היה חמים.

• אני חושבת בדיוק כמו אולגה...

• הילדה שלי גמלה את עצמה בגיל שנה ו-11
    ישר בשירותים אני לא עשיתי כלום אם זה היה
    תלוי בי זה היה יותר מאוחר חח.
    לפי מה שאני יודעת עדיף להתחיל גמילה שהילד מראה
    נכונות ואם כבר החלטת אז לא לחזור אחורה.
    בהצלחה:)

• לגבי הקור - אני מסכימה שיותר נוח בקיץ, אבל את הקיץ הזה פיספסתי כי עברנו דירה ולא רציתי להפיל עוד שינוי על בר, ואני לא רוצה לחכות עד הקיץ הבא. אני מדליקה חימום ובר לבושה חם. מי ש"סובל" זו אני שאם יש פיספוס אז צריך להחליף מכנס פוטר... אז לי לא אכפת לעבוד קצת יותר קשה כדי להיפטר מהטיטולים האלה. אני חושבת מה זה להסתובב עם החבילה הזאת בין הרגליים ונהיה לי רע.

• אני גם בעד לילה ויום. אצלנו זה הלך נהדר. חבל שמקרה עגום הרס הכל
  • אצלינו אין חימום בסלון.תריך לקנות רדיאטור זה יעזור ניראה לי.בכל מקרה מחר אני גם אתחיל להוריד לה טיטול שעה ביום. היא גם מבקשת לשבת על הסיר אבל לא עושה בו כלום.
    רק יושבת
    היא יודעת שיושביםפ בסיר בלי טיטול.
    אבל זה לא גורם לה לעשות בו כלום:)

• את יכולה לקנות את הדיסק בלי חיתולים של חני נחמיאס.
    נראה לי שבגללו היא גמה את עצמה..
    אם אני אמצא אותו אני יכולה לשלוח לך
  • אני הורדתי בבת אחת גם ביום וגם בלילה...זה היה בחופשת פסח ככה שהיה לי זמן פנוי להתעסק עם זה, למרות שלא היו לה פספוסים בכלל! נראה לי שבמצבים כאלה אנחנו ההורים מפחדים ולחוצים יותר מהילדים...תסמכי עליה אם היא מראה נכונות פשוט תזרמו איתה....בהצלחה!
  • לגבי זה שהיא משחקת ולא מרוכזת,
    כמה פעמים היא תשחק ויהיה לה רטוב ולא נעים היא תבין את המנגנון (שהיה מושתק לגמריי בחיתול) ותלמד להתאפק אם היא רוצה להמשיך משחק. אבל זה אפשרי רק אם היא כמובן בלי חיתול כל הזמן. בגלל ריבוי הזדמנויות ללמוד.
    (אחכ הם כ"כ מתאפקים שכמשהו מעניין להם מתחילים לרקוד ולזוז מצד לצד, רק לא לעזוב את הדבר המעניין

• מיצי - תודה!

• כח הכבוד לברוששש!!!!

אני הייתי מורידה לגמרי אחרי הגן.
    זה בדיוק הגיל שגמלתי את עידן, הייתי מושיבה על הסיר, עד שהוא לבד קלט את הרעיון.
    הוא היה רץ לסיר. הסיר עמד במקום בולט לעין. בסלון בפינה כזה.
    הייתי יוצאת החוצה עם יםםם של בגדים להחלפה, אבל זה הישתלם בסוף.
    המון המון בהצלחה לברוש.
    והמון בהצלחה גם לך!

• נראה שהולך לה יופי, אני בעד לזרום איתה, אז יהיו פספוסים, לא נורא.
    אני חושבת שתחכי קצת עם הגמילה בלילה, עד שהגמילה ביום תתייצב, ככה אני עשיתי בכל זאת.
    כל הכבוד לבר!

• בהתחלה ניסיתי כמוך לחלק מהיום אבל אז ראיתי שזה מבלבל אותה.

בסוף הורדנו לגמרי (בהתחלה רק ביום) היה לנו חודש קשה של פספוסים שאחריו הכל הסתדר והיום היא גמולה כמעט 9 חודשים.

אחרי שבועיים ראיתי שהיא קמה עם חיטול יבש כל בוקר אז הורדתי ומאז היא בלי, בלילה היא לא פספסה.
  • ב"ה

טוב אני גמלתי בגיל הרבה יותר גדול זה דבר ראשון!
    אני התחלתי בגיל שנתיים ו9 חודשים,
    איתמר גמול כבר לגמרי ב"ה שולט מצוין!
    אני הלכתי עד הסוף! ז"א אין טיטול בכלל ביום! רק בשינה.........
    ביום הראשון פיספס כל הזמן
    ביום השני לא פספס בכלל!! מהיום השני נגמל בכלל מפיפי.
    קקי זה היה תהליך ארוך, שבועיים בערך פעמיים תפסתי אותו מתחיל לעשות בתחתונים הרצתי אותו לשירותים, עשה,אמרנו כל הכבוד,שמחנו ומאז עושה גם קקי בשירותים
    בלילה עדיין לא גמול לדעתי צריך לבוא ממנו ....

• נראה לי שההמלצות של הגננת של בר הן מעצלנות טוטלית ותו לא!!!!!!!!!!!!!!
    גמילה זה בלי טיטול בכלל- לפחות עד לשנת הלילה (וגם זה לזמן קצר).
    גליה גמולה עכשיו- היו פספוסים בימים הראשונים - אבל לא ייאמן תוך עשרה ימים הי הגיעה למצב של טיטול יבש לחלוטין בלילה- אחרי שקלטה שפספוס במיטה בשנת הצהריים זה ל דבר נעים.
    עם שמואל לקח כמעט חודש עד שנגמל מטיטול גם בלילה - אבל זה היה שווה- פספוסים בודדים ביותר היו בשנת לילה מאז הגמילה - כחצי שנה.
    חמותי קנתה לילדים סיר מנגן אחד לבית, אחד לגן - לכל חד יש סיר משלו. שמואל רוב הזמן בישבנון אבל לפעמים הוא לא רוצה לפספס תכנית בטלוויזיה אז מעדיף לשבת בסיר בסלון.
    הסיר המנגן הו פשוט פלא הוא מנגן צלילי תרועה בכל מגע וזה מעודד את הילדים לשבת בסיר ובתחילת הגמילה אפילו לשבת סתם בכל הזדמנות.
    תורידו את הטיטול לגמרי הגננת חייבת ךהתמודד עם הגמילה- ואם ל תחליפו גן.
    גמילה נעימה.

• נשמע שהולך לא רע בכלל!!!
    כל הכבוד ובהצלחה לבר!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה