עליתי כיתה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

החודש הנסיון הטבעי עם מעקב זקיקים+אולטרסאונד לא מלח לצערי, וקבלתי מרשם לאיקוקלומים+זריקת אוביטרול...
    אני מחר מתחילה לקחת את תרופה(יום ה-3 למחזור) למשך 5 ימים...
    כמה שאלות לי אליכן...

-האם צריך לקחת את הכדור לפני/אחרי אוכל?בקר או ערב?
    -מתי לוקחים את הזריקה והאם היא כואבת??

תודה אוהבת
4 תגובות
עמוד 1
  • אין משמעות ללפני או אחרי אוכל אבל פחות או יותר שיהיה בשעה דומה
    לגבי זריקה רק הרופא יגיד לך מתי אין אפשרות לדעת אלא לפי מעקב זקיקים ובדיקות דם
    בהצלחה! (-;
  • כדור עדיף לקחת אחרי האוכל וחשוב מאד לשתות הרבה מים , ואת הזריקה לא כואבת , רופא מחליט מתי את צריכה להזריק. בהצלחה . את לא עלית שום כיתה אל תקחי את קשה , איקאקלומין לוקחות הרבה בנות .
  • תותי חמודה שיהיה המון המון בהצלחה! אני לא מבינה באיקקלומין אבל כמו שהבנות אמרו יגידו לך מתי להזריק.

• הייי מאמי

תיראי אין הוראה חד משמעית לקחת לפני או אחרי האוכל
    אני לקחתי 4 סבבים מהכדור הזה הישתדלתי בחודשים ששתיתי אותם לשתות הרבה ולאכול טוב רק לשים לב שאת לוקחת פלוס מינוס באותה השעה ..

לגבי הזריקה - רק לפי האולטראסאונד אפשר להגיד לך מתי להזריק
    זה הרופא צריך להנחות אותך

בהצלחה!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה