עזרה-ילדה צמחונית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אז ככה: הבת שלי החליטה לפני שנה שהיא לא אוכלת בשר, וזה אחרי שראתה בסופר עופות ודגים ופשוט צרחה עליי:״זה מה שאת מביאה לי לאכול?!!!״ חשבתי שזה יעבור אבל זה רק מחמיר...טונה היא לא מוכנה לאכול כי זה מדג ו״דגים צריכים להיות במים״ ואפילו ביצה קשה הפסיקה לאחרונה!!! איזה מאכלים אפשר לתת לה כדי שלא יהיו לה חוסרים? בימים האחרונים היא מתלוננת על כאבי ראש ואני ממש מודאגת

15 תגובות
עמוד 1

• וואי.

• שניצל תירס,
    נקנקיות טבעול
    פשטידות
    פסטות
    פירה
    מרקים
  • קרן זה לא עוזר:( היא רואה את הצהוב בביצה ופשוט נגעלת...שניצל תירס של טבעול היא אוכלת...לא ידעתי שיש להם גם נקניקיות, אני אנסה!
  • יש סדרה שלמה של אוכל על בסיס צמחי בטבעול ואגיד לך מנסיון -טעמתי וזה לא רע בכלל.

• אני צמחונית מגיל שלוש ולא חסר לי כלום.
    אבל אצלי זה על הקטע התחושתי, לא הריגשי... (רק בגיל 18 אכלתי פעם ראשונה שווארמה

• רק לפרוטוקול - הצהוב בביצה זה לא הכנה לאפרוח.

• ביצים של תרנגולת זה כמו קאוויאר בקיצור.
  • אני ינסה לה מה שהצעתן! וקרן שוב תודה אנסה להסביר לה... מיצי חחח קוויאר רק מלשמוע את זה בא לי

• איזה ילדה מדהימה ונבונה
    ולפי תמונתה גם יפייפיה
    נשמע שהכי נכון להתייעץ עם דיאטנית.....

• בתור צימחונית אני משתמשת המון באתר הזה הוא פשוט מעולה
    המון מידע והסברים ואפשרות ליצור שם "מחברת מתכונים"
    http://www.vegetariantimes.com/
    ויש גם את אתר הצימחונות הישראלי שיש בו המון מתכונים וגם אפשרות להזמין חוברת עם מידע על ת**** צמחונית ומתכונים
    http://veg.anonymous.org.il/

שיהיה בתאבון
    שבת שלום
  • מעולה! תודה ושבת שלום
  • בגדול את חייבת לדאוג שהיא תקבל B12 כי אם היא הולכת לכיון של טבעונות זה הויטמין היחידי שאפשר לקבל אותו מהחיי ... ותמיד אפשר לפנות לתזונאית בקופה ולבקש תפריט שיהיה עשיר בחלבון
  • בת כמה היא?

• בת 6- כיתה א
  • וואי איזה סרט

[email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה