גזים לתינוקת......... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף.. הספקתי לשכוח שיש גזים............כל הלילה היא לא הפסיקה לבכות...אומנם בת שבועיים..אבל הסימילאק כנראה ממש גורם לכאבי בטן..אני לא מניקה ונותנת לה סימילאק אדוונס פלוס...איך להקל עליה?זה בעיקר בלילה...אני לא זוכרת שרוני סבלה ככה טוב כנראה כי אז שילבתי הנקה וסימילאק..מה לתת לה?מה מומלץ?
8 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה להשכיב אותה על הברכיים שלך ולהניע אותן קצת
    את יכולה לעסות לה את הבטן בתנועות מעגליות
    להשעין אותה על הכתף שלך ולטפוח קלות על הגב
    להשכיב אותה על כדור פיזיו' במידה ויש לך ולהקפיץ אותו מעט
    אני זוכרת שאני קניתי בלון חם (מה שממלאים במים חמים) ומילאתי במים חמימים והשכבתי את הבנות עליו (כמובן לבדוק קודם שזה לא חם מדי - מחכים כמה דקות שהחום יתחיל להיפלט מהבלון כדי להרגיש)

אני מבינה שאת לא מניקה בכלל?
    לאחיינית שלי היו המון גזים ואז אחותי החליפה לנוטרילון, כלומר כל ילד מגיב אחרת לתחליף כזה או אחר, אז אולי אם זה לא יעבור תנסי סוג אחר...

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• אני מניקה מלא....אבל הגדולה שלי סבלה מאד מהסימילאק. ממליצה לך לעבור למטרנה אקסטרה קר - אנחנו תמיד עם מטרנה. הסתבר לי שזה הכי טוב לבנות שלי

[email protected]

• כל תינוק מקבל כל תחליף חלב אחרת. תנסי תחליפי חלב אחרים אולי יהיו לה טובים יותר
  • אני לא ככ מבינה בגזים. מאחלת לילות שקטים
  • זה ממש לא קשור לתמל!! כשתמל לא מתאים ישכאבי בטן ולא גזים!
    זה קשור למערכת העיכול שמבשילה
    גם כשהנקתי לבן שלי היו גזים
    בת דודה שלי מניקה מלא והילד שלה סובל נורא מגזים
    מה שלנו עזר זה סימיקול, קפיצות על כדור פיזיו וכיפוף הברכיים
    עיסוי בבטן אחרי אמבטיה
    עברנו לבקבוקי בי פרי (לא יודעת כמה זה עזר, אבל זה בקבוק טוב)
    וזמן זה באמת שלב שמרבית התינוקות עוברים

• שינוי תמ"ל. אצלי הסמילאק קומפורט עזר- פשוט להחליף לפורמולה לעיכול עדין.
  • מאז שהתחלתי להשתמש בביפרי הגזים הופחתו אצלה בצורה מדהימה :) תנסי גם
  • תנסי את מטרנה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה