אובדת עצות אשמח לכל סוג של עצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הילד שלי לא אוכל!! !! פעם ראשונה שאני ככה מדברת על זה ומודה בזה.. כשהוא היה קטן הוא היה חולה על אוכל ושמנמן ובחודש האחרון הוא פשוט עושה לא ודוחה את כל סוגי האוכל!בנות הוא אוכל כמה פירורים בגן וכשמגיע לבית כלום ואני לא צוחקת ממש כלום! ניסיתי לאכול יחד איתו ניסיתי תוך כדי משחק ניסיתי הכל והוא עדיין מסרב! ואם אני כבר מצליחה לגרום לו לאכול כמה ביסים הוא מקיא אותם תוך דקה! זה היום השני שהוא מקיא אוכל :( והוא רזה נוראאאא.. זה פשוט לא התינוק שלי! הוא לא היה ככה.. מה יכולה להיות הסיבה?? ויותר חשוב מה אני עושה? אגב הוא התחיל גם שוב לבכות בבקרים בגן ולא רוצה לעזוב אותי.. והן אומרות שהוא לא ממש רגוע במהלך החום..
10 תגובות
עמוד 1
  • בקשר לאוכל - אל תכריחי אותו לאכול. כשהם רעבים הם רעבים!

ובקשר לגן - מציעה לבדוק מה קןרה במהלך היום בגן שבגלל זה הוא לא רוצה ללכת לגן.

• אבל הבעיה היא שהוא לא אוכל בכלל בכלל ממש כלום.. אפילו לא ארוחה אחת ביום.. וכשכן בא לו ואני שואלת אותו אתה רוצה לאכול? והוא אומר כן ואוכל קצת אז הוא מקיא את זה מיידית :(
    מישהי נתקלה במצב כזה פעם?
  • הייתי הולכת לרופא ילדים . זה נשמע כמו משהו ששווה להתייעץ עם מישהו מקצועי
  • ללכת לעשות לו בדיקות דם מקיפות
    לשלול אנורקסיה- כן כן, גם לפעוטות יש את זה
    ללכת לייעוץ אצל פסיכולוגית ילדים.. לרכות שזה לא על רקע נפשי

• זה נשמע ממש מוזר

[email protected]

• לגבי המראה הרזה - אל תשכחי שהוא למד ללכת וזה שורף יותר, אין יותר שומני תינוק.
    כי הוא לא תינוק יותר.
    אז לא כ-ל הרזון שלו זה בחסות הבעיה הזאת. אז לא להבהל מהמראה יתר על המידה.
    כשכתבת שהוא מקיא ולא רגוע בגן, חשבתי אולי הוא פשוט חולה?
    אבל אם זה חודש, אז זה כנראה לא, כי זה היה עובר...
    תלכי לרופא וגם לשים חתיכת עין גדולה על הגן... אולי להוציא אותו... מה אומרת האינטואיציה?
    בינתיים עד שתבואו לרופא אל תראי לו שאכפת לך שהוא לא אוכל כי את לא יודעת
    אם זה בעיה של משהו נפשי או בעיה של משהו גופני, אז עדייף להשאר נטרלי
    בקשר לסירובים בינתיים. הייתי אפילו ממשיכה את השגרה הרגילה שהייתה עד שכל זה התחיל. כי משחקים וכל הזה מסביב זה דיי מסמל שמה שקורה יש לו איזה תגובות מיוחדות (שאולי לא מתאימות דווקא)... בקיצור אני בעד לזרום (יש לך את הסופש) ולהתנהג רגיל, וביום ראשון תלכו לרופא.

זה נשמע בעיה רפואית כי הוא הרי רוצה לאכול בסופו של דבר ופשוט מקיא.
    אז כשהוא כבר מחליט לאכול זה כנראה כשהוא ממש רעב והבעיה שלו נרגעת כי בכל זאת, לאכול צריך. אולי יש לו
    כמו איזה ריפלוקס או צרבת או כוויה בקיבה או משהו כזה באיזור של האיברים האלה שקשורים לזה.
    והדברים האלה יכולים לקרות או בגלל משהו באמת גופני (איזה זיהום או משהו כזה לא יודעת) ויכול להיות גם פסיכולוגי שגורם לזה...
  • טלי, תעשו בדיקת דם
    לראות אם חסר לו משהו קודם כל

• תודה רבה לכולן.. הוא הקיא הרגע כמויות עצומות של מים.. אין לו כלום בקיבה! מהבוקר ועד עכשיו לא אכל כלוווווום.
    התקשרתי למוקד.. היא אמרה שכל עוד החיתול רטוב אין ממה להלחץ ושנקח אותו מחר בבוקר לראות רופא.. נקווה שיהיה טוב..
  • שירגיש טוב המתוק
  • טלי אם הוא הקיא אפילו מים אל תזמכי על חיתול רטוב ורוצי לבדוק את זה!!!

רציתי להציע לך לנסות לעשות לו בקבוק סימילק להושיב אותו עליך לערסל ולתת לאכול. אולי הוא יירגע ככה קצת ויאכל. ירגיש בטוח.

לגבי הגן תנזי לקפוץ גמה פעמים בלי להודע ולראות מה קורה שם. אולי החוסר תאבון שלו נובע מהגן למרות שלי זה נשמע קצת רפורי ורולי בגל זאת פזיכולוגי.

שירגיש טוב מתוקי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה