-
לדעתי ממש מיותר !
הילד שלך עולה במשקל ,זה שהוא לא עולה לאחוזונים שאת רוצה זה לא אומר שהוא צריך את האחוזונים האלה ! יש לו עקומה משלו , הוא ממשיך לעלות, מה זה משנה אם הוא באחוזון 10-15 או 25-50???? אני ממש לא מבינה את המרדף הזה אחרי העליה במשקל לפי מה שנראה לך שהוא צריך לעלות ... מיותר ואף יכול להזיק לתווך ארוך ,עכשיו זה הבסיס שלו לחיים ,למה הוא צריך להיות שמן בעתיד רק בגלל שהחלטת שהוא צריך להיות באחוזון 25-50 ? לא כולם מגיעים או צריכים להגיע לאחוזונים כאלה . ילד שלי נולד אחוזון 50 וירד אחוזון 25 ובהמשך גם לאחוזון 15 אז... הוא שומר על עליה במשקל ,היו ימים של מחלות, אבל הוא אכל תמיד בריא ורק כשהיה רעב ,אף פעם לא רדפתי אחריו עם אוכל , לא נתתי לו דייסות בלילה ,פשוט נתתי לו להוביל ולזרום עם האוכל , מה שאהב אכל ומה שהיה טעים ומזין ... תרגעי קצת עם האוכל ונסיונות להשמין אותו בכל דרך ,הוא עולה טוב במשקל ופשוט תתני לו להוביל ...
-
איך הוא מרגיש היום? איך עבר הלילה?
[email protected]
-
מוצר נפלא.....!!
אני משתמשת בו כבר קרוב לשנה
היא ממש אוהבת אותו... מוצר מעולה עם הדייסה בפנים וכל הויטמינים וממש משביע
גם לנו הייתה ועדיין יש אצלה בעייה של משקל נמוך
לדעתי ממש כדאי כארוחה אחרונה לפני השינה
-
גולי,
האחוזונים לא שווים כלום. היחידים שזה מעניין אותם זו טיפת חלב! אני יכולה לספר לך על מלא ילדים שעלו במשקל והיו באחוזונים קטנים וזה לא הפריע להם בכלום!!! אם הילד עולה במשקל ומתפתח יפה - זה מה שחשוב! הוא קטנצ'יק ולא כדאי להכניס לת**** שלו דייסות שמנות וכבדות עדיין, חכי לגיל 4 חודשים. וכל מה שמאיה אסקי כתבה
-
בנות תודה
לי אחוזון 3 קצת מפריע
ואם הוא אוהב לאכול וזה גם יעזור לו למשקל
למה לא?
אני לא רוצה להשמין אותו
אלא שקצת יעלה במשקל ויתייצב על אחוזון גבוה יותר
-
המספר של האחוזון זה לא משנה, זה מראה איך הוא כלפי שאר האוכלוסיה בת גילו.
הסטטיסטיקה לא נגמרת בבדיקות ההריון, אנחנו כל הזמן נמצאים בסטטיסטיקות
וכל הזמן רושמים אותנו לסטטיסטיקות.
אין לו גם מה להיות באחוזון ממש גבוה (ולא ליהיות שמן באותו זמן) כי אתם לא גדולים, את קטנה וצרה
מאיפה יש לו גנים להיות באחוזון גדול? זה רק מספר. זה כמו לקבוע שמישהי שמנה או לא לפי מספר על המשקל בלי להסתכל על הגובה שלה... הכי חשוב שהקצב עליה יהיה תקין, ולא מאיפה לאיפה.
כשהילד שלי לא ממש אכל, הייתה לו איזה תקופה, צלעות בולטות יותר מן הרגיל, ובכלל המון עצמות התחילו לבלוט. הוא עדיין היה נראה גדול, עדיין היה באחוזון יותר מחצי האוכלוסיה בגילו, וזה הכל בגלל אבא שלו, יש להם מבנה גוף כזה רחב וגדול בכללי, אז מן הסתם שגוף גדול מימדים ישקול יותר. גם אם הם יגיעו למשקל מאוד נמוך ולא בריא, הם עדיין יהיו רחבים. בגלל זה גם האחות טיפת חלב לא אמרה כלום. כי המספר סיפק אותה. והיא לא ראתה מעבר למספר אדם אינדוידואלי.
ועכשיו לשאלה שלך חחחח
זה מיועד מ4 חודשים למה? כי מטרנה לילה טוב זה תמל+דייסה גרוסה מקורנפלור\אורז. יענו יש שם תמל ואורז או תמל ותירס.
אורז ותירס זה אוכל כבר. אוכל של אנשים גדולים. אוכל שקיבה מפותחת יכולה לקבל ולדעת לעכל את זה ולהתמודד עם זה. ההמלצות של משרד הבריאות להתחיל לחשוף בכפית שתיים לכל היותר היא מגיל 4 חודשים (עכשיו זה השתנה אבל לא חשוב). כי עד אז, הקיבה עלולה שלא לדעת להתמודד עם החומר החדש הזה כמו שצריך (גזים....עצירות)
בגלל זה אני חושבת שלא כדאי כרגע להביא לו.