חבילה עוברת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו עושים לשחר יום הולדת השבוע למשפחה. רציתי להכין חבילה עוברת. יש רעיון למשימות? המסיבה מורכב ממבוגרים בעיקר הילדים יהיו הילדים שלי + ילדה בת 10 וכל השאר מבוגרים... סבים סבתות דודים וכו'...

לא צריך משימות אתגריות
15 תגובות
עמוד 1

• רעיו נחמד
  • זה חבילה שמתחילה מהפתעה קטנה ועטופה במלא עיתונים וכל פעם כשקורעים עטיפה יש משימה. אבל לא רק משימות כמו להעביר את החבילה לפי קריטריונים אחרי זה זה משעמם.... בא לי להקים אותם קצת מהמקום ושכולם יצחקו קצת
  • משימות משפחתיות נגיד אם את יודעת שאמא שלך אוהבת משהו מסוים שעושים לה אז נגיד לרשום ....לעשות לסבתא___ את ____
    להביא כו מיץ לדוד _____
    נגיד תכיני אביזרים כמו כובע צעיף וכו... עליך לחבוש כובע/צעיף
    עליך לרקוד ריקוד הציפורים עם _____
  • לקפוץ על רגל אחת
    לשיר שיר יומולדת ולרקוד
    להביא כוס מים לחתן היומולדת..

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• את המשחק אני מכירה
  • תמר אין עלייך!
    ואני חייבת להשיג חישוק!

• אל תשכחי לעדכן אותנו איך היה....
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• טוב ממש לא מזמן כולם הלכו. היה ממש מוצלח! עשיתי משימות כמו לברך את שחר, להרים על כסא, לשיר לו שיר. משימה אחת חילקנו דפים וכל אחד היה צריך לצייר לו ברכה, עוד אחת הדפסתי תמונות ושחר היה צריך לסדר מהלידה ועד היום... בקיצור היה ממש מוצלח! לא מצאתי חישוק לצערי
  • תמר - מצנזרים פה את המילה ק-ד-י-ש מאז המפגרת ההיא
    פייס: ortal_hori

• כנסי לפייסבוק אני תכף מעלה לשם. אני לא יודעת איך מעלים
  • מזל טוב ליום ההולדת (לא זוכרת אם בירכתי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • מילנה לכי על זה! מצד אחד היה קליל ומתאים לכולם ומצד שני שחר הרגיש מסמר הערב והרגיש שחוגגים לו יומולדת
  • ראיתי עכשיו את התמונות בפייסבוק - מהממים! איזה אושר יש על הפנים של שחר! כל הכבוד
  • תודה! גם אני חושבת שהם דומים מאד אבל יש כאלה שאומרים שאיתן קופי בעלי... בעייני הוא טל בצבעים של שחר...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה