עדכון :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות

היום אני ביום ה 30 הייתי אצל הרופא ...
    הייתי בטוחה שאקבל כבר אתמול או היום ... ולכן קבעתי כבר טור לרופא ..
    אבל המכשושה עדין לא הגיעה כנראה תגיע מחר או מחרתיים
    ובגלל זה הרופא לא בנה לי עדיין פרוטוקול !
    רק נתן לי מרשם לגונל f ובכמות של 75 .. הוא אמר לי שזה עט שמסובבים לכמות הרצויה ומזריקים בע״ה ביום ראשון אני אלך לקנות
    והוא נתן לי את הנייד הפרטי שלו וברגע שהמכשושה תגיעה להתקשר אליו ולתאם איתו ואז הוא ייבנה לי פרוטוקול מתי בדיקות דם ומתי אולטרסאונד בקיצור כןל הסרט הרגיל ..

אז מאחלת לי ולכול הבנות היקרות המוןןן הצלחה
8 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה אוראלי .ובשורות טובות. אני גם הייתי אתמול אצל רופא אז בינתיים וסת לא הגיעה , ממשיכה רק לשחק איתי (יוצאת רק בעת מאמץ ) אחרי רק מכתימה , אז בינתיים לא קיבלתי שום דבר.

/]
  • בנות יקרות,
    אני מאחלת לכולנו בהצלחה...
    ושבת שלום!
  • מרגוש תודה אהובה
    הוא אמר שזה תקין שהוסת ככה?

חן תודה מקסימה ..

• אוראל??? מה יהיה איתך??? לקחת בחשבון הריון??? את מזה מצחיקה... בכל מקרה אני אישית חיובית לגבייך, ומחזיקה אצבעות, ואם לא...אז תתחדשי על העט חחחח זה כמו העט שלי

• גסי אני מתה על האופטימיות שלךךךךךךךךךך !!!!!!!!

חחחחחחחחחח
  • קודם כל צר לי על המחזור...אבל את נשמעת אופטימית בובה!!! כן גם אצלי זה עט שמכוונים את הכמות...האמת היא שלקח לי איזה שעה בהתחלה להבין מה עושים עם זה חחחחח

• כן הוא אמר לי שזה קורה לאחר צילום רחם , וזהו לא נותר לי אלא לחכות לוסת .
  • גסי את עושה לעצמך ? או בעלך עושה לך?

אני כנראה אתחיל יום רביעי בע״ה אבל אין מצב בעולםםםםםםם!!!!!! שאני מזריקה לעצמי זה כבר מוגזם ... בעלי חושב שהוא גיבור
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה