הרבה זמן לא שיתפתי וחייבת חיבוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא מאמינה שאני שוב שם זה פשוט מתסכל
    חשבתי שהגענו למקום רגוע ושליו במערכת יחסים ושאפשר להתרווח ולנשום... אבל כנראה שטעיתי ובגדול! הבוקר הכל התפוצץ וחטפתי סטירה לפנים! החלפתי לילדה טיטול ובעלי החליט שהוא יעשה את זה הוא פשוט תפס אותי בחולצה וזרק אותי על הרצפה הרחק ממנה אני בשוק אני לא מאמינה שאדם בעל שיקול דעת עשה כזה דבר זה אלימות מבחינתי בכל צורה שהיא ובעיקר זילזול
    אני באמת לא יודעת מה להגיד לא יודעת מה לחשוב!
    אני מרגישה שנגמרו פה הנסיונות מבחינתי ואין בי שום רצון להשלים במערכת יחסים הזו..
    כואב לי הלב הבטן הראש ואני לא מאמינה שאני שם אבל אני לא מתכוונת להישאר שם
    אני פשוט בשוק!

41 תגובות
עמוד 1
  • תקשיבי טוב טוב,
    את לא נשארת עם גבר כזה ! את חייבת את זה לעצמך וכי חשוב לבת שלך!!!!
    את תהפכי להיות עוד מספר בסטטיסטיקה של אשה מוכה
    כל אלו שנרצחו או שהבעל פגע בילדים תמיד יודעים לספר בדיעבד שהכתובת הייתה על הקיר!!!!
    את צעירה, בריאה ויכולה לעמוד בזכות עצמך.
    יש הרבה ארגונים, מקומות ואנשים שאפשר לפנות אליהם לקבל עזרה כדי לצאת מהקשר הזה.
    לשכת הרווחה בעיר שלך, נעמ"ת ועוד
    http://shil.haifa.ac.il/shil2/jsp/general/Article.jsp?aid=323&cid=14
    לא יודעת מה טיב הקשר שלך עם המשפחה שלך וכמה הם מעורבים במה שקורה לך, זה הזמן לספר ולספר לכולם!!!
    לך אין מה להסתיר ואין מה להתבייש את לא עשית כלום רע.
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3299580,00.html
    לא לפחד
  • באמת נשמע שהוא חצה פה קו אדום..
    אני גם חושבת שכבר אין על מה לדבר אם הוא התנהג כמו שהוא התנהג כי לכי תדעי מה יהיה הצעד הבא?
    בנתיים קבלי מליוני חיבוקים..

• זה פעם ראשונה שקורה כזה דבר וקרן מאמי זה בא פתאום הוא הוציא את כל התיסכול שלו עליי אני כבר מספר פעמים מצאתי את עצמי חושבת האם אני בכלל אוהבת אותו...
    והשורה תחתונה הוא לא אדם אלים והוא הגזים ואני לא מתכוןנת לסלוח חיפשתי טריגר
    ובחינתי זה בשזורת הסוף... אני לא מפסיקה לבכות מהבוקר אני מרגישה כזו שנאה

• אוי מסכנה קטנה
  • אוי מאמי לא ידעתי שיש לכם בעיות מזמן לא דיברנו
    [/center]

• ירדנוש, מאמי, תעשי מה שאת מרגישה.

• אני מעריכה את הדאגהומסכימה מאוד עם קרן אני לא ב"סכנה"
    אבל מה שהולך במערכת יחסים הזאת חדל להיות מבסדר ונעבוד על זה... אני לא מסוגלת לנשום מרוב שאני מאוכזבת אני לא יודעת איך משקמים משהו בכלל אחרי כזה דבר
    אני לא יכולה גם לעקור את הילדה מכל מה שהיא מכירה ושנותן לה יציבות
    אני לא חושבת שזה יהיה בריא לה.. אני מתכוונת להמשיך לשלוח לגן ולהמשיך לגור בבית עד שאוכל להוציא לפועל את מה שאחליט הכיוון שלי דיי ברור כרגע רק לא יודעת כיצד מיישמים
    יהיה בסדר אני בטוחה כל עוד יש לי את אגם אני לא צריכה יותר מידי
    פשוט מאכזב שלשם זה הגיע, אני כמו שאמרתי מסתובבת כבר כמה זמן עם שאלה שאני אוהבת אותו או לא... מה שאושש לי את התחושה שאני לא אוהבת זה שירדתי מהרצון לילד נוסף.. לפחות ממנו זה ממש ירד מהפרק לפני כחודש ומשהו
    ועכשיו אחרי מה שקרה אני בטוחה שהוא גם יודע שאני לא אוהבת קשה לי להגיד את זה אבל אני באמת לא אוהבת!

• שעה אני כותבת פה דברים ובסוף החלטתי שלכל דבר יש המקום שלו
    אז ירדן בינתיים קבלי

• סיוון צודקת.

לא המקום שלנו להיות יועצות נישואים או פסיכולוגיות

את צריכה לבדוק עם עצמך טוב טוב איפה המקום שלך בניושאין. אפשר לעבוד על הכל - השאלה היא אם את חושבת שזה המקום בו את רוצה להיות, אם זה הגבר שלך שאת אוהבת.

מאחלת לך שתצליחי בכל החלטה

[email protected]

• אתם לא בטיפול?
    סתם הוא העיף אותך? לא היה איזה טריגר?
    דברתם אחר כך? הוא התנצל?

• חשבתי עליכם כל היום שיאצנו לטייל..

מה קורה? יש חדש?

[email protected]

• לפי הדברים נראה שכבר החלטת

אז קבלי המון

• אין חדש... חזרנו הביתה (היינו אצל ההורים שלי)
    אני רוצה לבהר את הסיפור...
    הוא לא הפתיע אותי מאחורה הכל התחיל בזה שהילדה התעוררה בשש בבוקר הוא הלך להכין לה בקבוק.. הוא חזר (אחרי עשרים דקות) היא כבר לא רצתה בקבוק אז אמרתי לו בוא נחליף לה טיטול ונחזיר אותה לישון הוא טען שאין צורך ולא התווכחתי ואז היא המשיכה לנדנד ולא להרדם אז לקחתי אותה להחליף לה טיטול וכשכמעט נמרחתי כולי בקקי כי היא נעלה את הברכיים שלא אחליף לה ואמרתי לה אגמי די הוא פשוט קם מהמיטה תפס אותי והעיף אותי בצעקות של אני יעשה את זה זוזי!
    שוב הוא לא אלים אבל עליי זה לא מקובל לא משנה כמה אתה מתוסכל אתה לא תהיה אלים כלפי אישתך הילדים שלך או בכלל
    אני מצידי מאמינה שאין ממש כבר מה להציל במערכת היחסים הזאת
    וחבל כי באמת ניסיתי... אעדכן שאדע יותר...
    תודה על התמיכה בנות

• אוף חשבתי שעליתם על דרך המלך
  • מקווה שתגיעי להחלטה שהכי נכונה בשבילך...
    שולחת לך
  • לא יודעת איך להגיב לזה. התגובה שלו נוראית בעיניי ומזלזלת.
    שולחת מיליון

• מאמי מלא

• מעדיפה לא לייעץ שום דבר, כי זוגיות זה דבר מורכב מאוד ואם את עדיין איתו אז כנראה שיש סיבה.
    רק אומר שאלימות זה כבר מעבר לקו האדום.
    היום זו דחיפה, מחר סטירה ומחרתיים ..

בקיצור, אל תהיי פזיזה אבל גם לא סלחנית מדי.

שולחת מלא חיבוקים

• תמיד עצוב לראות איך נשים נבונות מחפשות תירוצים להצדיק התנהגות של גברים.
    אין דבר כזה "טריגר" אין לשאול "מה עשית קודם" .
    אין מקום לאלימות פיזית / מילולית / נפשית בתוך מערכת זוגית.
    אין מקום לגידול ילדים בתוך קשר שבו אחד הצדדים לא שולט על בעיות הכעס שלו.
    יותר מידי שנים עבדתי עם נשים שהיו בתוך בקשרים מזיקים. ולידיעה לא מקבלים את האגרוף לפנים על היום הראשון! זה הולך ונבנה במשך השנים הראשונות.
    זלזול, אלימות מילולית ניסיונות להקטין את האישה ועוד ועוד....
    תמיד יש תקופות "ירח הדבש" שבהם חשבת שהנה הכל הסתדר...עד לפעם הבאה.
    הדבר הכי חשוב זה ליידע את המשפחה שלך במה שקורה.אל תתבודדי!!!!
    הרבה
  • סליחה שאני לא קשורה,
    אבל דני, במה את עוסקת?

• מותק, ראשית קבלי כמה

• ירדני מאמי עצוב לי לקרוא שמערכת יחסים יכולה להגיע למצב כזה
    מאחלת לך שתקבלי את ההחלטה הטובה ביותר עבורך שמה שלא תחליטי תצליחי ויהיה לל רק טוב

שולחת לך ים של

• כואב לי מאוד לשמוע שזה הגיע למצב שבו הוא תופס אותך וזורק אותך על הרצפה. מבחינתי זו אלימות לכל דבר , אני לא יכולה להגיד לך מה לעשות אבל אני יודעת שאם חס ושלום זה היה קורה אצלי מזמן כבר הייתי לוקחת את הילדה ומסתלקת. מאחלת לך שתקבלי את ההחלטה הנכונה ובינתיים שולחת לך הרבה

• אני גם בעד שאלימות זה דבר שחוצה קו אדום....
    אבל,את היחידה שמכירה אותו ואת צריכה לדעת האן מדובר במישהו אלים????אגריסיב?????
    מה היה לפניי האם היה ויכוח בינכם?או שפשוט הוא קם על רגל שמאל?????
    כול זה אומנם לא יצדיק את מה שהוא עשה אבל יתן קצת תשובה למה זה קרה.......
    אני לא מתערבת לעולם בחיי הנישואין של אף אחת זה דבר כ:כ עדין שלם הבית שאני מפחדת במיוחד שאין לי את ההכשרה לכך ובמיוחד שאני לא יודעת את התמונה המלאה ....מה שכן אני חושבת שתמיד טוב ללכת לייעוץ זוגי לאנשים מקצועייים שאת סומכת עליהם.... ...לנסות לבדוק ולראות ואם לא הולך אז לבדוק מה עושעם בכזה מצב.....
    קבלי ממני מלא
  • נשמע מהדברים שרשמת שגמרת בדעתך
    מחזקת את ידייך בכל אשר תבחרי לעשות
    קבלי מיליוני חיבוקים חמים ומעודדים
  • סליחה עכשיו אחרי קראתי את כול השרשור ראיתי שכתבת שהוא יודע שאת לא אוהבת אותו.....זה גם קצת יכול להשפיע על ההתנהגות שלא לא???????
  • אני בהלם. נשארתי בלי מילים.

ירדני אל תתני לזה לקרות
    לא פעם אחת ולא פעם שנייה
    צריך לפעול בנחישות במצב כזה.
    אם היה וקרה וממשיכים הלאה שלא יעלה בדעתו לגעת בך בזרת הכי קטנה
    אני שולחת לך ים חיבוקים אהובתי

• ETD
    את רצינית?

• ירדן תדברי איתי בפייס
    ליטל קהירי מצה

• Etd- אפשר להגיד לגבר שלא אוהבים אותו ולא לצפות להטחה על הריצפה!!!!
    סבתי היקרה התגרשה מסבי ז״ל בגלל שהיכה אותה.
    אמרה לי- מכה פעם אחת, יכה תמיד!!!
    אין דבר כזה מגיע- טריגר- מה היה לפני

כל זה לא הגיוני בעליל!!!!!!!! כמו שאת לא תתנהגו באלימות לבן זוגך בגלל שדעתו שונה משלך ככה הוא לא יתנהג בזלזול ובאלימות כלפייך!!!
    אני המומה בכלל שיש בינינו!!!!! נשים שחושבות שזה בסדר!!

• בובה, אני קוראת ובוכה.

אלימות היא אלימות היא אלימות, גם אם זה נראה כמו דחיפה קלה - מה שקובע זו הכוונה שהייתה מאחורי זה. יכול להיות שהוא לא גבר אלים אבל נראה שהוא ממש לא שולט בעצמו ובכעסים שלו - וכן, זה עלול גם להיות חמור יותר. אני לא חושבת שיש דרך חזרה כשמדובר באלימות במשפחה. יותר מדי מקרים שהכרתי, יותר מדי דברים שנחשפתי אליהם.

ETD, לא מאחלת לך בחיים לעמוד בסיטואציה כזו, ובטח שלא מאחלת לך שישפטו אותך ויאשימו אותך כמו שאת עושה כאן לירדן. תתביישי לך!

ירדן, שולחת לך הרבה הרבה אהבה וחיבוקים, אני לרשותך לכל מה שתצטרכי, בבקשה אל תתביישי. אוהבת אותך המון
  • בנות אני כלכך אוהבת אתכן שאני לא יכולה לתאר לכן כמה אתן מחזקות
    האמת המצב כבר ממש לא טוב, אני עוזבת את הבית
    לגבי תהליך של גירושים אני לא כלכך מצליחה לתת את הדעת בנושא אבל להיפרד אנחנו נפרדים!
    האמת אני לא יודעת מה לעשות לא יודעת מה להגיד
    אני דיי על הרצפה
    לא כי אני אוהבת - כי אני מפחדת...
    האמת אין לי מילים מצטערת שלא מעדכנת יותר מידיי
    אעדכן שאוכל

• דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדייייייי

• ירדני,

אני לא אחזור על דברים שנאמרו, אבל דעי שאני בדעתה של שרון שמש, של אניה, של lialo ושל עוד כמוהן שהגיבו כאן. הבנת את הקו..

את זו שתעמידי את גבולותייך, כי שלו כבר התרופפו.

בעיני- את עושה בשכל שאת עוזבת, תוכלי לחשוב "נקי" ושקול ולהחליט על המשך צעדייך.

יש לי עוד דברים להגיד, אבל מעדיפה בפייס ולא פה- מנסה להשיג אותך שם.

המון המון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה