היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בננות... כנראה שגם החודש זה לא יקרה בשבילי... באססה אני אמורה לקבל ביום שני.. כל ההרגשות שלי קיבלו אופי של טרום וסת... עצוב.. כולם סביבי עם עגלות...
11 תגובות
עמוד 1
מבינה אותך זה מתסכל מאד , גם קיבלתי מחזור מאד מוזר חלש, חלששששששששששש. מאד ומוזר.
/]
מרגו המדהימה.. מה זאת אומרת מחזור חלש????
אני עדיין לא קיבלתי... אבל אני מכירה את הגוף שלי ה בדרךךך
מבינה לליבך .. גם אצלי הבוקר הגברת קפצה לביקור
אין לנו הרבה ברירות חוץ מלהרים את הראש! ולהמשיך הלאה בכול הכוח לעבר המטרה
גם אצלי הבוקר הופיעה המכשושה. מנסה באמת להרים את הראש ולחשוב חיובי גם לי קשה אנחנו כבר מנסים הרבה זמן. אבל צריך לחשוב שכל עכבה לטובה וזה יגיע לכל אחת מאיתנו בזמן שלה. אז אל ייאוש.
גם אצלי הבוקר הופיעה המכשושה. מנסה באמת להרים את הראש ולחשוב חיובי גם לי קשה אנחנו כבר מנסים הרבה זמן. אבל צריך לחשוב שכל עכבה לטובה וזה יגיע לכל אחת מאיתנו בזמן שלה. אז אל ייאוש.
לא יודעת , כאילו יש מחזור אבל חלש אין דימום מאסיבי.
כולנו במחזור!!!!!! מקווה מאוד שזאת הפעם האחרונה של כולנו למשך תשעה חודשים... אמן. שבוע טוב ושקט לכולן
אמן אמן leva
אמן אמן leva
היי בנות, אני עדיין מקווה לא לקבל!!! מרגו... יכול להיות השרשה אצלך??? או שאין מצב... מה את חושבת? משהו שונה אצלך החודש? מתי אמור להופיע המחזור?
בנות בהצלחה לכולן!!!
גם אצלי אותו מצב.......
יהיה טוב בעז"ה! צריכים כוחות להמשיך לנסות-חודש הבא זה יהיה החודש שלנו אמן ואמן