אם סיימתי טיפול בפטריה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • (טבליות ל 3 ימים)
    ועדיין לפעמים קצת מגרד,
    מה זה אומר?
    חוץ מזה אין כלום יותר.
    זה לא תמיד מגרד...זה נראה כזה כאילו זה עובר, ככה זה צריך להיות או
    שזה אומר שהטיפול לא עזר?
8 תגובות
עמוד 1
  • כנראה שהטיפול לא עזר ותצטרכי ללכת שוב לרופא..
  • אז אפשר להשתמש שוב.. זה בלי מרשם רופא.
    בנוסף אם הגרד יותר חיצוני ואין הפרשות.. יש משחת אגיסטן .. לא חייבים שוב נרות

• אני עשיתי טיפול אחד ולא עזר חזרתי שוב וקיבלתי עוד סבב של נרות וגם משחה. תלכי שוב לרופא .
  • שימי שוב אגיסטן, אם זה היה יכול לגרום נזק לא היו מוכרים את זה בלי מרשם
    עכשו סיימתי טיפול של 3 ימים, למזלי זה עזר אבל פעם בהריון היתה לי פטריה שלא עברה טעשיתי 2 סבבים של אגיסטן עד שחיסלתי אותה
  • לי הירבה בהריון אבל לא עשיתי סבב נוסף ישר אלא מרחתי עוד כמה ימים משחה ומשכתי זמן עד לסבב הבא...
    זה דבר מעצבן אוף.

תרגישי טוב!
  • אה קניתי גם פרוביוטיקה כי קנדידה משתלטת כשיש חוסר איזון בפלורידה נורמלית . חייבת לחזק את החיידקים הטובים שלי . אגב יכולה להיות קנדידה גם במעיים שאומרים שהיא אחראית על מחלת היאפים עייפות כרונית .
  • נראה לי שצריך טיפול חוזר + לאכול הרבה יוגורטים ואגסים..
  • אוווףףףףףף

היו לי טבליות לא של אגיסטן, של...של... היה מצויר על זה רגלים וחצאית מתנופפת חחח
    זה מגרד חיצוני בקטנה, אז לקנות משחת אגיסטן ואגינלי? איך קוראים לזה?

חזרתי לטחון יוגורטים. באמת איך שכל זה התחיל שמתי לב שאני (שמתקיימת על יוגורטים כל חיי) הפסקתי משום מה לקנות אותם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה