עלה לי רעיון בקשר לבכי בגן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היה לי את כל היום לחשוב על זה.. והחלטתי. אתן תגידו שאני משוגעת חחח. אמנם המנהלת של הגן היא אמא של חבר טוב של בעלי אבל בשטח מי שנמצאות כל היום עם הילדים אלו המטפלות.. והן נראות מאווודדדד נחמדות על פניו אבל מי יודע??? פתאום חשבתי שאם הוא חזר לבכות בבקרים כשאני הולכת אז חייבת להיות לזה סיבה.. לא יכול להיות ככה סתם פתאום אחרי שהוא כבר ממש התרגל לשם ואהב ללכת.. אז מכיוון שיש שם שער אינטרקום סגור שצריך לצלצל כדי להכנס ואי אפשר ממש להפתיע אותם.. חשבתי פשוט שמחר אחרי שאני אוריד אותו אני אשאר בסביבה שעתיםם שלוש או ארבע.. אקשיב למה שקורה - מבחוץ.. (שומעים הכללללל מבחוץ!) ונראה מה הולך שם.. מה אתן אומרות? כדאי לנסות?
9 תגובות
עמוד 1
  • כן!!! ברור!!!

ולמה אין אפשרות להכנס לגן באמצע היום?

לאמא שלי יש דלת כשהיא נסגרת אי אפשר לפתוח ויש כפתור שלוחצים עלייה היא נפתחת.

למה אצלכם אין!?

• תודה מאמי
  • רעיון מעולה
  • כן רעיון מעולה בם אני עשיתי את ה בגן הישן שהיא הייתה

• תקשיבי אני לא פוסלת את מה שאת אומרת והכל יכול להיות ובאמת תשארי מחר ותקשיבי למה שקורה
    אבל לפעמים יש ילדים אחרי כמה זמן נופל האסימון שפתאום אמא הולכת והם נשארים בגן בלי אמא וזה גם יכול להיות זה

• תציצי. לא יזיק.
    אבל שתדעי שזה בהחלט יכול להיות בלי סיבה.
    כלומר, עם סיבה, אבל לא שקשורה לגן.
    יש תקופה כזאת, של חרדת נטישה, פינוק, בדיקת גבולות.
    היה לנו את זה. פתאום באמצע השנה- צרחות אימים בבקרים.
    מכיוון שאני מכירה היטב היטב את המטפלת, הייתי רגועה מהבחינה הזאת.
    זאת הייתה הפקה דרמטית מושקעת שהיא הפיקה כל בוקר במיוחד בשבילי.
    מיאית שניה אחרי שהתרחקתי היא שיחקה שמחה וטובת לב.

מיכל

• מנסיון שלי עם ילדי, ברגע שהם נכנסים למסגרת, הם לא קולטים שהולכים לגן על בסיס יום יומי וזה לא חד פעמי. בהתחלה הם כאלו מתרגלים נורא מהר וטוב להם ולא בוכים והכול סבבה לגמרי אבל לאחר כמה זמן הם מתחילים להבין שלגן צריך ללכת כול יום וזה גורם לבכי ודמעות בבקרים. אבל עובר להם די מהר, תוך כמה דקות הם מפסיקים לבכות ונהנים מפעילויות בגן, משחקים וכו'
    בהצלחה!

• [/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה