מצטרפת חדשה, מבקשת עזרה באיך לספר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם.
    שמי שני, אני בהיריון ראשון (שבוע 15 וקצת).
    סיפרתי להורים לא מזמן, וקיבלתי תגובה לא הכי מעודדת... (לא בטוחה למה הם כל כך הופתעו, סיימנו אני והחצי השני תואר שני השנה, וכבר עבר הרבה זמן מהחתונה...).
    עכשיו כבר רואים, ואני צריכה לספר לאנשים לפני שהם יתחילו לשאול (בעיקר לחברות הקרובות ולשאר המשפחה), אבל משום מה אני לא מצליחה להוציא מהפה מילה כשאני רוצה להתחיל לדבר על זה...

עצות למישהי?
    תודה מראש
8 תגובות
עמוד 1
  • שלום וברוכה הבאה,
    אז אם קשה לך לספר, לא יואות לך המילים מהפה.
    תחכי שיעירו לך, שישאלו, שהתעניינו ואז כבר תספרי.

בדרך כלל לא נוהגים לרוץ ולספר לכל העולם (אצלי לא ידעו עד רביעי חוץ מהאחים וההורים).

• בשעה טובה!

• ברוכה הבאה המון מזל טוב והתמכרות נעימה:)
    אני כמו קרן סיפרתי ישר לכולם..
    ומאמינה גם שעוד מעט יעכלו
  • טוב אני מאמינה שהתחושה שלך זה בעקבות התגובה של הורייך . אז קודם כל תנסי לדבר איתם ולנסות להבין פשר התגובה שלהם ואולי גם יתברר לך שזה היה נדמה לך ואולי לא ,אבל לפחות תורידי את זה מליבך .
    בקשר כל השאר אז את ממש לא חייבת וברגע שיראו עליך וישאלו משהו אז בכיף ...את ממש לא חייבת לדווח לאף אחד . זכותך .
  • אני קצת מבינה אותך
    אני בת 23 עובדת ולומדת שנה שניה לתואר ראשון
    כל הזמן שדיברתי עם אחיותי על הריון הן אמרו לי במילים האלו ״תנוחי
    את צעירה, יש לך הרבה מה לעשות בחיים, לא סיימת ללמוד וכו׳״
    בינינו? רק אני ובעלי ידענו מתי הזמן בשבילנו וכך עשינו
    נורא פחדתי מהתגןבות של אחיותי והתברר לי שטעיתי
    כשסיפרתי לאבא שלי קיבלתי תגובה של ״מה?!? הייתי בטוח שתחכי קצת״
    הייתה לי גולה בגרון והלכתי. אחרי כמה שעות התקשר להתנצל ולברך אותי.
    לפני שהייתי בהריון הייתי בטוחה שאני הולכת ברחוב וכורזת על זה ולא- בדיוק הפוך!
    לא אומרת לאף אחד, נורא קשה לי לספר... וזה רק כי זה מביך אותי
    אולי זאת הסיבה שלך ואולי זה בגלל התגובה שקיבלת מהורייך

תזכרי- רק אתם יודעים מתי הזמן הנכון
    ואם נחשוב שוב, אף פעם אין זמן טוב לילד, צריך לעשות וזהו!
  • ברוכההבאה! שיהיה הריון קל ותקין

• קודם כל המון מזל טוב. אני נוטה להסכים עם דנה ושאר החברים פה שייעצו לך פשוט לא לספר וברגע שישאלו פשוט תאשרי את הידיעה.
    גם אצל אחותי זה קרה.. לקח לה המון מזל עד שהיא סיפרה לנו.. וגם כשהיא סיפרה היא בכתה..

רוני :))
  • תודה לכולן.
    כנראה שאמתין עד שישאלו...
    רק מקווה שאף אחד לא יעלב כי לא סיפרתי אישית.
    ותודה על הברכות, בהחלט התרגשות של הריון ראשון.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה