שבוע טוב ובשורות טובות בננות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל, שיהיה שבוע טוב. מלא התחלות חדשות והצלחה!!
    שהבנות שמאחרות ימשיכו לאחר לתשעה חודשים!!
    שמי שעוברת הזרעה תעבור בהצלחה !!
    מאחלת לכם מכל הלב הצלחה! רוגע ושלווה!!

מישהי יודעת לאן פנינה ואביה נעלמו??

ורק עדכונון, אנחנו עדיין לא נכנסנו לבית, מקווה מאוד שהשבוע המטבח יורכבו ונוכל לישון בשבת הקרובה בבית החדש והיפה שלנו:)
    אני עדיין מאחרת, הבדיקות דם שעשיתי הראו שלילי, הפרוגסטרון היה 6.5 שלפי מה שהבנתי זה אומר שלא היה ביוץ או שהיה ממש ממזמן, אני אנסה להיכנס לרופאה מחר לשאול אותה מה עושים - יום מחזור 53 כשבד״ כ אני מקבלת ביום 28-40
    נקווה לטוב!!!!

בנימה אופטימית זו- לילה טוב ושבוע מצוויןןןן לכולנווו
3 תגובות
עמוד 1
  • היי נשמה שלייי.......
    אני פהה..מתעדכנת ומנסה להגיב כמה שיותר!!

אני עכשיו בשלב ההמתנה...צריכה לא לקבל ביום רביעי...אני ממש מרגישה שהמכשפה מתקרבת...ואני מתבאסת רצח..

תתפללו עליי...

אוהבת!! ומאחלת בשורות טובות לכולן בע"ה....
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • ונשמה שלי....בע"ה שתראי בשורות טובות ממש החודש הזה!!! הלוואי!!
    דברי איתי...שיהיה לכם שבוע מהההממם....ותכנסו לבית החדש בו תתבשרו בהריון הנחשק.....
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • אביה מקסימה!! אני מתפללת עלייך כ"כ הרבה :) בעזרת ה' זה יגיע בקרוב..
    מחזיקה לך מליוני תעדכני אותנו :)

בעז"ה..

יום מצויין!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה