לקראת הסוף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ואיי בנות מרגישה שאני חייבת לשתף אותכן אני כבר התחלתי את כל הזריקות ביום ראשון שעבר היום ביצעתי מעקב זקיקים מסתבר שיש לי 22 ביציות כרגע הכי גדול זה 17 אוף כבר אין סבלנות כואבת לי הבטןןן מחכה כבר לשאיבה מקווה שיעבור בהצלחה אני ממש לא רוצה לעבור את זה שוב...ההורמונים האלה שגורמים לי להיות עצבנית כל הזמן וחסרת סבלנות וההרגשה הזאת שאת יודעת שאף אחד לא באמת מבין מה את עוברת רק מי שעברה את זה מבינה...מה אני יגיד לכן בנות אני מקווה שלכולנו זאת תיהיה הפעם האחרונה להתעללות הזאת (שונאתת מחטים) שיהיה לכן שבוע טוב ובשורות טובות לכולנו אמןןן
4 תגובות
עמוד 1
  • מבינה אותך בהחלט אני מחר מתחילה את הטיפול ה -5 שלי בתקווה שיהיה האחרון..מאחלת לך בהצלחה ושלא תדעי עוד סבל כזה כי זה בהחלט סבל..ואמרת נכון אף אחד לא יבין אותנו רק אלה שגם במצב שלנו, אני למשל יש לי סחרחורות מהדקא ובעבודה האחראית עוד אומרת לי "את כולה בטיפולי פוריות יש לי עוד 3 כאלה כאן אז על תחשבי שאת מיוחדת" מיותר לציין שבכיתי אחרי מילים כאלה אבל מה לעשות האחראית לעולם לא תבין את מה שאנחנו עוברות כי לה יש 3 ילדים בבית שהושגו בקלות..שיהיה המון המון בהצלחה..
  • בנות אני ככ מזדהה אתכן!! הלוואי ונעבור את התקופה הזאת ושיהיה לנו המון המון בהצלחה. אני עכשיו בהמתנה לבטא ואני כבר מטפסת על הקירות!!!!
  • גם אצלי המנהלת לא מבינה את הסבל הזה שאני עוברת אבל עוד קצת ואני מסיימת ובאמת מקווה שלכולנו זה הסבב האחרון בהצלחההה
  • גם אצלי המנהלת לא מבינה את הסבל הזה שאני עוברת אבל עוד קצת ואני מסיימת ובאמת מקווה שלכולנו זה הסבב האחרון בהצלחההה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה