לא... אני פשוט לא מאמינה...!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ז-ו-נ-ות
    ז-ו-נ-ות
    זו-נו-תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
    זו-נ-ו-ת-ת-ת-ת!!!!!
    בני זו-נו-תתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!
    בני אלף ז-ו-נ-ותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!

20 תגובות
עמוד 1
  • אין מה להתעצבן. תראי את הדוחות, שימי לב לתאריכים ולזמנים כדי לוודא שהדוחות האלו אכן "מגיעים" לך.
    שימי לב האם כתוב שהרכב צולם.

ואז תערערי.
  • ד"א, יש סיכוי שיבטלו לך.

אני למשל קיבלתי דו"ח ב26.8.2007 בשעה 12:17 ליד איכילוב, כשיונתן נולד בשעה 12:13 אחרי שהגענו באמצע הלילה ולא תיארנו לעצמנו שאני הולכת ללדת, אחרי שכתבתי להם מכתב הם ביטלו לי את הדו"ח. עיריית תל אביב - שהם הכי זונות עם דוחות, ביטלו לי את הדו"ח. אז יש תקווה.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אח, אין על שיטת מצליח.....
    תעברי על התאריכים, מאחר ואת גם עצמאית אמור להיות לך יומן עבודה, תיראי האם זה יכול להיות בכלל מבחינת ימים ושעות עפ"י היומן.
    תבדקי האם צולם, האם זה הרכב שלך....

הם אכן זונות, שמו דו"ח אחד שישר שילמת ומיד "נתנו" לך עוד שניים.
    הא, וגם שיוכיחו ששלחו לך. זו אמורה להיות ההוכחה שלהם.

• לא הבנתי... שלחו לך ברשום ולא קיבלת...?

קודם כל תבקשי שיראו לך הוכחה שאכן אספת את הדואר.
    כל עוד לא קיבלת את ההודעה איך תדעי שאת צריכה לשלם?

שנית תבדקי בגין מה הדוחות
    אם אין ברירה ואלו אכן דוחות חניה "מוצדקים" תבקשי שיפחיתו לך לפחות לשווי הקנס המקורי... בד"כ מאשרים.

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• לנשום.. לנשוף.. לנשום.. לנשוף....
  • מנווולים!! תקבלי את הדוחות, תוודאי שזה אכן של ותערערי!! אני יכולה לנסות לעזור לך, אני מערערת סידרתית
  • שיואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאווו! אתן פשוט לא מאמינות! יש לי הרגשה שאני עומדת לקבל ארוע מוחי מהקריזה!!!!!!
    אני ממש לא שולטת בעצמי...! זה דבר שיכול להוריד אותי ביגון שאולה עם הקריז שזה מעלה...!!!!!
  • מאמי
    קודם כל תרגעי
    זה לא שווה את הבריאות שלך

בטוחה שבסוף הכל יסתדר

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• בשביל מה יש חופשת לידה? שלא ישעמם לך...
    חוץ מזה שטויות, 300,400,500 שח. אנחנו יודעים שאת מלאה בכסף וזה כלום בשבילך. תתרמי לעיריה. מסכנים. חסר להם כסף ולך כידוע יש המון!!!

בהצלחה
    אל תוותרי

• אני פשוט בהלם איזה מטומטמים
    פייס: ortal_hori

• בחיי אלוהים, אני נוהגת כבר 13 שנה, פוחדת מהצל של עצמי על הכביש, לא עוברת את ה - 80 קמ"ש מהפחד, לא נוסעת ברוורס, חונה רק במקומות פתוחים, בחיים לא התנגשתי, פגעתי, שפשפתי, בחיים לא עברתי עבירת תנועה, הדו"ח הזה הוא הדו"ח הראשון והיחיד שקבלתי בחיים, כאמור - ב - 13 שנות נהיגה לקצווי הארץ וכנהגת ההסעות של הילדים.
    אני נהגת מחוננת ופחדנית.
    אז למההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה...
    טוטילו'ש - אם היה לי שקל על כל פעם שמישהו אמר לי את זה מאז שקבלתי את הדו"ח וספרתי עליו בהתרגשות למאן דהו - אז אכן, כנראה כבר הייתי מיליונרית, והייתי חייבת לתרום את הכסף הזה לעיריית נתניה הזונות.
    אבל מכיוון ולא קבלתי שקל על כל פעם - הם יכולים פשוט לחפש אותי בין השיחים.
    שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• לא שווה את העצבים שלך
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אני הייתי עפה עליהם אל תוותרי להם

• אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה...
    נוגוש! מתה עלייך!
    נו, ו...? זה משנה את אהבתך אלי?...
    תהיתי לעצמי מתי תבוא זו שתגיד: "שרון שמש????? מקללת??????? ועוד איזה קללות השם ישמרנו..."
    חה חה!!!!!!
    אז לכל המתעניינות: כן. לגמרי. מקללת. את מי שמגיע לו, כמובן...

• בעלי תמיד אמר שנתניה היא עיר מסוכנת

עכשיו אני מבינה למה
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• שרון שמש????? מקללת??????? ועוד איזה קללות השם ישמרנו...
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • תמר!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה