היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עוד לא החלטתי אם זה חיובי או לא....אבל אני פשוט בסוג של אדישות....פעם הייתי זוכרת את ימי המחזור, הביוץ, המעקב כאילו חרטו לי אותם במוח...היום אני כבר ממש מבולבלת חחחח. אין לי מושג באיזה תאריך קיבלתי, לא זוכרת אם אמרו לי לבוא למעקב מחר או מחרתיים...אני נזכרת בנס להזריק....אני חושבת שהמוח שלי עשה סוויץ' והוא לא יכול יותר להתרכז בנושא!!!! אני מניחה שזה מבורך חחחחחח. כי כמה אפשר לחשוב ולחשב? לא ככה?
15 תגובות
עמוד 1
תדעי לך שהאדישות הזאת טובה!! קשה ממש לחכות למשהו וכל היום להתרכז רק בו!! לפעמים האדישות או יותר נכון האי שימת לב מביאה את הדברים הטובים..
הלוואי!!! חחחח
גם בעלי כל זמן אומר לי ליהות יותר אדישה לנושא ו אז זה יבוא מהר יותר , קל לו לדבר.
/]
מרגו את מזכירה לי, אתמול ישבנו עם זוג חברים - הם גם מנסים הרבה זמן, אז אנחנו הבנות מדברות על משפטים מעצבנים כמו " כשזה יגיע זה יגיע" או " כנראה הנשמה של התינוק שלכם עוד לא מוכנה לבוא" או " אם תהיי יותר רגועה זה יקרה"
האדישות מצויינת1! אין מה לעשות כשחושבים על זה אז גם נכנסים טיפה לסטרס שמונע את הקליטה.. הלוואי שהייתי מצליחה להפסיק לחשוב ולחפש רמזים, סימנים ולספור מליון ואחת פעם כמה ימים עברו וכד'.. בהצלחה!
חחחחח אמרתי לך תשכחי מזה קצת זה רק לטובה
גם אני כבר אדישה לא מצפה יותר מידי מרוב ששנה שלמה חיכיתי והתאכזבתי דווקא עכשיו שהסיכוי גבוה יותר כי זה ב ivf עכשיו אני אדישה מוזר לא?!
גברים הם פחות רגישים מאיתנו לנושא אין מה לעשות ככה הם . בעלי המתוק כל תקופת הוסת מנסה להמתיק לי ימים , קונה לי שוקלדים (החדשים עם מוס) קפה בטעם מקופלת , מנסה לשמח אותי עד שאפשר, זאת הדרך שלו לעזור לי להתמודד עם אכזבה.
/]
יפה לך .. דווקא במצבנו אדישות זה טוב!
הלוואי עלי קצת אדישות לכול הנושא הזה
ג'סי יפתי, האדישות היא ענקית!!! תזרמי איתה ועוד תופתעי :) אני לצערי עדיין לא בשלב הזה כ"כ....כלומר בעיקר בימים שלאחר הביוץ אני חושבת על זה מאוד וסופרתאת הימים וכו'....
בנות בע"ה שנת 2013 היא השנה שלנווווווווווווווווו
אדישות זה טוב.... יש לי גם את זה לאחרונה....אני בכלל עושה את הזריקות לצאת ידי חובה רק כדי שיאשרו לי לעלות שלב. אז האדישות תוך כדי! גי׳סי התחלת שוב להזריק?
איזה כיף לך!! הלוואי על כולנו
לפעמים בא לי להירדם ולהתעורר רק כשזה יקרה
ההמתנה הזאת הורסת כל חלקה טובה
וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל והלב, השומר לא להיפגע, יפעם בקצב רגיל.
תותי
וואו בנות כמה תגובות איזה כיף!!!! אכן התחלתי להזריק, בעלי אומר שמרוב שאני עושה את זה באדישות עוד מעט אזריק באמצע הרחוב..חחח אני פשוט מזריקה בעמידה ליד המקרר חחחחחח. התקשרתי לברר מתי המעקב כי שכחתי, ביום שלישי. מזל כי מחר מגיעה חברת נקיון לדירה ב 8 וחצי בבוקר
מזל טוב יפתי!! תתחדשי ותסעי בדרכים ישרות
חחחחחח בובה אהבתי ״ מזריקה בעמידה ליד המקרר..״ גם אני רוצה להיות כזאת גיבורה!!!!!!