אוביטרל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    זה מדהים כמה אפשר ללמוד מנשים שעוברות תהליך זהה לשלך...
    החודש אני לקראת הזרעה שניה רק שהפעם בעזרת הורמונים...
    לגבי הזריקה-אני מניחה שיש המזריקות לבד.. וזה מה שאני חושבת לעשות (למרות שאני מפחדת ממחטים!!!). אבל אני מעדיפה לנסות להתמודד עם זה לבדי...
    יש טיפים שיוכלו לעזור לי?..

תודה
6 תגובות
עמוד 1
  • היי, אני כבר מזריקה מזה תקופב (נרקומנית עם ותק...)
    הייתי ממליצה לך פעם ראשונה לתת לאחות/ביקורופא - מישהו מוסמך לעשות את זה רק כדי להרגיש איך זה ולראות זה לא נורא בכלל. ובהמשך תוכלי לעשות לבד בבית - למרבית הזריקות יש סרטוני הדרכה ביוטיוב- תקישי את שם התרופה שאת צריכה להזריק ותראי סרטון מסודר שמספיק שלב שלב.....שיהיה המון בהצלחה!!
  • תראי
    הזריקות זה ממש אבל ממש לא נורא
    חשוב לי שתדעי כי אני לא ידעתי שלפני ההזרקה תוציא את כל האויר מהמזרק ותשתדלי שלא יהיו בועות אויר :)
    פשוט תתפסי את המזרק שהמחט כלפי מעלה ולאט לאט תוציא את האויר שלא ישפריץ חומר ואם יש כמה בועות תתני בעדינות מכות על המזרק עד שהבועות יעלו למעלה תלחצי מעט על הבוכנה עד שאת רואה טיפה על המחט ואז זה מוכן להזרקה!

• איזה מיומנות!!!!
    תודה על ההסבר... הוא מצויין
    היום עשיתי מעקב זקיקים שלפיו הרופא יגיד לי מתי הזריקה ומתי לעלות להזרעה...
    האמת שזה די סינית בשבילי מה שכתוב פה
  • אל תדאגי זה באמת לא מסובך
    אני מבינה את הלחץ שלך כי גם אני היתי בפעם הראשונה תקחי נשימה ארוכה ותרגעי ותעשי הכל לפי השלבים
    אני מאוד ממליצה לך להכנס לסרטונים ביוטיוב יש לך שם את השלבים וזה מאוד מאוד עוזר.
  • עשיתי את זה... ולבדי!!!
    אני רק מקווה שהזרקתי נכון.
    השד לא באמת כזה נורא אבל החוויה עצמה די מלחיצה....
    זהו.. יום רביעי בבוקר הזרעה! (שניה ואחרונה בהחלט!!!)

נתפלל לבשורות טובות וחיוביות
  • אמן! שיהיה בהצלחה! חסרים לנו סיפורי הצלחה מהזרעות-הלוואי ואת תביאי את המזל!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה