היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני באה עם נועם לביקור נכנסת לתינוקייה וכל תינוק חולה! זה משלשל זה מקיא זה עם דלקת אוזניים ועוד...
ואחותי ועוד עובדת מתקשרים להורים שיבואו לקחת את הילדים והם לא באים!! עד שאיזו ילדה הקיאה אז אמא שלה באה.
אני לא מבינה למה הם לא לוקחים את הילדים. זה לא כייף להכנס לראות ילד בוכה וצוווורחחחחח כי כואבות לו האוזניים ואי אפשר להיות רק איתו כי יש ילדים מסביב.
ועכשיו אני בכלל מתלבטת אם להאריך בחודש כי מה שחסר לי זה להכניס את נועם לתינוקייה ושאמא שלי תזעיק אותי כל פעם שהוא חולה.
אני מבינה שאי אפשר להפסיד הרבה ימי עבודה אבל בחייאת הילד/ה צורח/ת ולא רגוע/ה אז תקחו. אל תשאירו ותצפו מהמטפלות שייתנו יחס וחום וצומת לב.
בגלל המצב הזה אני מתלבטת להאריך עד מרץ את חופשת הלידה
8 תגובות
עמוד 1
יש הורים שלא מתייחסים לזה. אמא שלך צריכה לאגד את הדברים הללו בחוזה. אני יודעת שאם מישהו מהילדים חולה אני טסה לאסוף אותו מהגן, ולא שולחת עד שהוא לא חוזר לעצמו, כי ילד חולה רוצה את אמא שלו.
[
אוף מאמי את לא מבינה אצלי בגן זה גם ככה יש ילד חולה אני צריכה להתחנן שיבוא לקחת זה מעצבן אין לתאר
אני דווקא כן מההורים האלה
זה מגעיל! במיוחד כלפיי הילד שלהם!
פייס: ortal_hori
אתמול למיקה היה חום ודלקת בעיניים אז היום השארתי אותה בבית ליתר ביטחון שלא תדביק ילדים אחרים ושלא תשב חולה בגן ולגננות לא יהיה זמן וסבלנות להתייחס אליה... הייתי איתה עד 10:00 ואז בעלי החליף אותי ונסעתי לעבודה מה ששנוא עליך, אל תעשה לחבריך!
אמא שלי מדברת איתם על הנושא בתחילת השנה ושוב ושוב ויש אפילו בהסברים שהם נותנת להורים וכלום!!!
ממשיכים להשאיר או מביאים ילדים חולים ואני מחורפנת מזה איך אפשר איך