צריכה עצה - מעבר לרופא אחר באמצע הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני נמצאת בסיטואציה קצת מבלבלת...
    זה ההריון השלישי שלי (או יותר נכון רביעי). ההריון הקודם הסתיים בהפלה בגלל שלא היה דופק. את הרופא שביצע את ההפלה בחרתי באופן פרטי, כי די הלחיץ אותי התהליך, וידעתי שהוא פרופסור מנוסה ואיתו אהייה בידיים טובות.בהפלה הוא אמר לי שכשאכנס שוב להריון, אבוא אליו והוא ייתן לי טיפול שההריון יצליח. אני יודעת שהמון נשים עוברות אחרי הפלה הריון תקין לי שום טיפול, אבל אני נתקפתי חוסר בטחון אחרי המקרה הזה, והחלטתי לקבל את הטיפול הזה כשהריתי שוב.
    למרות שזה ילד שלישי, החודשים הראשונים של ההריון עברו אצלי יחסית בתחושה דאגנית, בייחוד שגם השקיפות עורפית הייתה גבולית.
    עכשיו אני בשבוע 24, וטפו טפו, נראה שהכל יותר טוב - המי שפיר והסקירות יצאו בסדר, יש עוד סעיף קטן בבדיקת אקו לב שאני צריכה לחזור עליה עוד חודש, אבל סה"כ, נראה שההריון מתפתח תקין.
    לכן עכשיו, אני מתלבטת אם להמשיך את מעקב ההריון אצל אותו רופא. בעלי האיר את עייני, ובצדק, שזה כבר לא כל כך מוצדק לשלם כל פעם 800 שח על דקה של דופלר... מכללית מושלם מגיע לי 4 התייעצויות בשנה עם מומחה, אבל לקראת סוף ההריון צריך לבוא לביקורת הרבה יותר מ- 4 פעמים... חוץ מזה שלא רק העניין הכספי, גם ההתנהלות אצלו במרפאה די מוזרה - הם לא מכניסים את הנשים לפי התור שנקבע, אלא לפי מי שהגיעה קודם, וכשבאה מישהי לביקורת אחרי שהיא עשתה אצלו מי שפיר, היא נכנסת אצלו בלי תור - זאת אומרת התור אצלו בדרך כלל יכול להיות גם שעה-שעתיים אחרי הזמן שנקבע.
    אני קצת חוששת להתחיל מעקב אצל רופא אחר באמצע ההריון - הוא בטח יתפלא מה אני באה אליו בשלב כזה , ואיך אני אתחיל להסביר לו, ובכלל, למצוא רופא מקצועי ונחמד זה לא קל...
    אשמח אם יש למישהי עצה, אם היא הייתה בסיטואציה דומה של החלפת רופא באמצע, או אם יש המלצה על רופא/ה טוב באזור השרון מקופח כללית (לא אכפת לי גם לנסוע לאזור המרכז, אם זה רופא טוב)
    תודה, ומצטערת על ההודעה הארוכה..
6 תגובות
עמוד 1
  • תלכי לפי הכיס. אין הצדקה לפי דעתי לשם הון על כול ביקורת שנין לקבל דרך רופא נשים מטפל (דרך הכללית) לא חסרים רופאים טובים.

• בהריון הנוכחי החלפתי את הרופא שלי הקופה ברופאה מדהימה!
    היה לי רופא שוביניסט ומעצבן במיוחד
    שבכל פגישה במשך 20 דקות היה חופר לי על בעיות משפטיות שלו
    והייתי כמובן מקשיבה בסבלנות, מייעצת ומחייכת בסוף
    וכשהיה מגיע אליי (לשם כך התכנסנו...) הוא היה מחפף וזורק לי הערות כמו:
    ״את סתם לחוצה... לא כל פעם אני חייב לעשות לך אולטרסאונד... הנשים של היום...״
    בשבוע 24 התעצבנתי כבר והחלפתי רופאה והכל בסדר!
    הרופאה הנוכחית שלי היא ד״ר סולימה ממרפאת קטוביץ׳ בתל אביב
    והיא מקסימה, יסודית ומדהימה בכלל.
    מאז כל ההריון נראה אחרת, וכמובן שחשוב לנצל את כל מה שהקופה נותנת...
    אין צורך אמיתי לעשות מעקב הריון אצל רופא פרטי
    רק סקירות, וגם זה בהשתתפות וסבסוד הפלטינום
    ממליצה בחום!

• נראה לי שלשלם כל כך הרבה לפגישה עם רופא זה מוגזם....
    אני מטופלת במרפאה פרטית זה פרופסור שעובד עם הקופה (כך שאני לא משלמת) וגם הרווחתי שהוא עובד בוולפסון כך שעם יש משהו אני מתייעצת איתו בטלפון והוא מנחה אותי

מאיפה את?

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
  • מותק, חבל על הכסף!!

ממליצה לך מקרב לב על הרופא שלי היה בהריון הנוכחי, ד"ר חגי רוזנטל. עברתי אליו באמצע ההריון כי הרופאה שהיתה לי היתה מעפנה ופתאום גם הפסיקה לקבל....אז חיפשתי ומצאתי! הוא מקבל בקניון גבעתיים, התורים קצת לחוצים - אבל הוא מקסים ומקצועי!!!!
    פייס: ortal_hori

• תודה רבה לכן על התגובות המעודדות
    אני גרה בכפר סבא, אבל אין לי בעיה לנסוע לאיזור המרכז אם זה רופא/טובים
    אז אשמח לשמוע המלצות דרך קופח כללית
    תודה
  • לא מכירה רופאים באיזור המרכז..
    מאחלת לך שההריון ימשיך להיות תקין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה