מר פועל ערבי הנחמד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם אתה ברצינות חושב שזה היה רעיון חכם להכנס לתוך בית עם שער נעול, שבו יש שלט ענק שרשום בו "זהירות כלב בחצר נא לא להיכנס ללא ליווי" ולהמחשה יש תמונה של הכלב עם השיניים חשופות???????

כן, כן, כן.....
    חזרתי הביתה, ויש פועל ערבי שיושב על הגדר שלי - אין לו לאן ללכת, כל צעד שהוא עושה, הכלבה (הקטנה שלי ששוקלת סביב ה 60 קילו) קופצת עליו!!
    הוא רק רצה לשתוף ידיים (מהברז של הגינה, בלי רשות, וקפץ מעל שער נעול)..... נו ברצינות.
    עוד קללה אחת ואני משחררת את האחיזה!! יאללה עוף מכאן!!

אידיוט השער לא נעול סתם ככה, והשלט לא תלוי ליופי,,,, יש כאן באמת כלב ענק!!!
18 תגובות
עמוד 1
  • מגיע לו
  • מוכר מאוד
    גם לכלב שלי יש משהו נגד ערבים,- הוטרינר אמר שזה בגלל הריח
    זה לא להאמין איך הוא משתגע מהם, לעומת זאת אין לו בעיות עם יהודים
  • חחחחחח מסכן
    סיטואציה בהחלט לא נעימה

• יש כלב ענק בגינה ויש כלב בינוני (30 קילו) בתוך הבית...
    וזו לא הפעם הראשונה שזה קורה!!
    דביל!
    [
  • אולי הוא עבר ושמע שקוראים לכלבה טייני.....

• חחחחחח אולי.
    הוא גם בטח הבין את פירוש השם!!!

[
  • חיחי מגיע לו

ליבי אני חייבת לשאול..

כשאת מפרידה בין הכלבות, כמו שאמרת אחת בחצר והשניה בבית הן לא מייללות ורוצות להיות אחת עם השניה? יש לי שני כלבים זכר ונקבה.. הנקבה די גורה חצי שנה.. כשאני לוקחת את הזכר לאנשהו גם אם זה ל5 דק' היא מיללת וצורחת כאילו שוחטים אותה...גם הזכר קצת מתבכיין כשהיא נעלמת..

• אם אני יוצאת מחוץ לחצר אז אכן השנייה מייללת, אבל הן הורגלו מהתחלה שאחת בבית ואחת בחצר... כי זו שבחצר היא בגודל מפלצתי...

[
  • חחחח חצוף מגיע לו
    [/center]

• פייס: ortal_hori

• אורטל - בשביל זה יש תמונה של המפלצת חשופת שיניים (בעצם היא כדור צמר גפן ענק ומתוק) לקח לי כמה שעות טובות והרבה עזרים (גם טכנולוגים) כדי לתפוס אותה עם שיניים חשופות

[
  • רק להבין זו שבחצר גם לה אמילי מציקה?

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    כבר רואה אותו משתין מרוב פחד מטייני!!!! חחחחחחחחחחחח
    גדול!!!!

• גולי אמילי מציקה לשתי הכלבות
    במיוחד היא אוהבת להציק לטייני... הכי כיף להציק לטייני...
    [
  • חחחחחח הרג אותי התיאור.
    בתחלס? מגיע לו!!

גם לנו יש כלב ענקי בבית, גם לנו יש שלט עם תמונה על הדלת, ועדין גם לנו ניסו לפרוץ לבית חחחחחח
    יש אנשים שמנסים את מזלם חחח

• מה שנקרא - אין שכל, אין דאגות
  • חחחחחחחחחחחחחחחחח שילמד

• כל הכבוד ל"כלבה הקטנה"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה