סקר - בישולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם את מבשלת כל יום ? אם כן, כל יום ארוחה בשרית?

האם אתן מכינות מראש ומקפיאות?

האם אתן מרוצות מהאוכל? הבעל?

כמה חשוב לכן שיהיה אוכל חם וטרי כל יום בבית?

באיזו שעה את מבשלת במשך היום ?

אתם אוכלים יחד כל המשפחה או כל אחד כשבא לו ?

וסתם מסקרנות, איך היה אצלכן בבית כשהייתן קטנות?

17 תגובות
עמוד 1
  • מבשלת כל יום כן כרגע גם חמותי לא בבית אבל גם כשהיא נמצאת אנחנו מבשלות כל יום
    וכן בשרי אולי פעם פעמיים בשבוע לא אבל בדרך כלל רק בשרי
    אני מאוד מרוצה וגם בני הבית במיוחד הבעל

• תלוי. בתחילת ההריון עד לא מזמן לא היה לי חשק בכלל לבשל כלום.
    עכשיו, לפי הצורך. לפעמים כל יום, לפעמים פעם ביומיים.
    משתדלת שיהיה כל יום בשר, אבל לא תמיד זה יוצא, אז אני מחזיקה גם שניצלים מוכנים על כל מקרה שאני לא מוכנה עם בשר מופשר.

אצל אמא היה אוכל מוכן כל יום.
  • אני עובדת כל יום עד מאוחר
    בעלי מקבל את הילדה מהגן ומכין לה ארוחות קטנות כל יום טרי
    (נשמה שלי... איך הוא משקיע... הוא עושה ציורים עם הקטשופ והקציצות על הצלחת)
    כשגרנו לבד היינו מבשלים יחד בעלי ואני בימי חמישי בערב
    או בימי שישי בבוקר רק פעם בשבוע אוכל בשרי וכבד שהיה מספיק לכל השבוע לצהריים
    וארוחות ערב - רק דברים קטנים כמו טוסט, סלט וחביתה כמעט כל ערב.

אצלנו בבית ההורים עבדו כל היום
    כך שלמעשה מגיל 9 אני בישלתי לאחיות הקטנות שלי אוכל כמעט כל יום

• מבשלת כמעט כל יום.. חולה על זה! זה התרפיה שלי..
    בחיים לא הקפאתי אוכל
    כולנו מרוצים מאוד
    אוכלים ביחד ככל שניתן
    בבית אמא שלי בישלה ועדיין מבשלת כל יום
  • האמת שלפני חופשת הלידה שנינו היינו חוזרים אחרי 18:00 ואם הוא בתורנות אז אני הייתי משלימה עבודה במשרד וזה יכל להיות עד 20:00.. אז

בימים ששנינו בבית הייתי מכינה בעיקר מרקים וארוחת ערב לרוב חלבית.. בסופי שבוע אני ממש מבשלת טרי טרי ( אני מאוד אוהבת לבשל) וזה בד״כ בשרי.

אצל ההורים צהרים טרי כל יום כל המשפחה ובערב ארוחה קלילה
    ההורים שלי עצמאיים וזה אדיר שכל יום שעה וחצי הם היו בצהריים בבית לארוחה... זו הסיבה שאני יעשה הכל בכדי לעבוד צמוד לבית כידי שבשעת הפסקה אני אוכל לעשות זאת גם.. אבל יש זמן :)

• אתחיל מהסוף להתחלה
    בהית היינו אוכלים בדרכ כל אחד לחוד-אני בת לשני הורים רופאים שזה אומר משמרות בבתי חולים וכו וכו. יש לי אח גדול ממני בכמעט חמש שנים שלא היה כמעט בבית, כך שאכלתי לבד ארוחות שאיני בישלה.
    בבית אני מבשלת פעמיים בשבוע. אף פעם לא מקפיאה אוכל. תמיד זה טרי גג של יומיים שלושה

בעלי מבשל בימי שישי כשאני עובדת והוא לא.
    הוא מבשל טעים אבל לא כמוני

• אני מבשלת כל יום לרוב בשרי אולי פעם-פעמיים לא
    בעלי אוהב את האוכל שלי וכך גם הילדים :)
    להקפיא אוכל לא מעיזה
    אין לי שעה קבועה של בישול זה יכול להיות אחרי הצהריים או בבוקר תלוי מה אני עובדת באותו היום
    לגבי אוכל טרי אני מעדיפה שיהיה אבל אין לי בעיות עם אוכל שבישלתי אתמול אבל לא שלשום.
    לגבי ארוחות משותפות הייתי רוצה אבל אין לבעלי שעות קבועות כך שאני אוכלת עם הילדים והוא אחר כך אבל מה שכיף זה בשבת כולנו אוכלים ביחד את האוכל שבעלי מבשל.

בבית שלי לא תמיד היה אוכל מוכן לעיתים הייתי מכינה אורז וטבעול או ספגטי

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
  • לי יש גן בבית אז אני מבשלת כל יום טרי לילדים וגם אלין כשחוזרת מהגן אוכלת את האוכל שבישלתי לילדים בצהריים
    הילדים בגן חולים על האוכל שלי וגם אליני שלי לא תאכל בשום מקום רק אצלי
    לא מקפיאה שום דבר אף פעם

• מבשלת כל יום, יום בשרי ויום חלבי/פרווה

לא מקפיאה, מכינה פחות או יותר לכמות יומית, אם נשאר נאכל למחרת ואם לא אז כבר לא נאכל.

מבשלת בצהריים כשאני חוזרת עם הילדים מהגן ומהעבודה

אני והילדים אוכלים ביחד בבוקר ובערב, לפעמים בעלי מצטרף בערב.

לבעלול אין תלונות אבל לפעמים תהי'ה לו איזה הערה בונה (את בטוחה שזה מספיק?, נראה לי ככה יותר טעים) שהוא ישמור לעצמו כי הוא כבר למד שאשתו קרבית בקטע הזה
  • אצלנו שנינו מבשלים בעיקר בשישי כדי שיהיה גם לשבת.

ביום יום יש לשנינו קייטרינג בעבודה (אנחנו משלמים עליו) ובערב אוכלים משהו קל.

לנועה אני מבשלת פעם ביומיים שלושה.

לדעתי אין בעיה להקפיא קציצות למשל אבל לא מוכנות אלא להכין כבר את התערובת לחלק ולהקפיא...
  • אנחנו מרוצים מהאוכל שכל אחד מכין וכשהייתי קטנה לרוב סבתא שלי פינקה את כל השמפחה בבישולים.

אנחנו עובדים הרבה לכן אוכלים יחד רק בשישי שבת.
  • אני מבשלת פעמיים שלוש בשבוע, תלוי בגודל התבשיל. אין לי זמן יותר מזה, עובדת מחוץ לבית. לא מקפיאה אף פעם אוכל, ומנסה לגוון ככה שלא אוכלים יום אחרי יום את אותו הדבר אבל כן ארוחה חמה כל ערב. נופר בררנית באוכל אז אני מחפשת כל פעם דרכים יצירתיות לתת לה דברים מזינים. בעיקרון כל מה שמגיע בצורת פסטה/אורז/קוסקוס/פתיתים היא אוהבת, אז נשאר לי לשחק עם התוספות הבשריותו הירקות ככה שהיא תסכים לאכול משהו...

אנחנו אוכלים ארוחת ערב כל יום בשעה חמש וחצי שש בערך, משתדלים שזו תהיה ארוחה משפחתית (תלוי אם בעלי עובד עד מאוחר או לא) ובכל אופן אוכלים יחד. נופר לא אוהבת לאכול לבד...

אני גדלתי בבית שבו מבשלים ומכינים אוכל טרי גם פעמיים שלוש בשבוע, אם לא בבית אז אצל אחת הסבתות - תמיד אוכל טעים וביתי. לא הכרתי בורגר ראנץ' ולא מקדונלדס וגם היום לא סובלת את המקומות האלו, ומבחינתי שנופר לא תכיר אותם גם עד הכי מאוחר שאפשר...

• כל יום טרי
    פחמימה+ בשר/דג
    אצלי בבית של ההורים זה היה נע
    בתקופה שהיינו ממש קטנים אז אמא שלי היתה מבשלת לילה קודם ושמה לנו במקרר בתוך צלחת שהיינו מחממים ואוכלים. אבל כל יום היה משהו אחר וטרי
    יותר מאוחר אבא שלי היה עובד פיצול ככה שבהצהרים תמיד הוא היה חוזר להפסקה של שעתיים אז תמיד היה אוכל טרי, שכולל בשר/עוף/ דג ותוספת.
    שונאת שוהאתתתת אוכל ששכב במקרר 

• אני ממש לא מבשלת כל יום, אבל גם אין לי בשביל מי.
    בעלי בבסיס סגור וכשהוא חוזר, הוא גם עובד כל היום ואוכל שם.
    לילדים משתדלת להכין כל יומיים שלושה משהו טרי וכל יום חובה לאכול בשר או דג.
    אך פעם לא מקפיאה.
    בעלי אוכל הכל ואומר שזה טעים, אבל שוב, יוצא שהוא אוכל בבית פעמים ספורות בחודש.
    נראה שהילדים ממש מבסוטים.
    חשוב לי שיהיה אאוחה חמה ובשרים בכל יום.
    אני מבשלת בצהריים בדכ"כ כשהילדים ישנים שנ"צ.
    אוכלים יחד בשבתות.
    אצלינו בבית תמיד היה אוכל טרי ובשרי. כל אחד אכל מתי שבא לו. בשבתות היינו אוכלים כולנו יחד וזה נשמר ככה גם עכשיו. כל שבת אוכלים אצל סבתא שלי בבית!

• האם את מבשלת כל יום ? אם כן, כל יום ארוחה בשרית? בעלי היקר הוא סו שף, היה לו קייטרינג ואני תמיד אהבתי לבשל, מאז שהכרנו, הוא לקח צעד אחד אחורה ועוד אחד ועוד אחד וכמעט לא מבשל. אני מבשלת מדי יום, לעיתים זה בשרי (בעלי פחות אוהב בשר).

האם אתן מכינות מראש ומקפיאות? כמעט ולא.

האם אתן מרוצות מהאוכל? הבעל? הבעל מלקק את האצבעות ותמיד מודה שאני עוקפת אותו בסיבוב. אני לרוב אוהבת את מה שיוצא.

כמה חשוב לכן שיהיה אוכל חם וטרי כל יום בבית? חשוב לי כי זה בריא. בעלי היה מעדיף אבל במצבי זה כמעט לא אפשרי.

באיזו שעה את מבשלת במשך היום ? צהריים ולקראת ערב.

אתם אוכלים יחד כל המשפחה או כל אחד כשבא לו ? כל המשפחה כמובן.

וסתם מסקרנות, איך היה אצלכן בבית כשהייתן קטנות? אני בת קיבוץ. התשובה ברורה.
  • ש: האם את מבשלת כל יום ? אם כן, כל יום ארוחה בשרית?
    כן אני מבשלת כל יום טרי ובשרי חוץ מפעם בשבוע דגים

ש: האם אתן מכינות מראש ומקפיאות?
    בדר"כ לא לפעמים אני מקפיאה (קורה פעם באיזה חצי שנה)

ש: האם אתן מרוצות מהאוכל? הבעל?
    מאוד מאוד מאוד!!!! במיוחד הבעל הבת שלי לא כ"כ אוכלת...

ש: כמה חשוב לכן שיהיה אוכל חם וטרי כל יום בבית?
    מאוד חשוב כי מה נאכל אם לא אוכל קנוי? מסחרי? ננשנש?

ש: באיזו שעה את מבשלת במשך היום ?
    כשאני חוזרת מהעבודה יוצא שבסביבות חמש בערב

ש: אתם אוכלים יחד כל המשפחה או כל אחד כשבא לו ?
    כן כולם יש לי ענין שיהיה ארוחה "משפחתית" (אבל בנתים יש לנו רק בת אחת בת שנתים ושלושה...)

ש: וסתם מסקרנות, איך היה אצלכן בבית כשהייתן קטנות?
    תמיד תמיד תמיד היה אוכל חם כשחזרתי מהגן / בית ספר / תיכון וכו'....
  • אני כל יום מבשלת.. לא תמיד יש חשק לבשר..
    הכל טרי.. כולם מרוצים מהאוכל שלי..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה