בבקשה עצה לגבי גן גשר. מי יודע מזה בכלל גן גשר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וכל מה שידוע לכם על הגן הזה. איך פועל איזה ילדים יש שם וכו'
    אם יש לכם לינק או משהו שיכול לעזור אשמח לקבלו
    אולי גם רשימת גנים כאלו אם מישהי יודעת

בבקשה זה דחוף

תודה
8 תגובות
עמוד 1

• פייס: ortal_hori

• גם אני לא שמעתי.
    חיפשתי בגוגל...את מתכוונת לזה אולי?
    http://hospitals.clalit.co.il/hospitals/Shalvata/he-il/Clinics/GesherChildCrisisCenter/Pages/GesherChildCrisisCenter.aspx
  • לפני מעבר לכיתה א?
    מי המליץ ולמה?

• בואי נתחיל עם נשימה עמוקה עמוקה
    ספרי מה קרה, מה היה, מי אמר, על סמך מה....
    ממה את מפחדת....

• היי לכולן

לא על זה מדובר טוטילה.

אני לא חוששת מכלום העיקר שהבן שלי יוכל ללמוד במסגרת שהכי מתאימה לו.
    אבל אני לא יודעת עד כמה זה טוב ואם זה מתאים לו ובגלל זה שואלת
    הציעה לי הגננת לעבור שנה הבאה גן חובה לגן גשר ששם יש 35 ילדים רגילים עם גננת וסייעת ופעם בשבוע או פעמיים בשבוע באה גננת שיח שעוזרת לילד יותר אחד על אחד לעשות דברים וללמוד וגם יש מרפאה בעיסוק וקלינאית תקשורת והילד מקבל טיפול אחד. יש לי מרפאה בעיסוק וקלינאית תקשורת מעולות שאני לא אחליף וזה בפרטי. ואני לא יודעת עד כמה הגן הזה טוב. בגלל זה אני שואלת מי יודעת ומכירה או התנסתה עם אחד מילדיה בגן כזה.
    החלטתי עם הגננת הערב שאשאיר את הילד בגן שנה הבאה בגן הזה שהוא התחיל בו. נראה לנו שזה הכי טוב. ממש תודה על הרצון לעזור.
  • הגני גשר הם עוד בגדר גני ניסון לטטב ולרע
    ואם יש לך קלינאית ומרפאה בעיסוק פרטיות וטובות לא בטוח שהגן הזה הוא פתרון עבורם
    הוא משולב? את יודעת שמגיעה לו גננת שיח?

• אני יודעת שמגיעה גננת שיח פעם פעמיים בשבוע וסיפרו לי שגג הילד יקבל שעה והכי הכי הרבה שעתיים עבודה אחד על אחד. בשביל זה להעביר את הילד לגן גשר? לא שווה לדעתי. גן גשר לא נקרא גן מיוחד בעיקרון. יש שם קלינאית ומרפאה בעיסוק של העיריה אבל לי יש קלינאית ומרפאה שאני מרוצה מהן מאוד ובפרטי משלמת להם 240 שח ויודעת שהן מעולות. לא מוותרת על זה.
    אני יודעת שיש 5 ילדים עם קשיים וכל השאר ילדים רגילים וכל הגן הוא 30-35 ילדים מה שאומר שאם יש שלושים ילדים אז 25 רגילים ועוד 5 שצריכים עזרה יותר צמודה.
  • נחמד להשכיל
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה