כמה זמן לפני הלידה הבטן יורדת?.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה נכון בכלל שאם הבטן שלי גבוהה אז אני לא קרובה ללידה?..
6 תגובות
עמוד 1
  • מאמי לדעתי זה שטויות אני היתי בשבוע 40 ומישהי אמרה לי הבטן שלך עוד גבוהה מאוד
    בקיצור לדעתי זה שטויות

• אני יודעת שהיא יורדת סמוך ללידה
    אבל אם את רוצה מתכון לזירוז של הלידה אפשרי לתת לך
  • זה לא אומר כלום. זה רק מהצד יכול להיראות שהיא ירדה או לא.

בכל מקרה המון בנות שאמרו להן שהן עוד לא בשלות כי הבטן שלהן גבוהה ילדו תוך כמה ימים.

אז פשוט לסמוך על הפצפוני שידע מתי זה הזמן שלו או שלה
  • יש דבר כזה שמתארים אותו כהקלה שמתרחשת בגלל שהעובר בדרך כלל בלידה ראשונה מתבסס באגן ואז האישה מרגישה הקלה בנשימה והלחץ על הסרעפת יורד . ובגלל זה מחפשים בטן שירדה ...אבל היא לא חייבת לרדת ממש נמוך. אם את מצליחה להכניס אגרוף בין רום הבטן לבין הבטן יש מצב שהיא כבר ירדה פשוט לא רואים את זה ... ואגב אומרים שאחרי שהבטן "יורדת" אישה יכולה לדת תוך או בערך תוך שבועיים ... ככה שזה גם לא ממש מעודד חחח . י הבטן לא ירדה ...חמותי אמרה שיש לי עוד זמן כי הבטן גבוהה אחרי כמה ימים הלכתי ללדת עם אותה בטן גבוהה חחח
  • לי לא ירדה. ולא הייתה הקלה של נשימה.
    רק אחרי שהוא יצא
  • לי רק בצירים הרגשתי שהבטן ירדה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה