היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש רעיונות.?. אני מוצאת את עצמי בשעה כזו או אחרת ( 3:00 לפנות בוקר) לאחר הנקה מורעעעעעבת!!! ברור שאני לא אתחיל לחמם את המרק דלעת שבמקרר..או אוכל חם כלשהו כי מי בכלל חושב על לקום למטבח.. אז יש רעיונות לנישנושים שלא יעלו לי ביוקר בשרשור משקל ביום חמישי?
9 תגובות
עמוד 1
חחח אז עדיף שאני לא אענה
כן.... טלולי זו בדיוק הבעיה בנתיים הנשנוש שלי זה כל השוקולדים שהביאו לי מתנות מכל המבקרים! מחר אני זורקת הכל לפח!
שאלוהים ישמור אותך מנשנושי הלילה
תנשנשי פירכיות או קרקרים עם גבינה הכי טעים ומרזה
מסכימה עם עמיתתי שמעלי. נשנושים קטנים כמו פתית, פריכיות או משהו פתי בר יכולים להיות נחמד. אבל אין.. אין על הסנווויצים שבעלי מכין לי ושאני קמה מורעבת, יש לי סנדוויץ טרי, עטוף בנייר נצמד שערב לחך.
אני הייתי אוכלת את כל המלפפונים חמוצים ואח"כ קינדר בואנו חחחח אבל זו אני
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
מים מים ושוב מים !!! תשתי כוס מים או אפילו שתיים אחרי כל הנקה אפילו שהתחושה שאת רעבה . ואז אם עדיין יש אותה תחושה שאי אפשר לסרב לה להכין מראש ירקות חתוכים ,לי מרוב קור לא היה מתחשק לקום ובטח לא לאכול משהו קר אז פשוט שתיתי והמשכתי לישון עד שפיפי או איתמר היו מעירים אותי :)
יש לשופרסל פריכייות תירס מעולות!!!!! אבל מה? עושה רעש ללעוס