הריון שבוע 8 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות
    לא הייתי כאן כבר מלא זמן אבל הנה אני חוזרת
    תקופה ארוכה עשינו טיפולים החל מהזרעות והלאה לIVF ב"ה היום יש לי ילדה מקסימה בת שנתיים וחצי. לפני מספר חודשים החלטנו להתחיל סידרה חדשה
    ובהחזרה הראשונה של העובר מיד אחרי השאיבה נקלטתי(מה שפעם קודמת לא יכלו לעשות בגלל התנפחות של שחלה)
    ההריון התחיל עם דימומים שהייתי בטוחה שזה מחזור.. מיד הורו לי לקבל גסטון כל יום רק מההוראה קיבלתי חום.. בהריון הקודם הייתי 12 שבועות עם גסטון עם כאבים לא רגילים...
    התחלתי לקחת גסטון בתחילה מגמ"ח עד שהשגתי את כל האישורים כדי לקנות את זה. הפרוגסטרון שלי היה 43 אחרי כמה ימים עשיתי בדיקה והוא ירד ל20 וכשקיבלתי את הגסטון והתחלתי כל יום עלה ל32 ואח"כ עוד לאט לאט שבוע שעבר ביום ראשון הרופא נתן לי אישור לעבור ליום כן יום לא גסטון כשהוא היה ב62 אתמול עשיתי בדיקת דם הפרוגסטרון שלי עומד על 55 מה שאומר שזה ירד.
    מה עוד שהבטא לא עלתה מספיק שבוע שעבר היתה 90000 ואתמול 120000
    זה לא הכפיל את עצמו... אחרי שבוע זה הגיוני?????
    אני כולי בלחצים כבר... לא יודעת מה לחשוב אם זה הריון תקין כשיש פרוגסטרון כ"כ נמוך...והבטא לא עלתה מספיק..
    אם יש מישהי שיכולה לעזור לי אפילו בלהרגיע...
1 תגובות
עמוד 1
  • הכל יכול להיות,
    לא מבינה בכל הפרטים שנתת, אבל מאחלת לך בהצלחה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה