לגמד שלי יש... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לגמדון המתוק שלי יש ריפלוקס!
30 תגובות
עמוד 1

• יש לנו ניסיון...
    ריפלוקס זה בעצם סוג של צרבת לתינוקות.

הריפלוקס נובע גם מהנקה?

ניתן לתת את האינפמיל מבוסס בעתם על מי אורז, ואם חשוב לך חלב האם - ניתן למהול את האינפמיל עם החלב שלך.

מסכנצ'יק.
  • גם אני לא מבינה בזה, אבל שולחת לך מלא מלא

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• יש לי דוקטורט בנושא
  • היי שרוני

לא יודעת אם הרופא הציע לך על אינפמיל אבל אם כן אני לא ממליצה כי הוא מסייע לעיכול רק כשהילד מקבל אותו קר ולא נראה לי שהקטן צריך לסבול.

לגבי טיפים:
    המיטה שהוא ישן בה שימי לו כרית או ספר או כל דבר אחר כדי שיהיה על גובה זה עוזר לעיכול
    אחרי האכלה שימי אותו בחצי ישיבה כמו בסל קל בערך איזה שעה.
    לגבי הקורנפלור אישית הוא עוזר אבל לפי דעתי הוא עדיין קטן עדיף שתנסי את השיטות האלו ואז תראי את כמויות שהוא פולט

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
  • הוא פולט אחרי כל ארוחה? בקשת? כמות גדולה?
    נראה לי קצת מהירה האבחנה של הרופא
    ליהוא היה פולט בהתחלה לא מעט ושללו ריפלוקס. הוא היה ממש
    מקיא שלוליות על הריצפה
    הוא עולה במשקל? כי אם כן זו רק בעייה של כביסה...
    את מניקה, נכוו? אולי הזרימה של החלב מהירה מדי?
    תעשי לו הפסקות באמצע לגרעפס
    תגביהי קצת את המזרון של המיטה
    אנחנו הייו שמים בטרמפולינה אם לא עשה גרעפס
    היום כבר לא צריך...והפליטות עברו
    אני לא חושבת שצריך להתחיל עם דייסות
    הוא באמת פולט כל כך הרבה?

• תודה בנות
  • גם לי דוקטורט
  • שרון, אז תדעי לך שלי הרוםא אמר שריפלוקס לא מופיע פתאום
    הוא מופיע עוד בבית חולים
    אולי יש לו גרעפס תקוע ואז הוא פולט? תעשי לו הפסקות באמצע
    אולי תנסי צהשען אחורה כשאת מניקה אולי יש לך הרבה חלב
    ועוד שני דברים
    זה נראה שהם מקיאים הרבה אבל זה לא תמיד ככה
    תנסי לקחת 30 cc ולשפוך על הריצפה תראי שזה נראה לך המון

תגביהי את החלק של הראש ואל תניחי ישר אחרי האוכל
    תנסי לראות שהוא יונק כי הוא באמת רעב ולא סתם נרגע עם הציצי ובדרך אוכל
    ואז פשוט מקיא מה שמיותר לו

• גם איתן פלט המון בהתחלה
  • סליחה - אבל האינפמיל ממש לא צריך להיות מוגש קר, אני תמיד ננתי אותו בדיוק כמו כל תחליף חלב אחר.

הבן של אחותי פולט גם הוא - רק מהנקה, התחליף בא בעצם להקל עליהם קצת... זה הכול.

הריפלוקס לא חייב להופיע בבית החולים, אצלנו הוא הופיע כאשר ניסינו לתת תחליף כלשהו, היה מקיא את כולם.

• אני לא מכירה ריפלוקס,
    בלי עין הרע,
    טפו טפו טפו...

רק שולחת
    http://www.oogle.co.il/?friend=3580
  • תודה רבה בנות על כל העצות והחיבוקים.
    לגבי מרווחי הנקה, יש לנו מרווחים. בלילה זה יכול להיות גם 8 שעות, וביום לא פחות משעתיים וחצי בין הנקה להנקה.
    גם לגבי ציצי כמוצץ אין בעיה, כי גיל לוקח מוצץ ונרגע ממנו, הוא לא זקוק לציצי לשם כך.
    נראה לי שאין מנוס מהאבחנה...

• גם לי יש דוקטורט בנושא לצערי.
    ראשית בדרך כלל רפי לוקוס מאובחן בגילאים חודש חודשיים.
    לשני הבנים שלי היה רפלקס קשה ( הם היו אפילו פולטים מוצקים) זה עבר כשהם התחילו לשבת ולעמוד.
    אצלי הגדול לא ינק הוא פשוט לא הסכים אכל אנפמיל ( לא הגשנו קר הגשנו לו כמו כל פורמולה)
    הקטן ינק חודשיים אבל הוא היה פולט בלי הכרה וגם פעם הכחיל מהפלנטה שלו ופשוט הפסקתי עם ההנקה.
    כמו שאמרתי אצלי הם ממש סבלו אז גם קיבלו תרופה בשם זרנוק.
    אני מציעה לך להמשיך בינתיים עם ההנקה ולהיות עם יד על הדופק אם ממש כואב לו או שהוא לא עולה טוב במשקל הייתי מנסה את התרופה ואם. גם זה לא עוזר במיוחד הייתי מפסיקה להניק עם כל הקושי שבדבר.
    שירגיש טוב הקטנציק

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • קראי את זה:
    http://www.clalit.co.il/HE-IL/Women/birth_to_one_year/baby_diseases/articles/reflux_baby.htm?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=m1&utm_campaign=dec05_2012

אם טרם רכשת טרמפולינה, אז עכשיו זה הזמן!!!
    עידו היה פולט המוווווון!!!!! אך לא אובחן כסובל מריפלוקס.
    ברוך השם הוא תמיד עלה במשקל 55555
    סבלנו מהרבה הרבה כביסות (3 מכונות בשבוע רק שלו!!!).
    עזרו לי הדברים האלו בעיקר:
    - האכלתי אותו בטרמפולינה (בקבוק) כדי לא להזיז יותר מידי והוא היה נשאר בה אחרי האוכל לפחות ל-40 דקות.
    - השארתי לו פטמה מס' 1 בבקבוק עד גיל חצי שנה בערך (כשהייתי אמורה להחליף בגיל 3 חודשים).
    - הקטנתי לו את הארוחות, אך צמצמתי מרווחים ביניהם (כדי שלא ישתה הרבה מידי בכל ארוחה).
    - עזר לי גם לנשום עמוק ולנשוף לאט
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • אויש לא ידעתי מאמי איזה בעסה
    פייס: ortal_hori

• ענו לך מכל וכל , לצערי גם ירין שלי האכיל אותי קש עם הרפלוקס..
    מה שיש לי להגיד לך - ליבי איתך, ואל תשכחי את מה שאת אמרת לי לפני שבועיים -
    הקושי הוא זמני !!
  • קראתי את התגובה שלי עכשיו שוב

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • תודה רבה רבה בנות...
  • כן, ההתפתחות מתעכבת קצת, אבל את יכולה מעכשיו להתחיל להניח אותו על הבטן לפני אוכל, כך הסבירות שיש אוכל שיעלה קטנה יותר וגם אם זה בכל זאת גרם לו לצרבת האוכל יוריד לו אותה וירגיע קצת.

• אצלנו לא היה שום עיכוב בהתפתחות, אלא להיפך. היא כבר בגיל 11 חודש כבר הלכה
    פייס: ortal_hori

• אלמוג סבל מגיל 0 עד גיל 4 מהריפלוקוס בדרגה הכי קשה שיכולה להיות. 80% מהכמות שהייתי נותנת לו ביום הייתה יוצאת על כולנו החוצה ברגע שיצא הבקבוק מהפה. לא שיניתי לו כלום לא נתתי לו שום תרופה. מה שכן הוא נותח בגיל 3 חודשים בגלל שההקאות והבכי שליווה אותן גרם לאשך אחד להתנפח וכדי למנוע חסימת מעיים היה צריך לנתח (בקע מפשעתי). אני בהחלט יכולה להגיד שאלו היו 4 שנים מהגיהנום עד שזה עבר לו....אבל זה בגלל שהוא נולד בחודש 7 והיה חלק מכמה בעיות שהוא עדיין סובל מהן היום.

• תודה!
    אתי -
  • טפו טפו היום הוא כבר כמעט בן 5 וזה מאחורינו ואני שמחה בשבילו! מספיק הדברים האחרים שממשיכים עד היום....

• מאמי לא קראת את מה שצירפתי לך?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • שולחת לך ולגיל הרבה חיבוקים בתקווה שיעבור לו מהר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה