מה שלומכן? - שיתופים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

7 תגובות
עמוד 1
  • מנשא???זה הדבר היחיד שיש בעולם לנשיאת תינוקות???ומה עם עגלה????
  • ואני אסתובב עם 2 עגלות?

• גם אוראלי שלי גודל מיום ליום ונהיה ממש גברבר קטן יודע מה הוא רוצה יודע להביע את עצמו ממש ילד בלי עין הרע

*מקווה שנועם יחזור לישון לילה שלם ולך יהיה יותר קל
    *לגבי הדירה בעז"ה שתמצאו את הדירה שהכי מתאימה לכן הן מבחינה כספית והן מבחינת נוחיות
    לגבי הסופר עגלה זה אחלה פיתרון

• לסופר קחי סל קל שימי את הסל קל בעגלת הסופר.
    [
  • תעשי קניות באינטרנט
    עשיתי את זה כב המה פעמים
  • למה אתם צריכים 4 חדרים?

לסופר הולכים עם עגלה, ואת כל המצרכים את שמה בסל של העגלה של נועם. ככה אני עושה...
    אחכ זה גולש על המגשים שלו חחחחח
    ככה אני גם חוסכת (כי יש מקום מוגבל) וגם ככה אני בטוח יוכל להגיע הבייתה (לפעמים
    כשמעמיסים את העגלה של הסופר יותר מידי, לא משים לב שבעגלה זה נוח אבל על הידיים זה לא נכנס)
    אם את עם האוטו- תקחי כמו שליבי אמרה- סלקל ושימי אותו בעגלה של הסופר עם הסלקל.
  • מאמוש, אפשר לשים את הסלקל במושב בעגלת הסופר
    יש אופציה כזו, וזה נורא בטיחותי ונוח
    תשאלי בסופר שידגימו לך.

על השאר כבר דיברנו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה