תמיכה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עכשיו בשבוע 3+5 וקבעתי תור לאולטרסאונד רק לעוד שבועיים... ושבוע הבא קבעתי תור לרופא שלי להמשך בדיקות.. אני ממש בלחץ.. מצד אחד צריכה לחשוב חיובי אבל מצד שני הלחץ מכרסם בי... סורי על החפירה.. הייתי צריכה לפרוק...
8 תגובות
עמוד 1
  • מהממת,
    אין מה להילחץ..!!
    אני לא מבינה ועדיין לא הייתי בהריון אבל אני לא חושבת שיש סיבה ללחץ..
    לפני שבוע 7 לא רואים גם ככה דופק אז אין למה ללכת לרופא, תהיי מאושרת וכמובן רגוןעה שנקלטת ברוך ה' והכל יהיה בסדר!!
    לא חפרת בכלל, בשביל זה אנחנו פה
  • תודה יקירתי.. מאחלת לך שהחודש והשנה בזאת. תהיה שלך. ותאחלח לנו בשורות טובו. אמן!
  • תודה יקירתי.. מאחלת לך שהחודש והשנה בזאת. תהיה שלך. ותאחלח לנו בשורות טובו. אמן!
  • מתוקה זה טבעי שתתרגשי, אני בטוחה שאת פשוט רוצה לדעת שהכל בסדר, זה ממש עוד קצת, ממש ממש קצת, תהיי חיובית, אני חיובית עבורך

• נשמה!!!
    אני ממש מכירה את התחושה של לדעת שהכל בסדר..ורק לדעת שהכל טוב..שלא צריך לדאוג ושהכל דופק ושהכל כשורה..
    אז נסי מאמי להעסיק את עצמך בדברים אחרים..וחוץ מזה, שתי לפחות 8 כוסות מים ביום!! והקפידי על ת**** נכונה!!
  • מאוד מובן לי מאמי!!!!!
    גם אני במצב שלך!!!! אני רק בהתחלה ואני נורא מפחדת!!!!!
    הכל יהיה בסדר
  • תודה בנות יקרות.. אני מקווה שהזמן יעבור מהר ..בכל מקרה שימחתן אותי ואני מאוד מודה לכן על זה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה