חוסר ודאות...מחפשת קצת מידע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אני אחרי הפלה טבעית (אחרי כניסה להריון טבעית) וכבר כמה וכמה חודשים מנסים להיכנס להריון...כבר התחלנו בדיקות וחקירות...
    ואז תוצאת בדיקת השתן הראתה איזה פס שני בהיר...אבל עדין פס.
    אז קבעתי תור לרופא...יום אחרון לשבוע 5
    נכנסת אליו כולי נרגשת....
    ואז הוא לא רואה שק הריון...
    מישהו יכול לתת לי קצת מידע מרגיע של המשמעות של זה...זה אומר שסתם מוקדם מדי ולא רואים כלום, זה אומר שמשהו שם לא נקלט ובגלל זה לא רואים כלום? זה מצב יותר גרוע מלדעת שעוד חודש עבר בלי....
10 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה!
    מאחלת לך קליטה מהירה בלי כאב ואכזבה!!
    ברוך ה' את מצליחה להיקלט טבעי שזה חצי מהדרך!!! את מבייצת לבד והכל בסדר אצלך! :)
    יכול להיות בשבוע 5 שלא ראו שק הריון. עשית בדיקת דם? אולי היה ביוץ מאוחר...
    היה לך דימום או שהחלטת בגלל שלא ראו שק הריון שהייתה לך הפלה טבעית?

מתוקה, כל דבר יגיע בזמנו, תהיי אופטימית ותנסי להישאר רגועה!

בשורות טובות :)
    שירה
  • תודה על התגובה המהירה.

האפשרויות שנתתי זה מה שהרופא אמר או לפחות החלק שקלטתי לפני שנכנסתי להיסטריה על חוסר ראיית השק...חצי מהפגישה אצל הרופא לא ממש נכנסה פנימה.

הלוואי והכל בסדר ואני באמת שמנסה להיות אופטימית אבל אתן יודעות איך זה...

הייתי צריכה כמה מילות הרגעה אז שוב תודה:)
  • מותק אני לא יודעת מה זה אומר שהוא לא רואה, אולי זה מוקדם? אני מציעה לך להתקשר אליו או לשאול בפורום של ד"ר ערן. בכל מקרה אני מאחלת לך שיתגלה הריון מהמם!!!! מחזיקה אצבעות דווחי לנו

• בדיקת דם הראתה 758...יום ראשון שוב US....אני מפחדת להאמין...
  • יוווו מתוקה!!!!! מזל טוב ענקי, טבעי שאת מפחדת אבל תפוגגי את הפחד לאט לאט ותתחילי להנות כי את בהריון!!! מאחלת לך הריון תקין, בריא, מהנה ונטול פחדים וכמובן בידיים מלאות

• אז עדכון...ואחד משמח:)
    היה שק הריון!!!!

את אנחת ההרגעה שלי שמעו מפה ועד...רחוק

עדין מוקדם מדי לראות דופק אז אני מחכה עוד 10 ימים לעוד תור לרופא

שאלה- אם המחזור האחרון היה ב20/11 ומצד שני עדין מוקדם מדי לראות דופק, איך אני יודעת איזה גיל ההריון שלי?

בנות- אתן הייתן שם כשהייתי צריכה מילה טובה ועידוד למרות שאני חדשה ולא הכי גדולה בתגובות לכולן.
    מאחלת לכולן בהצלחה בכניסה להריון ובשמירתו עד הסוף!
    רק בשורות משמחות!!!

שולחת המון אהבה

• אגב, אחת מהסיבות שאני כזאת בחוסר ודאות זה כי אין לי בכלל תסמינים של הריון...לא בחילות, לא פיפי כל שעה, לא כלום...סתם (טוב לא סתם בכלל אבל) ידיעה שאני בהריון
    ככה היה גם בהריון הקודם שנגמר בהפלה
  • יופי מותק אני שמחה בישבילך שהכול הסתדר לך!!!

מאחלת לך המשך הריון קל ותקין .. והכי חשוב בידיים מלאות!!:)

• תופעות כמו שאת מתארת בחילות פיפי וכו' לא מגיעים מיד עם גילוי ההריון... ואולי אפילו לא תחווי אותן אולי זה ידלג עלייך.
    את בהריון!~ תשמחי ותיהי רגוע....
    אני גם עברתי הפלה טיבעית ולקח לי זמן להקלט לעוד הריון והרבה מזה זה מכיוון שפחדתי נילחצתי דאגתי וחששתי אבל בסוף הגיע הנסיכה ...אז תשדרי לגוף רוגע ונחת,תנוחי הרבה ותעשי דברים את אוהבת.
    בהצלחה ענקית והריון קל ותקין....הלוואי ויצטרפו אליך עוד בנות בתקופה הקרובה.
    בשורות טובות.

רבקה
  • נשמה איזה כיף לשמוע!!! אני מבינה את הפחד שלך ומאחלת לך שהוא יתפוגג ממש בקרוב ותתחילי להנות מההריון שלך :) מזל טובבבבבב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה