בדיקת דם פוביה..): - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תקשיבו, אני לא מסוגלת שיגעו בי ויחפשו וריד.
    אני עדינה בקטע של דקירות ומחטים.
    האם חובה לבצע בטא? או שלא?
    אני מתה מפחד, ממש!! אני עוד רגע בוכה.

אני ממש היסטרית בקטע של מחטים.
    מחר יש לי ביקור אצל רופא משפחה בשביל הפניה.. ואני מתחרטת...

חיכיתי לזה, ועכשיו אני משקשקת.

אוף! אני פאתטית..
9 תגובות
עמוד 1
  • ממוש יא מצחיקה, תלכי תעצמי עיניים ותוך 30 שניות זה נגמר, מה כבר יכול לקרות ב 30 שניות?

• היי

• חחח תקשיבי לי אין יותר פחדנית ממני!!וגם עד שהדם שלי יוצא פעם אחת כמעט הוציאו לי מהווריד ביד ממש
    תקשיבי אם את רוצה לעשות מה שאני עשיתי ותאמיני לי שזה הכי טוב
    שעה וחצי לפני שאת הולכת לבדיקה תשתי פוללללללל מיםםם ממש כמה כוסות אפילו
    תבואי לאחיות בשניה אחת כל הדם יוצא באמת ככה אני עשיתי ובשניה אחת מצאו לי ווריד
    הרי אם לא שותים הוורידים לא יוצאים

• ג'ס, אני ממש פחדנית בקטע הזה..רר..המחשבה על בדיקת דם מעבירה בי צמרמורות..
    אמילי, את פשוט מתוקה מדבש!! בעלי בצבא..הוא לא יבוא איתי לבדיקה..ניראה לי אני אקח גבר אחר משם ואחזיק לו את היד!! זהו, זה מה שאעשה [רק שבעלי לא ישמע...חח]
    מעיין, ואויי, רגע..אם אני אשתה המון היום וכל מחר בבוקר זה יעזור?

אני פשוט משקשקת! אני לא צוחקת!!
    המחשבה הזאת שהיא תגע בי..אמאא
    איזה אבהלה אני, חחח בחיי...קורעת..
    לעשות צניחה חופשית מסוגלת..
    לעשות בנגי מסוגלת...
    לעשות אומגה מסוגלת..
    לעשות סנפלינג מסולת...

בדיקת דם?
    לאללאלאלאלאאלאל

לא בא בחשבון!!!

יש עוד טיפים?
  • חחח... מצחיקה את...
    לפני איזה שבועיים הלכתי לקופח לעשות בדיקת דם של מעקב זקיקים, ואצל האחות השניה ישבה בחורה שבמשך הרבה זמן (ממש הרבה) בכתה וזזה כל הזמן ולא הסכימה שיגעו לה בוריד.. כשאני הגעתי האחיות כבר התחילו לאבד סבלנות, בקיצור, בכוחות משותפים, הצלחנו לגרום לה להסתכל לכיוון השני, לחשוב על משהו אחר, ולא לזוז למשך כ10 שניות.. אני מהאלה שמסתכלים בכוח לראות איך דוקרים אותם, וכמה מהר הדם יוצא.. מוזמנת לאזורנו ובכיף אחזיק לך חזק חזק את היד..
  • אוי מאמי את ממש מזכירה לי את עצמי לפני חצי שנה!!!!
    בידיוק ככה מפחדת ברמות קשות ממחטים ברמה של בכי מטורף רואה מחט זהו מתעלפת!
    אפילו לפני חצי שנה פתחתי פה בדיוק שרשור כזה כי הרופא שלי שלח אותי למספר בדיקות דם לבירור ( בידיוק אז התחלנו את כול הבירורים והבדיקות ..)
    בקיצור בגלל הבדיקת דם הזו ניקטע לי כול הבירור אז.. בוקר אחד קמתי אמרתי אני הולכת לבד!! לא אכפת לי !! כול הדרך למרפאה כאבי בטן מהפחד ... הגעתי לשם בקשתי מהאח שידקור אותי במחט של הילדים הקטנים פרפר..
  • ממוש קחי משהו שירגיע אותך, רסקיו או רגיעון

• כן בטח שזה יעזור ככה ימצאו ווריד בשנייה והדם יצא מהר כמה שניות ואת בחוץ

• מותק אם את בהריון אז תתכונני לזה שבהריון יש המון בדיקות דם+בלידה אז דוקרים ומכניסים עירוי....אז תתכונני.....והאמת צריך להכניס לראש שזה שטויות ולראות תינוק מול העינים....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה