קיבלתי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה דיכאון...
    החודש מתחילה הזרעה ראשונה, משום מה אין לי אמון בזה...
    נמאס לי
8 תגובות
עמוד 1
  • היי.. היייי.... הייייי.... מותק!!!

• מתוקה שלי!!!
    אני ממש מבינה אותך!! גם אני עברתי דרך ארוכה [בשבילי] עד שזה קרה!!
    תאמיני בזה!! אני בטוחה שהביייבי החמוד והמתוק שלך יבוא אלייך במהרה!!!
  • ממוש!!!! מה זהזה??? נכון, מבאס, אבל כבר חוסר אמונה? למה ככה? חוסר האמונה זו הצרה הכי גדולה שלנו כי אנחנו משדרות לגוף שלנו שאנחנו לא בוטחות בו...אז קדימה להתאושש... למלא את הלב באהבה, והמון המון אמונה!!!! ושתהיה הזרעה מנצחת החודש

• תודה בנות על החיזוק...
    החודש הזה היה קשה במיוחד כיוון שבאמת האמנתי שזה יקרה והכל יתפוצץ לי בפנים...
    ההזרעה שאני עושה היא ללא הורמונים וכלום רק השבחת זרע אז מה ההבדל??? מישהי יודעת??

תודה מתוקות
  • אני לא כל כך מבינה בזה...
    אבל מותק לא להשבר!!!!!!!
    תיהי חזקה...כמו שהבנות כתבו כאן הגוף מרגיש הכל...
    תנשמי עמוק ולהמשיך.

רבקה
  • קודם כל בהצלחה שנית מה שזה אומר שאת עושה הזרעה על בסיס טבעי זא מאתרים את הביוץ ואז לוקחים את הזרע של בעלך בוחרים את הזרעונים הכי טובים ומזריעים אלייך זה הכי קרוב לטבעי שיש ללא הורמונים ללא תופעות לוואי
    תאמיני!!!!!!!!
    ב ה צ ל ח ה
  • היי מותק, כינרת הסבירה לך כבר, רק בנוסף, ההורמונים מגבירים את הביוץ וגורמים לביוץ של יותר מביצית אחת, בטבעי משביחים את הזרע לוקחים את הטוב ביותר ומזריעים בזמן הביוץ הטבעי שלך. שיהיה בהצלחה החודש

• תודה על ההסבר מתוקות...
    כל פעם שאני מבקרת אצל הרופא הוא צוחק על הלחץ שלי... כאילו הוא בטוח שאין בעיה.. זה נשמע לכן הגיוני??
    כמה ההזרעה משפרת את הסיכויים? מישהי יודעת?

תודה יפות שלי אני לא יודעת מה הייתי עושה בלי התמיכה הזו..
    אני חושבת שהייתי משתגעת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה