אוף כל שעה שעוברת אני נהיית שוב רעבה:/ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חחח אכלתי בוקר פרי אחרכך שתיתי נס אכלתי טוב צהרים אחרכך תה עם כמה קוביות שוקולד ועכשיו שובבבבבבב הייתי רעבה אז שתיתי תה עם חטיף חלבה

8 תגובות
עמוד 1
  • מאמי למה את כל כך מתפלאת?
    הארוחות שאת אוכלת לא מזינות!
  • אולי במקום חטיף תאכלי ירקות חתוכים ואולי גם משהו חם ?
    גם אני אוכלת בערך כמוך ,אבל אני משתדלת גם להכניס משהו חם בערב כי אחרת אני הולכת לישון רעבה למרות שאכלתי ... עכשיו למשל אני מבשלת תפ"א אחד וחותכת ירקות וקצת גבינה לבנה ולדעתי זו ארוחת ערב מאוד משביעה וגם חמה וטעימה
  • דוקא אני אוכלת דברים בריאים בזמן האחרון
    גזר מלפפון גמבה וכו'
    היום היה לי דחף למתוק לא יודעת למה..לא בא לי אוכל

• את צריכה פחמימות לדעתי , אני יודעת להגיד שלי היה קרייבינג רציני לפחמימות עד לא מזמן ואם אני לא אוכלת מספיק פחמימות אני פשוט לא שבעה..
    כמובן שצריך להקפיד גם על ירקות ופירות

• מוכר מוכר
    יש לי את אותה בעיה בדיוק
    אני כללללללל היום אוכלת
  • גם אנייי כל היום אוכלת
  • את לא אוכלת ארוחות מזינות
    איפה פחחמה איפה חלבון ?
    קורנפלקס, כריך, סלט גדול+תוספת זה אפשר בבוקר ובערב
    ובצהריים ארוחה טובה עם מנת בשר
    לא תיהיי רעבה .

ואם יש דחף למתוק אז בין לבין קוביית שוקולד

• ב-ש-ר אני לא אוכלת אני לא אוהבת ואני לא מבינה למה אנשים כלכך נמשכים לזה אני יכולה לאכול מנה אחת של עוף פעם בשבוע לא יותר מזה
    וביצים רק אם זה בסלט או משו בחמין של שבת פעם בחודש אני יכולה לאכול חצי ביצה גג אבל ככה לא..
    כן יכול להיות באמת שהארוחות לא מזינות מספיק היום קמתי רעבה מתההההה וטרפתי לחמנייה ישר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה