מחר מעקב זקיקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מאד מקווה שהזקיקים שלי מודעים לעובדה שזו הזרעה חמישית והם ממש חייבים להפגין פה בביצועים..... אדווח מחר

15 תגובות
עמוד 1
  • המון בהצלחה!!!
  • בהצלחה!!!!!!
  • בהצלחה!

Boten
  • בהצלחה יסמין... שנה אזרחית טובה. שבשנת 2013 נקבל 2 מתנות- הריון קל ותינוק בריא. בהצלחה

• בהצלחה מותק ובשורות טובות.
  • בהצלחה נשמההה
  • בהצלחה;-) אני מנצלת.את.ההיזדמנות לשאול.לגבי הזרעה.
    אני צריכה לעבור הזרעה ראשונה טבעית ללא הורמומים או זריקות.
    זה כואב? מה מרגישים אחרי? כדאי לנוח או לחזור לעבודה.
  • בהצלחה;-) אני מנצלת.את.ההיזדמנות לשאול.לגבי הזרעה.
    אני צריכה לעבור הזרעה ראשונה טבעית ללא הורמומים או זריקות.
    זה כואב? מה מרגישים אחרי? כדאי לנוח או לחזור לעבודה.
  • בהצלחההההההה ענקית!!!! יאללה, עוד חודש תודיעי לנו על דופק...( כי זה כבר שבוע 6, נכון?

• מה נתנו לך להזריק? אותו דבר ואותו מינון?
  • מהממת !!
    המון המון המוןןןן בהצלחה
  • בנות תודה מהממות שלי!!!! נצפו 2 זקיקים מובילים אחד בכל צד.... לולי אני עושה בדיוק אותו פרוטוקול, מחכה ההזרעה לא כואבת, סתם לא נעים כמו בדיקה אצל רופא נשים. אחר כך לא אומרים לך לנוח אבל לדעתי ברור שעדיף לתת לגוף מנוחה

• יסמין המדהימה!!
    אני מאחלת לך בהצלחה
  • מותק בהצלחה ענקית.
    בשורות טובות

רבקה
  • תודה חמודות!!! רבקוש מתי הניתוח?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה