היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קודם כל אני רוצה לומר לך כל הכבוד על השנה החולפת עברתם המון וזה לא מובן מאליו .לא כל אחד שורד כ"כ הרבה מכשולים ויוצא מזה מחוזק . מאחלת לכם שהשנה הבאה תעבור מהר ובקלות ללא מכשולים ,שתהיה מלווה בהרבה אושר ואהבה ,והרבה הרבה נחת .
שנה לא קלה העיקר שהיא מאוחריכם. שהשנה הזאת תיהיה הרבה יותר קלה מהקודמת והרבה יותר טובה.
שתהיה לכם שנה נהדרת מלאת הישגים ושמחות שתמשיכו כולכם להיות בריאים ומאושרים
HAPPY NEW YEAR
וואו! שאת אומרת את זה ככה.... אז אני (כמובן) עם דמעות בעיניים.... כן.... עברה שנה....
עכשיו אפשר לגמור עם כל זה ולחזור לכאן????????????????
כל הכבוד לכם שעשיתם את הצעד האמיץ והתגברתם על כל המכשולים בדרך
מסכימה עם ענבר בכל מילה פייס: ortal_hori
HAPPY NEW YEAR גם לך יקירה! אוהבת אותך בכל הלב והנשמה, שתתחדש עליכם שנה אזרחית מושלמת ונטולת קשיים כליל! וסתם, קצת להתענג על הקולות המתקתקים של אבבא... http://www.youtube.com/watch?v=mObouU6xacs
אין כמוך!!!
וואו!!!!! עברתם המון קשיים (ואני אישית שונאת פרידות או ריחוק מאנשים שקרובים לי מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!