אההההההההההההההההההההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

14 תגובות
עמוד 1
  • תמי׳לה...
    אין לי משהו חכם לומר...
    אולי ייעוץ מקצועי???
    אם את צריכה משהו אני פה...

• אווויי....

שולחת לך מלא
  • חמודה......כול אחד עבור משבר כולשהוא בחיי הנישואין מתישהוא.......אבל,חייב להיות לנישואים שלכם בסיס..איתן חזק......לא יודעת מה היה כתוב במכתב...האם דברי תוכחה?האם דברי חיזוק?האם העברת לו מסר אולי שאת מסכנה בגללו???לפעמים זה טוב להיות קצת מרוחקים אחד מהשני אע"פ שךדעתי אסור ממש ממש אסור ללכת לישון עם כעס על השני.....
    אני לא יודעת באיזו רמה היחס בינכם האם אתם רבים הרבה ?על שטויות?על דברים נכונים?לדעתך?לדעתו?האם תמיד היו בינכם חליוקי דעות???האם יש איזשהיא נקודה שאת כועסת עליו עליה ולא יכולה לותר והוא לא יודע מזה אפילו....
    אני מבינה את זה שהכי קל לך היה לפרוק במכתב....אבל לפעמים צריך שיחה םנים מול פנים...באיזו גינה שקטנה...בנחת....לבוא תוך רצון לתקן.....
    אני לא יודעת מאיזה מגזר את...דתיה?חרדית?חילוניה...לי בכ"א יש ספר מדהים בבית שנתן לי הרבה היבטים על חיי הנישואין בכלל ובפרט.......
    ובכלל צריך לבוא מתוך גישה של רצון לתקן...
    ואואלי צריך יעוץ מקצועי......
  • ב"ה

ETD- אנחנו משפחה דתייה חזקה ( לא חרדית ) העניין שהוא לא מוכן להקשיב לי!!! כל דבר שאני אומרת שטויות

• אולי תדברי איתו שינסה להבין אותך?

• אם אתם דיים אני הייתי במקומך קונה לשניכם מתנה. לך חכמת נשים ולו בגן השלום.
    ואומרת לו קניתי את זה מתנה לשנינו כי אני אוהבת אותך והנישואים שלנו הם הדבר הכי יקר לי. ואני רואה שאנחנו קצת התרחקנו ואני רוצה ששנינו ניקח על עצמנו כל יום לקרוא קצת.
    גם אם הוא לא ירצה לקרוא אני ממליצה לך לקרוא את חכמת נשים. זה ספר נדיא ומחזק ועוזר המון!!!

וסתם שתדעי. אני חושבת שכשאישה מראה לגבר שהיא לא מרוצה אז הוא אוטומטית מאשים את עצמו בהכל ובגלל זה הוא הראה לך שהוא נפגע. כי הוא אולי הרגיש ששמת כלפיו אצבע מאשימה. . יש לגברים נטייה לרצון שניהיה תמיד מאושרות. ואם יש לנו שיבוש קטן בשמחה הם ישר משליכים את זה על עצמם. אני לא אומרת שאת לא צריכה להגיד את מה שעל ליבך. אבל אולי כדאי בדרך אחרת? להכין לו ארוחה טובה לחייך אליו להגיד מילים יפות ובין לבין להכניס את זה שאת רוצה לשפר את הזוגיות שלכם כי היא כלכך חשובה לך ולהבהיר לי שאת לא מאשימה אותו טלא זו כורח המציאות שגרם קצת לריחוק העיסוק בילדים והעיפןת ואת רוצה שתתקרבו יותר ותראי לו כמה הוא חשוב לך .
    אני בטוחה שהוא יקשיב .
    תדעי לך אל כל גבר יש דרך להגיע ללב שלו. אנחנו לא סתם נבונות יותר.
    בהצלחה אחותי:)
  • נונילה_פנונילה
    ובלי קשר תמיד גברים רוצים להגיד את המילה האחרונה....
  • אני מנסיון למדתי שיש דברים שאני לא מדברת עליהם עם בעלי
    תראי, פעם שמעתי שזה בסדר שרבים אבל צריך לדעת איך לריב...

אם בעלך נפגע, צריך לדבר על זה. גם אם אין סיבה. לפעמים לא מודעים וצריך להסביר
    תשבו ותדברו. אין מנוס מזה

• מה שגולי אמרה כלכך נכון!!!!
    יש דברים שכדאי לשמור לעצמך כי גברים מבינים מה שהם רוצים להבין!
    ורק שתדעי לך גם אני אמרתי פעם אחת לבעלי שאני חושבת שהוא רוצה אותי רק בשביל המיטה
    והוא לא דיבר איתי שבוע

• אפילא שאנחנו רוצות שישמעו אותנו לא כול דבר חייבים להשמיע...............אני בתור אישה הרבה חושבת על משפטים שאני אומרת משפט אחד יכול להרוס מערכת יחסים שלמה.....הרבה הרבה הרבה בהצלחה לכולן..ותמיד צריל לדעת לא תמיד הדשא של השכן ירוק יותר....בד"כ לא!

• תמיל'ה,
    אני חושבת שאתם פשוט צריכים דייט התאווררות
    אני חושבת שהשיגרה תפסה מקום גדול מדי וחייבים לרענן עניינים
    אז קודם כל, תני לי לשאול אותך שאלה,
    את המכתב שכתבת, איך כתבת?
    האם התחלת עם פידבקים? עם חיזוקים?
    עם העובדה שהוא חשוב לך אבל א' ב' ג'?
    תראי. יכול להיות שלא מגיע לו, אבל את צריכה להיות סופר חכמה
    הרי לכתוב מכתב שלא יועיל זה לא המטרה, המטרה שיכנסו הדברים ללב
    תדעי לך שגברים נורא שונים מאיתנו (אני מדקלמת לך מהקורסים שמתן עשה ביעוץ זוגי)
    ובכלל, זה תקף לגבי כל אדם, להתחיל תמיד בטוב
    לומר שהוא מקסים ובעל טוב ומשתדל (אמרת שטכניצ הוא כזה לא? מעולה)
    אבל... ככה וככה את מרגישה.
    תני לו לנפח את עצמו בסבבה ואז יהיה מוכן לקבל,
    ותאמיני לי שלקבל עובדה שאישתך לא מאושרת ממך זה לא קל.

דבר שני, משהו שאני תמיד ממליצה
    וחיוויתי על בשרי כמה זה תורם ומשפר ומרגיע מערכת יחסים,
    הדייט. פעם בשבוע. יום שלכם נטו
    את רגועה כל השבוע לדעת שיש לך שעתיים לפרוק ולשתף ולהרגיש את בעלך
    באוירה כייפית עם כוס קפה ועוגה
    זה נותן לך שקט נפשי לכל השבוע + חוזרים עם מצברים וכוח לשבוע חדש
    אני בטוחה שזה יעשה לכם רק טוב

• שולחת לך חיבוק שהתקופה הזו תעבור
    ושתחזרו להיות כמו פעםםם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה