בטא שלילית אחרי IVF ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באסה! גם יום שלישי וגם שנה חדשה! חשבתי שזה יספיק כדי לקבל בטא חיובית. אז זהו שלא.. עצובים קצת.. וממשיכים הלאה, אני מניחה..
6 תגובות
עמוד 1
  • מצטערת בשבילך, תחשבי קדימה בעזרת השם פעם הבאה יצליח !!!!
    תסתכלי קדימה מחשבות חיוביות

shoshi
  • מבאס זה נכון....אבל אין ברירה, חייבים להמשיך הלאה לעבר המטרה!!!
  • היי מאמי ..

צר לי לשמוע על השלילי ...

אני גם לפני טיפול ראשון ...
    אם בא לך לשתף קצת מה עברת עד כה .. ולמה התחלתם את הטיפולים
  • אני לא "אנחנו".. אני עוברת לבד את ההליך דרך בנק הזרע. אני בת 37 ועברתי 5 הזרעות עד כה והפריה אחת. על פניו כל הבדיקות שלי תקינות ואני מטופלת כבר 11 חודשים.. מי חשב שזה יקח כ"כ הרבה זמן... בשאיבה הראשונה שאבו לי 14 ביציות, הופרו 8, הוחזרו 2 ומסתבר שנשארו רק עוד 2 מוקפאות, מה שקצת מגביר את הלחץ לקראת ההחזרה הבאה.. האמת שג'סי כתבה על זה משהו ואני ממש הזדהתי איתה בטיפול האחרון-פיתחתי מין סוג של אדישות, זה כמו משהו טכני, יש דברים שצריך לבצע, בדיקות, זריקות, תרופות, תורים.. אבל כנראה שאחרי הפעמים שכבר עברתי זה הופך למשהו סטנדרטי והלחץ ממש ירד לי ואני מניחה שזה טוב. בנוסף סיפתי לפני השאיבה לבוס שלי כדי להסביר את ההעדרויות והכל והוא קיבל את זה ממש טוב (אולי טוב מדי..) הוא סופר תומך ומעורב ואני מניחה שזה כבר הוריד לי את הלחץ של להתחיל להמציא סיפורים למה אני צריכה ללכת מוקדם או לאחר או מה שזה לא יהיה.. היתרון של ה IVF שאת יכולה לדעת בוודאות שאכן-יש ביציות, והן "יודעות" להיות מופרות, ויכולים להתפתח מהם עוברים (מה שממש לא ברור בהזרעות...), עכשיו רק נשאר להם להשאר ברחם.. זהו על רגל אחת.. קיבלתי הבוקר מחזור כך שאני ממתינה להוראות הרופא מהלעשות לקראת ההחזרה עוד שבועיים (בתקווה שהפשרת העוברים תעבור בשלום, אתמול קראתי שסטטיסטית רק 2/3 שורדים הפשרה.. מה שמוסיף עוד קצת לאלמנט הלחץ..) מקווה שיהיה טוב! שיהיה בהצלחה לכ-ו-ל-נ-ו-!
  • נשמה שיהיה לך המון המון בהצלחה!!!!! מחזיקה לך אצבעות, ספרי לנו מה מתקדם

• כל הכבוד לך !!

שיהיה לך המון הצלחה ....

אמא שלי עברה אותו הדבר ..
    בגיל 41

יישר כוח!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה